Tchaj-wan – Česko 1:10 (kon.) | Česko – USA 6:4 (kon.)
konec
Česko
6:4 (3:2, 3:2)
USA
Úterý 29.08.2017, 14:00 • Nanjing arena • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina A
Partner:
     
    35:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    To je kopec smůly. Zdráhalovy sjel puk přímo na hokejku BRAYDENA KOHLERA, který se sám před Hauserem nemýlil. Bez asitence.
     
    35:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Také Češi vstřelili branku v oslabení Novotný zavezl puk do rohu a odtud jej nahrál VIKTORU MARTÍNKOVI, který se z otočky prosadil, když trefil mikroskopickou mezírku mezi betony brankáře. Asistence: Tomáš Novotný.
     
    34:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zdánlivé šetření času má ale šťastné vyústění. Uspávání kobry se vyplatilo. VIKTOR MARTÍNEK vykroužil na útočnou polovinu a ukrytá střela propadla De La Torreovi skrz výstroj do brány. Asistence: Petr Dětský.
     
    29:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Napotřetí už tyč nezvonila a Češi se radují z vedení! Zasloužil se o to paradoxně hráč, který jinak do brankové konstrukce míří docela často. TOMÁŠ ZDRÁHAL povedenou ranou vymetl pavučinky v De La Torreově bráně. Asistence: Radim Budil.
     
    26:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je to branka! K překvapení českých hráčů rozhodčí nakonec ukázal napřaženou pravicí na českou bránu a Američané se radují. Velmi kuriózní branku si připíše KADIN RICCIARDI. Bez asistence.
     
    13:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch. TOMÁŠ ZDRÁHAL zápěstím vymetl růžek De La Torreovy brány. Podíl na brance má i Galetka, který těsně před střelou projel přímo před zraky amerického brankáře.
     
    11:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opět je vyrovnáno, Češi využívají přesilovku. Kvapil byl v dobré pozici před bránou, ale ještě si všiml na straně neobsazeného VIKTORA MARTÍNKA, který pohotově poslal puk za De La Torreho záda. Asistence: Jan Kvapil.
     
    10:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po chybě českého obránce se na samostatný úprk v oslabení vrhl KADIN RICCIARDI, rozhýbal brankáře a zasunul puk mezi betony. Bez asistence.
     
    06:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepříznivý stav pro české barvy naštěstí netrval dlouho. Za minutu a osm vteřin je srovnáno! RADIM BUDIL na sebe všechno vzal jako správný kapitán. Získal puk, povezl si ho k pravému mantinelu a vyslal pumelici příklepem do rohu De La Torreovy brány. Puk ještě cinkl o tyčku. Bez asistence.
     
    05:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Češi poprvé na turnaji prohrávají. BRAYDEN KOHLER využil přesilovku a posílá Spojené státy do vedení. Král toho příliš neviděl přes clonící hráče a střela z vrcholu kruhu se třepetá v síti. Asistence: Kadin Ricciardi.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 7. Budil, 12. Martínek (Kvapil), 14. Zdráhal, 30. Zdráhal (Budil), 35. Martínek (Dětský), 36. Martínek (Novotný) – 6. Kohler (Ricciardi), 11. Ricciardi, 27. Ricciardi, 36. Kohler


    Česko: Král (21. Hauser) – Netušil, Martínek, Dětský, Kvapil – Marek, Mikulec, Budil, Petrus – Jarý, Galetka, Zdráhal, Novotný
    USA: De La Torre – Aulerich, Printzen, Kohler, J. Cascarano, Ricciardi, Butler, Suekawa, Chestnut, Vislosky, D. Cascarano, Rosenthal
    bahis siteleri