Slavia – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (0:1, 2:1, 0:3)
HC Sparta Praha
Úterý 29.08.2017, 12:30Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    55:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali páté branky. PETR MARŠOUN byl dostatečně důrazný na brankovišti a puk do slávistické sítě dostal. Asistence: Martin Dubský.
     
    50:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí inkasují ve vlastní přesilovce. ONDŘEJ PROCHÁZKA se uvolnil u levého mantinelu a tváří v tvář Veckovi zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    44:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta znovu vede! Pšenička nabil na levý kruh ONDŘEJI PROCHÁZKOVI, který v pádu a v tísni zamířil přesně nad rameno gólmana Slavie. Asistence: Tomáš Jandus a Tomáš Pšenička.
     
    34:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Šergl přihrál zpoza branky přes dvě sparťanské hokejky přesně na hůl osamoceného DAVIDA STARKA, který zamířil přesně pod horní tyčku Wolfovy klece. Asistence: Jan Šergl.
     
    28:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté snižují po pěkné kombinaci v útočném pásmu! Netolický zavezl puk do pásma po levé straně, nahrál na druhou stranu Kolouchovi, který přenechal do jízdy na střed PETRU MELOVIČOVI, jenž zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Daniel Kolouch a Lukáš Netolický.
     
    24:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slávisté se skoro ubránili, ale hosté nakonec čtyřminutovou přesilovku přece jen využívají. TOMÁŠ PŠENIČKA napřáhl na modré čáře a jeho rána prosvištěla až do sítě. Asistence: Tomáš Nacházel a Sebastian Janda.
     
    11:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    První trefu zaznamenávají hosté! Frič nahodil puk na bránu od modré čáry, na brankovišti si kotouč našel Schwamberger, který jej přenechal u pravé tyče volnému PETRU MARŠOUNOVI, jenž si věděl rady. Asistence: Tomáš Schwamberger a Adam Frič.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 29. Melovič (Kolouch, Netolický), 35. Stark (Šergl) – 12. Maršoun (Schwamberger, Frič), 25. Pšenička (Nacházel, Janda), 45. Procházka (Jandus, Pšenička), 51. Procházka (Jandus), 56. Maršoun (Dubský)


    HC Slavia Praha: Vecka (Kodad) – Duda, Šmíd, Hejda, Valík, Karoch, Stark, Melovič, Vobořil – Netolický, Jaša, Matějka (C), Šilhan, Furch, Šmerha, Nedorost, Marek, Šergl, Kolouch
    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Janda (C), Eliáš, Hanuš, Vízner, Simontics, Frič – Jandus, Schwamberger, Procházka, Wojnar, Pšenička, Larsen, Maršoun, Fabiánek, Dubský, Nacházel, Bílek
    bahis siteleri