Čerepovec – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | Kazaň – Soči 0:5 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 3:4 (4:5 po s.n.) | Spartak Moskva – Minsk 1:0 (3:0 po s.n.)
konec
Dinamo Riga
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
Dynamo Moskva
Sobota 02.09.2017, 16:00 • Arēna Rīga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dohráno! Moskva dnes využila obrovských děr v obraně rižského Dinama a zaslouženě si z Lotyšska odváží tři body po přesvědčivé výhře 5:1. To je ode mne z tohoto zápasu vše, přeji vám příjemný zbytek soboty. Na počtenou! (18:30:58)
     
    Československá stopa

    Do zápasu nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 35 – 29
    Zblokované střely: 11 – 10
    Vhazování: 35 – 36
    Trestné minuty: 14 – 16
    Využití přesilovek: 0/6 – 3/5
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Čtyřicet sekund do konce, Kutějkin rozehrává akci Dinama Moskva zpoza vlastní branky. Pochybuji, že uvidíme další branku, ale možné to je.
     
    58:30
    Brjukvin si udělal krátký výlet do útoku, v mezikruží byl ale od kotouče odstaven připravenou rižskou obrannou dvojicí.
     
    56:54
    Věci se po brance Rigy vrací do zajetých kolejí – ani jedno družstvo nehraje naplno, většina hry se odehrává v pásmu Moskvy.
    55:29 Miks INDRAŠIS - 1:5
     
    55:29
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se po krásné souhře prosazují a okrádají Jerjomenka o čistý štít! Bičevskis našel z kruhu před bránou nikým nehlídaného MIKSE INDRAŠISE, kterého zakončení z hranice brankoviště posouvá do čela kanadského bodování celé KHL. Asistence: Maris Bičevskis.
     
    53:52
    Gegeris nabil na modrou Zilemu, ten z velké vzdálenosti míjí branku Moskvy. Utkání se více méně dohrává, oba týmy hrají na půl plynu.
     
    52:24
    Minuta z přesilovky pryč, Moskva se nějak vážněji zahrozit ani nesnaží. Pětibrankový náskok je pro ně zřejmě dostatečný.
     
    51:37
    Z kruhu chtěl nadvakrát překonat Kalninše Nikulin, mladý Lotyš si ale s oběma pokusy poradil. Zatím tedy inkasoval jen jedinou branku.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lucas Lessio – 2 min., sekání).
     
    50:22
    Jeden z hráčů modrobílého celku napálil kotouč až za branku Kalninše, odpískán icing. Hra po pauze vrátí před Jerjomenka.
     
    49:13
    Zpoza branky si před brankoviště vyjel Zile, ani on ale za brankáře Moskvy kotouč neuklidil. Hosté se v posledních minutách střetnutí plně soustředí na obranu.
     
    47:43
    Domácí zamkli Dinamo v jeho pásmu a kombinují, Jerjomenko zatím zasahovat nemusel. Vše momentálně nasvědčuje tomu, že si ze zápasu odnese čisté konto.
     
    46:53
    Boyd zavezl kotouč do pásma soupeře a ukrojil tak cenné vteřinky z oslabení svého celku. Riga se k puku nakonec dostala a rozjíždí další akci.
     
    46:34
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Nikita Komarov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:05
    Kristovu střelu se snažil za Jerjomenka z bezprostřední blízkosti brankoviště doklepnout Jevpavlovs, jenže jeho pokus vykryl připravený strážce svatyně ramenem.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 56. Indrašis (Bičevskis) – 10. Tarasov (Karsums), 14. Brjukvin (N. Komarov, Alexejev), 33. Arťuchin, 34. I. Nikulin (Boyd), 37. Tarasov (Karsums, I. Nikulin)


    Dinamo Riga: Peters (34. Kalninš) – Stollery, Ališauskas, Wrenn, Balinskis, K. Redlihs, Jerofejevs, Zile – Indrašis, McMillan, Kristo – Skvorcovs, Jevpalovs, Meija – Lessio, Galiardi, Lipsbergs – Jelisejevs, Gegeris, Pavlovs – Bičevskis.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, D. Višněvskij, I. Nikulin, Solovjov, Kutějkin, Korjagin, J. Zajcev – Karsums, Boyd, Tarasov – Arťuchin, Dm. Kazionov, Zlobin – Alexejev, N. Komarov, Brjukvin – Markovin, Petunin, Podšendjalov – Jefremov.

    Rozhodčí: Olenin, Gašilov – Ivanov, Strelcov.
    bahis siteleri