Kometa Brno – Stavanger 4:3 (po pr.) | Malmö Redhawks – Kuopio 6:2 (kon.) | Växjö – Liberec 6:3 (kon.)
Zug – JYP 6:3 (kon.) | Mannheim – HV71 6:3 (kon.) | TPS – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Esbjerg – Třinec 1:2 (kon.) | Vienna Capitals – Něman Grodno 5:4 (2:1 po s.n.) | EC-KAC – Gap 4:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 1:2 (kon.) | Nottingham – Bern 4:2 (kon.)
konec
Växjö Lakers
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 02.09.2017, 15:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (17:32:49)
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 22 – 23
    Zásahy brankářů: 20 – 16
    Vyloučení: 10 – 11
    Vyhrané buly: 35 – 24
    Využití: 2 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině strhl vedení na stranu domácích Jonas Røndbjerg, jenž propálil Stezku z prostoru mezi kruhy. Stejný hráč se pak trefil ještě jednou do prázdné branky při powerplay Liberce. No a hosté to zkusili znovu se šesti hráči a prázdnou klec pro změnu trefil Robert Rosén. Växjo tak potvrdilo první místo ve skupině E s jedenácti body a Tygři jsou tak stále druzí s body sedmi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    A ani nyní, ve vlastním pásmu si hráči Växja zase přihrávali a poté směřovali zpět před libereckou branku, kde už ale byl Aleš Stezka.
     
    59:08
    Za mohutného potlesku domácích fanoušků se zápas už pouze dohrává. Puk mají na svých hokejkách domácí a jen tak ho nepustí.
    58:04 Robert ROSÉN - 6:3
     
    58:04
    Växjö právě vstřelila branku!
    Tygři pokračovali ve hře v šesti hráčích v poli a poté u vlastní modré čáry chybovali. Puk si převzal ROBERT ROSÉN a v pohodě ho dopravil do opuštěné klece – 6:3. Bez asistence.
    56:06 Jonas RØNDBJERG - 5:3
     
    56:06
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí stvrzují svou dnešní výhru. Po střele Ladislava Šmída od modré čáry se kotouč odrazil k domácím, poté JONAS RØNDBJERG zatáhl kotouč do středního pásma a nebyl problém trefit odkrytou klec – 5:3. Bez asistence.
     
    56:02
    Liberec je v šesti, hraje powerplay.
     
    55:57
    Oddechový čas si bere liberecká lavička.
     
    55:57
    Domácí se dostali do další šance před brankou Liberce, ale tentokráte se z branky neradovali.
    54:15 Jonas RØNDBJERG - 4:3
     
    54:15
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí si vrací zpět své vedení. JONAS RØNDBJERG si sjel mezi kruhy a odtud pak prudkou střelou propálil Aleše Stezku. Ten s jeho ránou nemohl vůbec nic dělat – 4:3. Asistence: Ludwig Wistén.
     
    52:51
    Martin Bakoš je k nezastavení. Podél levého mantinelu se procpal do útočného pásma a jeho následná střele z levé strany byla zachycena Fasthem. Hattrick si tak dnešní Top scorer zatím nepřipsal.
     
    52:05
    Další komerční přestávka.
     
    52:05
    Závar před libereckou brankou gólem neskončil. Stezka ho raději podržel a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    50:59
    Hráči Lakers zatlačili Tygry v jejich pásmu, ale ke střele se nedostali. Další akce Växja je tedy u konce a na opačnou stranu mohou zamířit hosté.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Netterberg (Bohm, Andersson), 27. Petersson (Persson, Pesonen), 28. Martinsson (Rosén, Lundberg), 55. Røndbjerg (Wistén), 57. Røndbjerg, 59. Rosén – 36. Bakoš (Bulíř, Pyrochta), 37. Jelínek (Bakoš, Ševc), 43. Hrabík


    Växjö Lakers: Fasth (Andren) – Martinsson, Lundberg A., Persson, Rahimi (A), Högberg, Bohm, Andersson – Pettersson, Pesonen, Kiiskinen (A) – Calof, Rosén, Lundberg M. – Netterberg, Fröberg, Røndbjerg – Wistén, Joseffson (C) (TS), Brodecki
    Trenér: Sam Hallam

    Bílí Tygři Liberec: Will (od 13. Stezka) – Ševc (C), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Jánošík, Mojžíš – Krenželok, Jelínek (A), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš (TS) – Bartovič, Jašek, Stránský – Vlach, Vantuch, Hrabík – Špaček
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Gordon Schukies (GER), Sören Persson (SWE) – Ludvig Lundgren (SWE), Johan Löfgren (SWE)
    bahis siteleri