Ázerbájdžán – San Marino 5:1 (kon.) | Arménie – Dánsko 1:4 (kon.) | Německo – Norsko 6:0 (kon.)
Sev. Irsko – Česko 2:0 (kon.) | Černá Hora – Rumunsko 1:0 (kon.) | Polsko – Kazachstán 3:0 (kon.)
Anglie – Slovensko 2:1 (kon.) | Skotsko – Malta 2:0 (kon.) | Slovinsko – Litva 4:0 (kon.)
konec
Arménie
1:4 (1:2)
Dánsko
Pondělí 04.09.2017, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht (Jerevan) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina E
Předzápasové kurzy
    90+3. Thomas DELANEY - 1:4
     
    90+3
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Takto má vypadat oslava narozenin. Po rohovém kopu Eriksena se k hlavičce dostal THOMAS DELANEY, jehož hlavička znamená hattrick a vedení 4:1 pro Dánsko!
    81. Thomas DELANEY - 1:3
     
    81
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A je patrně rozhodnuto! Střídající Schöne chvilku po příchodu na hřiště posunul balon na THOMASE DELANEYHO, který povedenou ranou ze střední vzdálenosti svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 3:1 pro Dánsko.
    29. Christian ERIKSEN - 1:2
     
    29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    CHRISTIAN ERIKSEN nyní zahrál přímý kop bravurně a ranou přes zeď překonává domácího gólmana. Dánsko obrací vývoj zápasu a vede 2:1!
    16. Thomas DELANEY - 1:1
     
    16
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dalsgaard nyní poslal z hloubi pole centr do vápna, kde se dostal k hlavičce nehlídaný THOMAS DELANEY. Na jeho zakončení k tyči byl domácí gólman krátký!
    6. Ruslan KORJAN - 1:0
     
    6
    Arménie právě vstřelila branku!
    To byla paráda! Domácí Hovhannisjan posunul z levé strany míč na střed RUSLANU KORJANOVI, jehož parádní rána zapadla přesně k tyči. Přestože to bylo z velké dálky, gólman Dánska neměl šanci zasáhnout!

    Petr Bílek

    Branky: 6. Korjan (K. Hovhannisjan) – 16. Delaney (Dalsgaard), 29. Eriksen, 81. Delaney (Schöne), 90+3. Delaney (Eriksen)

    Karty:   26. Andonian (ARM), 28. Harojan (ARM), 89. Mchitarjan (ARM) – 67. Cornelius (DEN)


    Arménie: Melikseťan – Hambardzumjan, Harojan, Andonian – K. Hovhannisjan, Grigorjan, Artak Jedigarjan, Hajrapeťan (38. Daghbašjan) – Adamjan (58. Barseghjan), Mchitarjan (C), Korjan (76. Özbiliz).
    Náhradníci: Beglarjan, Manukjan – A. Manučarjan, E. Malakjan, Pizzelli, Barseghjan, Sarkisov, Daghbašjan, Manojan, Özbiliz.

    Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C), Bjelland, Stryger Larsen – Kvist, Eriksen, Delaney – Cornelius (78. Schöne), N. Jörgensen, Sisto (67. Fischer).
    Náhradníci: Lössl, Rönnow – Jensen, Vestergaard, Durmisi, Christensen, Bendtner, M. Jørgensen, Dolberg, Lerager, Schöne, Fischer.

    Rozhodčí: Madden – Stewart, Mather
    bahis siteleri