Magnitogorsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:4 (4:3 po s.n.) | Ufa – Barys 3:5 (kon.)
Toljatti – Kunlun 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 05.09.2017, 18:30 • Viťaz Ice Palace, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:55 Patrik ZACKRISSON - 1:2
     
    38:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    PATRIK ZACKRISSON napřáhl z vrcholu mezikruží k nádherné střele, po které Anton Todykov máchl lapačkou zbytečně a puk zamířil pod horní tyč! Jeho rána byla natolik prudká, že gól muselo potvrdit video. Sibir Novosibirsk otočil v závěru druhé části vývoj utkání a vede 2:1! Asistence: Andrej Sigarjov a Ivan Vereščagin.
    27:35 Nikita VYGLAZOV - 1:1
     
    27:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    NIKITA VYGLAZOV se po střele Arťoma Švece-Rogojova z mezikruží a zákroku Alexandera Saláka dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce a jeho střela po ledě se od helmy ležícího brankáře Novosibirsku odrazila do brány – 1:1! Asistence: Arťom Švec-Rogovoj a Vojtěch Mozík.
    19:57 Alexander BERGSTRÖM - 0:1
     
    19:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    Maxim Afinogenov mezi kruhy pro vhazování v obranném pásmu tak dlouho otálel s rozehrávkou, až nakonec našel pouze protihráče. ALEXANDER BERGSTRÖM jeho nabídky rychle využil, když jako blesk zavezl puk po třech rychlých krocích k vrcholu levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl k dělové ráně s příklepem, která nad pravým betonem Antona Todykova zamířila k přední levé tyči! Sibir vede!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Vyglazov (Švec-Rogovoj, Mozík) – 20. Bergström, 39. Zackrisson (Sigarjov, Vereščagin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (Doněnko) – Katičev, Burström, A. Semjonov, Golovkov, Mozík, Pautov, Voronkov – Mankinen, Kopejkin, Rissanen – D. Sjomin, Afinogenov, Makejev – Horák, Vyglazov, Švec-Rogovoj – Denežkin, Gorochov, Jacenko – Pankov.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Rejzvich) – Naumov, Vereščagin, K. Alexejev, Polášek, Ignatovič, K. Vorobjov, D. Lukin – Bergström, Zackrisson, Sigarjov – Sannikov, Enlund, Levickij – Koňkov, Osnovin, Šarov – Pervušin, Tkačenko, A. Jakovlev.

    Rozhodčí: Jurij Oskirko, Sergei Judakov. Čároví: Tornike Kučava, Alexander Nikolajev
    bahis siteleri