Jekatěrinburg – Kazaň 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:0 (kon.)
Riga – Petrohrad 1:3 (kon.) | Soči – Minsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 3:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 06.09.2017, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 Ilja KRIKUNOV - 3:2
     
    55:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A pozor! Domácí hráči dokonali obrat a otáčí stav utkání ve svůj prospěch! Anatolij Golyšev zpoza branky našel u pravé tyče ILJU KRIKUNOVA, jehož první střelu vyrazil Garipov zpět na jeho čepel a po druhé už Krikunov mířil přesně a překonal Garipova. Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Sidorov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:19
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Mišarin – 2 min., podražení).
     
    36:07
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Albert Jarullin – 2 min., držení protihráče).
    34:37 Nikita TRJAMKIN - 2:2
     
    34:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté po dobře ubráněné přesilovce inkasují a je vyrovnáno! NIKITA TRJAMKIN se rozhodl vzít vše na sebe a sólovou jízdou z obranného pásma prosvištěl přes kluziště až k pravé tyči, kde si nikým nenapadaný dovolil forhendovou kličkou a rychlou střelou zavěsil pod horní tyč.
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Andrej Čibisov – 2 min., hrubost).
    30:32 Alexandr TORČEŇUK - 1:2
     
    30:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné zmatky hostů v obranném pásmu jsou potrestány! Nejprve neuspěl rychlou střelou Vasilevskij, ale poté se ke kotouči dostal Česalin, který vybruslil zpoza branky až k pravému mantinelu, odkud z otočky střelou mířil přímo na Garipova. Už se zdálo, že půjde o rutinní zákrok, ale v tu chvíli vložil do trajektorie střely čepel ALEXANDR TORČEŇUK, čímž vymrštil kotouč pod horní tyč! Asistence: Jevgeni Česalin.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stanislav Jegoršev – 2 min., hákování).
     
    29:44
    Za domácí obranu se z ničeho nic dostal Sekáč, jehož pohotovou střelu do levé spojnice vytěsnil Kovář vyrážečkou. Z druhé vlny se ještě řítil Lander, který byl faulován dříve, než stihl odehrát kotouč.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., sekání).
     
    13:32
    Autor druhé branky Glinkin se dostal podél levého hrazení až do rohu útočného pásma, kde se i s kotoučem po pár odrazech ocitl z ničeho nic před samotným Kovářem! Ten měl s Glinkinem spoustu práce a velmi stěží dokázal udržet kotouč před brankovou čarou!
     
    09:00
    Nyní se už ale domácí kapitán dostal do skvělé šance! Z pravého kruhu Torčeňuk pobídl u levé tyče najíždějícího Michnova, který kotouč ale nasměroval pouze těsně vedle levé tyče!
    04:40 Anton GLINKIN - 0:2
     
    04:40
    Kazaň vstřelila branku!
    Po menším zaváhání hosté využívají trest Kinga a jdou do dvoubrankového vedení! Vladimir Tkačov z levého kruhu našel u pravé tyče najíždějícího ANTONA GLINKINA, když se dokázal vymanit z těsné obrany Krikunova a zasunul tak kotouč za záda Kováře, který se snažil přesunout. Asistence: Vladimir Tkačov a Vasily Tokranov.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Dwight King – 2 min., podražení).
    02:49 Jiří SEKÁČ - 0:1
     
    02:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Úvodní branka přichází poměrně brzy! Vlnu bílých dresů vedl po pravém křídle Justin Azevedo, který z pravého kruhu našel přesnou přihrávkou JIŘÍHO SEKÁČE, jehož pohotová střela překonala brankáře Jakuba Kováře. Asistence: Justin Azevedo a Anton Lander.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 31. Torčeňuk (Česalin), 35. Trjamkin, 56. Krikunov (Golyšev) – 3. Sekáč (Azevedo, Lander), 5. Glinkin (Tkačov, Tokranov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Megalinskij, Ljamin, Jegoršev, Mišarin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Ščemerov – Beck, Paré, King – Michnov, Torčeňuk, A. Garejev – Golyšev, Kučerjavenko, Krikunov – Simakov, Tičar, Česalin – Rasseikin.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Jarullin, Markov, Abrosimov, Ohtamaa, Batyršin, Tokranov, Sidorov – Azevedo, Lander, Sekáč – M. Gluchov, An. Popov, Glinkin – Tkačov, Svitov, Obuchov – Čibisov, Malychin, Lukojanov.
    bahis siteleri