Jekatěrinburg – Kazaň 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:0 (kon.)
Riga – Petrohrad 1:3 (kon.) | Soči – Minsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 3:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
Jokerit Helsinky
Středa 06.09.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:55 Ville LAJUNEN - 3:4
     
    57:55
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívají i domácí a jsou v kontaktu! Po rychlém přenesení hry na vrch levého kruhu VILLE LAJUNEN svou prudkou střelou vymetl levou spojnici a dává tak vyrovnanému utkání další náboj! Asistence: Igor Mirnov a Ben Maxwell.
    46:43 Marko ANTTILA - 2:4
     
    46:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání se Jokerit dostává do dvoubrankového vedení! Ihned po buly Antti Pihlström procedil kotouč za obranu na MARKA ANTTILU, který klepnutím do kotouče překonal Svenssona. Asistence: Antti Pihlström.
    41:50 Nicklas JENSEN - 2:3
     
    41:50
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes v přesilových hrách stoprocentní i nadále! Matthew Gilroy posunul hru na vrch levého kruhu, odkud NICKLAS JENSEN propálil zeď před Svenssonem a kotouč tak rozvlnil síťku u pravé tyče. Asistence: Matthew Gilroy.
    32:49 Dmitrij JUDIN - 2:2
     
    32:49
    Spartak právě vstřelil branku!
    A stejně jako předtím domácí Spartak opět rychle vyrovnává! Střela DMITRIJE JUDINA byla tak prudká, že Zapolski ač měl volný výhled nestihl přirazit betony k ledu a kotouč mu tak prosvištěl mezi nohama a rozvlnil síť za ním. Asistence: Dmitry Kalinin a Denil Tolpeko.
    30:45 Sami LEPISTÖ - 1:2
     
    30:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Jokeritu je opět využitá a po necelých třech minutách se hosté opět ujímají vedení! Dělovku Matthewa Gilroye vyrazil Svensson přímo na nekrytého SAMI LEPISTÄ, který stejně jako svůj kolega prudkou střelou nedal soupeři šanci. Svensson ještě zkusil vložit svou hůl do dráhy střely, ale marně. Asistence: Matthew Gilroy.
    28:09 Alexandr KOMARISTYJ - 1:1
     
    28:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí nalézají rychlou odpověď a vyrovnávají stav utkání! Střela Villa Lajunena se přehoupla přes Zapolskiho a kotouč pomalu a jistě směřoval za brankovou čáru. V tu chvíli se všichni snažili dostat kotouč ven z brankoviště, ale Zapolski si lapačkou přišťouchl kotouč do branky. Velkou roli odehrál i ALEXANDR KOMARISTYJ, který kotouči pravděpodobně pomohl. Asistence: Ville Lajunen a Juri Sergijenko.
    26:22 Jesse JOENSUU - 0:1
     
    26:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hráčům finského Jokeritu se nakonec podařilo zužitkovat přesilovou hru a dostat se tak do vedení! Kapitán peter Regin držel kotouč na pravém kruhu, kde si připravil dobrou pozici. Vzápětí přišla střílená přihrávka přímo na špičku čepele JESSE JOENSUUA, který jen sklepl kotouč za Svenssonova záda. Asistence: Peter Regin a Matthew Gilroy.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 29. Komaristyj (V. Lajunen, Sergijenko), 33. Judin (Kalinin, Tolpeko), 58. V. Lajunen (Mirnov, Maxwell) – 27. Joensuu (Regin, Gilroy), 31. Lepistö (Gilroy), 42. Jensen (Gilroy), 47. Anttila (Pihlström)


    Spartak Moskva: Svensson (Sinjagin) – Sergijenko, V. Lajunen, Kalinin, Judin, Bondarev, Provolněv, V. Sorokin – Leščenko, Chochlačov, Stoa – Mirnov, Nikoncev, Maxwell – V. Komarov, Tolpeko, Komaristyj – A. Voronin, Cyplakov, Orlov – N. Li.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Lundin, Lepistö, Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Rautanen, Rissanen – Jensen, Huhtala, Regin – O'Neill, Tolvanen, Palola – Jormakka, Joensuu, Norman – Niemi, Anttila, Pihlström.
    bahis siteleri