Mimořádná tisková konference MFK Vítkovice (kon.) | Tisková konference HC AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference Draků Šumperk (kon.) | Tisková konference Hokej Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference Draků Šumperk

Středa 06.09.2017, 16:00 • Hotel Sport, Šumperk • Tiskové konference
     
    Tomáš Ostřanský ukončuje tiskovou konferenci, její účastníci se loučí s přítomnými. (17:02:58)
     
    Vladimír Velčovský: Nechceme brát na střídavé starty jakékoli posily, nemá to cenu, pokud hráč mužstvu něco nepřinese. Sázíme na vztah ke klubu a na stálost mužstva. Hokejista nesmí přemýšlet nad tím, že za dva dny bude nastupovat někde jinde.
     
    Vladimír Velčovský: Platí, že chceme spolupracovat s Mladými Draky Šumperk, ale zatím to nevypadá, že bychom se s nimi měli spojit jako jeden subjekt. S vedením mládeže velmi často komunikuji a vztahy jdou pozitivně dopředu.
     
    Vladimír Velčovský: Do budoucna chystáme síň slávy šumperských hokejových osobností. Máme ale více práce, takže teprve uvidíme, jak to dopadne.
     
    Pavel Hulva: Odchod Jana Matějky mě samozřejmě mrzí, navíc takhle brzy před začátkem sezony. Měl k tomu nějaké osobní důvody, dostal nabídku ve Valašském Meziříčí. Je to velká škoda, Honza byl střelec a na kluky v šatně působil pozitivně.
     
    Tomáš Sedlák: Snad roli kapitána zvládnu a udržím emoce na uzdě. Dávám si předsevzetí, že chceme být jako tým lepší než loni. Tým ale není o kapitánovi, to že má někdo na sobě céčko, to z něj nedělá boha. Já budu spokojen, když tým skončí lépe.
     
    Vladimír Velčovský: Posilovat v tuto chvíli vyloženě nechceme, šanci dostanou hráči současné soupisky. Pokud nebudou nějaké velké problémy ve výsledcích, chceme dát šanci jim.
     
    Tomáš Ostřanský dává prostor dotazům z internetu a z pléna.
     
    Vladimír Velčovský: Opouštíme ale prostor prodeje hokejové výstroje a fanouškovských suvenýrů. Prodej všech suvenýrů bude od nové sezóny probíhat na pokladně číslo 1.
     
    Tomáš Ostřanský: Chystáme i nové suvenýry, třeba dva druhy šál, nebo nějaké oblečení s drakem či 3D samolepky. Máme čas na výrobu do začátku listopadu, budeme se tomu věnovat.
     
    Tomáš Ostřanský: Pokud to bude možné, rádi bychom udělali ve spolupráci s internetovou televizí LIFE TV některé přenosy z venkovních utkání.
     
    Tomáš Ostřanský: Svou dobrou úroveň chce udržet také klubová redakce, rádi bychom více rozhovorů s hráči. Nebo také se více věnovat sociálním sítím, sestřihům zápasů. Chceme se co nejvíce zlepšovat, aby měla veřejnost informace kompletní a z první ruky.
     
    Tomáš Ostřanský: Rozhodli jsme se zavést dva druhy permanentek. Jednu na celou základní část a play-off (950 korun), druhou poloviční, na ni bude moci divák přijít zhlédnout 11 utkání (450 korun).
     
    Tomáš Ostřanský: Plánujeme pro fanoušky několik akcí. Ať už vánoční předávání dárků, nebo natáčení klipu a podobně. Máme v plánu také další akce, ale je na nich hodně práce, zatím to necháme v utajení.
     
    Slovo si nyní vzal Tomáš Ostřanský, marketingový manažer klubu.
     
    Tomáš Sedlák: Nikdo si moc nedokáže představit, jak je těžké hrát všechny zápasy a tréninky venku. Je to hodně náročné, i proto chci fanoušky poprosit, aby byli trpěliví.
     
    Tomáš Sedlák: Tým není asi moc třeba představovat, hodně nás tady zůstalo z minulé sezóny. Co se týče přípravy, pro mě osobně byla hodně náročná. Absolvovali jsme některé prvky, které jsou pro nás starší hráče trošku těžší, ale v zimě se to pro kondici bude hodit. Jsem za takovou přípravu hodně rád.
     
    Slovo dostává Tomáš Sedlák, kapitán mužstva.
     
    Pavel Hulva: Máme v mužstvu dobré střelce, potřebují se ale probrat. Doufám, že k tomu dojde hned v prvním kole na ledě Kopřivnice.
     
    Pavel Hulva: Tým je hodně útočně laděný, takže potřebujeme zapracovat hlavně na obraně. Přišli někteří mladí kluci, jiní hráči odešli. Všechno si teprve sedá, v přípravných zápasech to bylo znát. Mužstvo je nicméně velice aktivní a pracuje na sobě, má chuť vítězit.

    Martin Schwarz

    Účastníci tiskové konference
    Vladimír Velčovský (ředitel klubu)
    Pavel Hulva (trenér mužstva)
    Tomáš Sedlák (kapitán mužstva)
    Tomáš Ostřanský (marketingový manažer)
    bahis siteleri