Waregem – Mouscron 2:1 (kon.) | Oostende – Gent 0:2 (kon.) | Eupen – Standard 1:1 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
2:1 (0:1)
Royal Excel Mouscron
Neděle 17.09.2017, 14:30 • Regenboogstadion, Waregem • Belgická liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    A ještě jedna velká šance! Rychlík Olayinka se hnal na brankáře Baillyho, který jako jeden z mála snese přísnější měřítko a míč vyráží.
     
    90
    Skvěle hrající Kaya je střídán v 90. minutě a vychutnává si tak potlesku svých fanoušků.
     
    83
    Nově příchozí Šaponjič se hned zapojil do útočné akce, pěkně si vyměnil míč s Coopmanem, který ho našel na hranici vápna. Prvně jmenovaný jen o decimetr netrefil bránu soupeře!
     
    82
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Aaron Leya Iseka, přichází Ivan Šaponjić.
     
    81
    Z volného kopu z dobrých 35 metrů napřáhl Hamalainen přímo na bránu. To byla ale rána! Nicméně míč minul bránu a v ochozech to jen zahučelo.
     
    80
    Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Jérémy Huyghebaert, přichází Bruno Godeau.
     
    78
    Málo vídané okamžiky jsou teď k vidění na hřišti v Belgii. Krásnou kolmou přihrávkou se dostal do úniku Olayinka, míč byl ale dlouhý a čekal ho souboj s brankářem Baillym. Ten šel mimo vápno na zem a Olayinka ho nastřelil někam do paže. Rozhodčí sice váhal, ale ruku pískl – správně.
     
    75
    Tak to je nevídané! Stoper Diédhiou obdržel červenou kartu za strkanici, která proběhla ve vápně soupeře při vlastním rohu. Opravdu velmi zbytečné vyloučení, které nejspíš posílá Mouscron definitivně do kolen.
     
    69
    A nádherná rána z alespoň 30 metrů, tu vyslal De Sart. Míč nabral rychlost, svezl se po trávě a zastavila ho až tyč brány Baillyho!
    65. Sandy WALSH - 2:1
     
    65
    Waregem právě vstřelil branku!

    A skóre zápasu je otočeno! Na levé straně se skvěle uvolnil Coopman, předal míč do vápna pro Leyu, a ten zády k brance zachoval chladnout hlavu a přistrčil nabíhajícímu spoluhráči po pravé ruce – tím byl SANDY WALSH, který dokázal křižnou ranou propálit brankáře!
     
    56
    Žlutou kartu dostává Julien De Sart (SV Zulte-Waregem).
     
    55
    Žlutou kartu dostává Mërgim Vojvoda (Royal Excel Mouscron).
     
    53
    Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Fabrice Olinga, přichází Dorin Rotariu.
     
    49
    Baudry si na polovině hřiště počínal nedovoleně, konkrétně nedokázal čistě zastavit Awoniyiho.
     
    48
    Za protesty u pomezního sudí vidí stoper hostí žlutou kartu.
    47. Aaron Leya Iseka - 1:1
     
    47
    Waregem právě vstřelil branku!

    Nádherná branka domácích! Tak takhle rychlé vyrovnání asi nikdo nečekal. Byl to Coopman, který nacentroval míč z volného kopu do vápna, tam hlavničkou přistrčil Walsh na AARONA LEYA ISEKU, který se nacházel na zadní tyči a skóroval!
     
    46
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Idrissa Doumbia, přichází Nill De Pauw.
     
    45+1
    Obrovská šance hostí! To když si vysoký míč na prsa zpracoval Awoniyi,zvládl se s ním na hranici vápna otočit a prostrčit míč na nabíhajícího Amallaha. Ten byl sice v těžké pozici, ale okolo penalty dokázal ze sprintu vystřelit, golman Leali se blýskl velice důležitým zákrokem!
     
    39
    Obrovská hrubice, kterou nedokázal využít Bolingi! Myslím, že to byl kapitán Hamalainen, který doslova namazal Bolingimu na samostatný nájezd na brankáře. Toho dokázal střelec hostí obejít, dostal se ale mimo ideální úhel pro střelbu, volnou bránu netrefil! Míč letěl do boční sítě, to byla obrovská šance!
     
    33
    Nejlepší střelec domácích to teď dostal spočítané. Po ofenzivním faulu už sudí neváhal, ukázal střelci do očí, že jde již o třetí faul v krátkém sledu a tasil žlutou kartu.
     
    15
    Mouscron právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu nečekaná záležitost, daleko za vápnem se k míči dostal TAIWO AWONIYI, udržel protihráče na zádech a tak trochu jako myška prošel až do vápna soupeře, kde položil na zem i brankáře Leali, a uklidil míč do sítě. To byla paráda.
    15. Taiwo AWONIYI - 0:1
     
    11
    Leya právě vstřelil branku! To když ho krásně vysunul Olayinka, Leya se ocitnul sám tváří v tvář brankáři, technicky ho obstřelil a šel se radovat.
    Radost domácích ale zhatil praporek pomezního, který neměl příliš práce s odhalením více než metrového ofsajdu.

    Ondřej Zoubek II

    Branky: 47. Leya Iseka, 65. Walsh – 15. Awoniyi

    Karty:   33. Olayinka (WAR), 49. Baudry (WAR), 56. De Sart (WAR) – 48. Mézague (MOP), 55. Vojvoda (MOP), 78. Bailly (MOP)   75. Diédhiou (MOP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 11:2.
    SV Zulte-Waregem: Leali – Baudry, Heylen, Walsh, Hamalainen (C) – Kaya (90. Derijck), I. Doumbia (46. De Pauw) – De Sart, Leya Iseka (82. Šaponjić), Coopman – Olayinka.
    Náhradníci: Bostyn – de Fauw, De Mets, De Pauw, Derijck, Jensen, Šaponjić, Kostanos.

    Royal Excel Mouscron: Bailly – Vojvoda, Mézague, Diédhiou, Huyghebaert (C) (80. Godeau) – Olinga (53. Rotariu), Mohamed, Govea, Amallah – Bolingi, Awoniyi.
    Náhradníci: Butez – de Medina, Godeau, Locigno, Mbombo Lokwa, Nkaka, Palić, Lomalisa, Rotariu.

    Rozhodčí: Verboomen
    bahis siteleri