Bohemians – Chodov 3:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 16:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 4:10 (kon.)
Liberec – Tatran 2:3 (kon.) | Panthers – Královské Vinohrady 6:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
16:0 (3:0, 7:0, 6:0)
FBS Olomouc
Neděle 17.09.2017, 17:00 • SC Dubina, Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 2. kolo
     
    59:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A ještě jeden míček v hostující brance! Polská reprezentanta Krzywaková přihrála kapitánce DENISE FERENČÍKOVÉ, jež se na pravé strany bleskurychle otočila prudkou střelou zvýšila na rozdíl šestnácti branek. Asistence. Justyna Krzywaková.
     
    58:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sedmasedmdesát sekund před koncem zápasu přidávají domácí hráčky patnáctý gól. Michaela Šponiarová přenechala balonek HANĚ KONÍČKOVÉ, která se tentokrát nemýlila a raduje se ze své druhé trefy v utkání. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    57:56
    Největší šance Olomouce v celém zápase! Po chybné rozehrávce Ostravanek se v dobré šanci ocitla Oháňková, která ale přestřelila branku Kubíčkové.
     
    54:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tečovaná střela z úhlu v podání Klapitové propadla na pravou stranu, odkud nahodila míček na branku Martináková a do sítě ho tečovala ROMANA KIECKOVÁ. Asistence: Natálie Martináková.
     
    52:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    KAMILA PALONCYOVÁ se vydala na útočný výlet do pravého rohu, kde si narazila s Michaelou Šponiarovou a rychlou střelou z otočky umístila míček ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    47:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tahle přesilovka trvala jen krátkou chvíli. ZUZANA ŠPONIAROVÁ vypálila po krátké přihrávce od Enenkelové a propálila Frankovou, jež byla znovu bez šance. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    47:34
    Barbora Suchánková ve středu hřiště faulovala Barboru Huskovou a jde si na chvíli odpočinout na trestnou lavici.
     
    43:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jedenáctá branka Vítkovic! Pokus Michaely Šponiarové Franková jenom vyrazila, míček se v závaru dostal k VERONICE ENENKELOVÁ a ta ho uklidila do odkryté branky. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    39:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Desítka je na světě! Zuzana Šponiarová natáhla z dálky ke švihu, který se zastavil o zadní mantinel. Tam si míček sebrala JUSTYNA KRZYWAKOVÁ a dostatečně rychle ho uklidila za přesunující se brankářu. Pro polskou útočnici je to první branka po přestupu do Vítkovic! Asistence: Zuzana Šponiarovou.
     
    36:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Olomouc opět ztratila míček ještě na vlastní polovině. Enenkelová ho poté poslala na hokejku ZUZANY HALFAROVÉ a ta podeváté překonala bezmocnou Frankovou. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    34:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Očekávaný debakl nabírá stále větších rozměrů. Už osmou branku ostravského celku vstřelila ranou z osy hřiště NATÁLIE MARTINÁKOVÁ. Asistence: Katarina Klapitová.
     
    34:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Husková při rychle akci oslovila Ferenčíkovou, která se ještě netrefila. Tak se stalo až o pár sekund později při střele KLÁRY KOCIÁNOVÉ. Franková marně skákala k pravé tyči. Asistence: Natálie Martináková.
     
    32:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí dávají další branku! Ďuríková prokázala dobrý přehled a křižnou přihrávkou skrz útočnou polovinu našla na levém křídle KATARINU KLAPITOVOU, jejíž volej zastavila až síť za zády Frankové. Asistence: Alžbeta Ďuríková.
     
    28:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A další míček v olomoucké síti! Po přihrávce z levého mantinelu se ranou bez přípravy prosadila ZUZANA ŠPONIAROVÁ. Asistence: Klára Kociánová.
     
    28:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hana Koníčková v předbrankovém prostoru pustila nahozený míček za sebe, kde stála ZUZANA HALFAROVÁ a pohodlně dostala míček do olomoucké klece. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    15:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Denisa Ferenčíková už mohla střílet, místo toho ještě poslala míček k vzdálenější tyči, u které si ho jedna z obránkyň srazila do vlastní branky. Bez asistence.
     
    10:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedeníí! Kociánová v obranné linii předala míček ZUZANĚ ŠPONIAROVÉ, jejíž střela švihem zapadla až k pravé tyči hostující brány. Asistence: Klára Kociánová.
     
    04:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kamila Paloncyová nejprve promáchla před poloprázdnou brankou, domácí ale pokračovali a nakonec se mohou radovat z vedoucí branky. Z levého mantinelu se přesně trefila HANA KONÍČKOVÁ. Asistence: Veronika Enenkelová.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Koníčková (Enenkelová), 11. Z. Šponiarová (K. Kociánová), 16. Ferenčíková, 29. Halfarová (Z. Šponiarová), 29. Z. Šponiarová (K. Kociánová), 33. Klapitová (Ďuríková), 35. K. Kociánová (Martináková), 35. Martináková (Klapitová), 36. Halfarová (Enenkelová), 40. Krzywaková (Z. Šponiarová), 44. Enenkelová (Halfarová), 48. Z. Šponiarová (Enenkelová), 53. Paloncyová (M. Šponiarová), 55. Kiecková (Martináková), 59. Koníčková (M. Šponiarová), 60. Ferenčíková (Krzywaková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Kolářová, Halfarová, Klapitová, Koníčková, Theimerová, Ďuríková – M. Šponiarová, Planková, Kiecková (C) – Ferenčíková, Z. Šponiarová, Enenkelová – K. Kociánová, Šupáková, Husková – Paloncyová, Martináková, Krzywaková.
    FBS Olomouc: Franková (Králová) – Podroužková, Václavíková, Mikulová – Lichnová, Rozenbergová, Pavlíková – Suchánková, Pařízková (C), Oháňková – Šablaturová, Tomanová, Kylarová.

    Rozhodčí: Michal Prouza, Petr Rogowski
    bahis siteleri