Mönchengladbach – Stuttgart 2:0 (kon.) | Schalke – Bayern 0:3 (kon.) | Augsburg – RB Lipsko 1:0 (kon.)
Wolfsburg – W. Brémy 1:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
1:0 (1:0)
RB Lipsko
Úterý 19.09.2017, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:25:52)
     
    Toto utkání sledovalo 26 113 diváků.
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:9. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 15:17.
     
    Je dobojováno. Ve druhé půli jsme branku neviděli a domácí tým tak udržel své těsné vedení až do konce utkání. Hosté se marně snažili o srovnání stavu, obrana domácích v čele s brankářem Hitzem nic takového nepovolila. Je tedy konec a tři body si připíší domácí hráči, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Marwin Hitz bude mít další odkop a troufám si napsat, že to bude poslední dotyk s míčem v tomto utkání. Hlavní sudí už pak odpíská konec zápasu.
     
    90+2
    Po neúspěšné střele hostů měl další odkop Marwin Hitz, jenž dlouhým nákopem poslal míč daleko od své branky a ukrojil druhou minutu nastavené doby.
     
    90+1
    Nová akvizice na hřišti, domácí Sergio Córdova, střílel z pravé strany, ale balón si to namířil jen vysoko nad hostující bránu. Yvon Mvogo bude mít k dispozici odkop od své branky.
     
    90
    Hlavní sudí nastavuje nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase tři minuty navíc.
     
    90
    Běží poslední minuta řádné hrací doby a u míče jsou hosté, kteří stále operují před domácí brankou. Jenže se ne a ne dostat k pořádné střele, která by Hitze ohrozila.
     
    89
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Alfred Finnbogason, přichází Sergio Córdova.
     
    88
    Domácí byli v další slibné šanci, ale zastavil ji další obranný zákrok hostů. Ti okamžitě spěchají směrem k domácí brance.
     
    87
    Na opačné straně pak střílel po zemi Rani Khedira, ale Marcel Halstenberg míč zachytil a pomohl znovu brankáři hostů Yvonu Mvogovi, který nemusel zasahovat.
     
    86
    Hosté to v předbrankovém prostoru domácích znovu příliš překombinovali a rázem skončila další jejich akce. Takhle to nepůjde, jsou až příliš čitelní pro obranu Augsburgu.
     
    85
    Emil Forsberg se neprokličkoval mezi dvěma domácími obránci a naděje hostů znovu skomírá. Domácí jdou směrem dopředu a už nikam příliš nespěchají. Soustředí se hlavně na obranu.
     
    84
    Na malou domů poslal míč hostující Dominik Kaiser, Yvon Mvogo ho pak hned poslal dlouhým nákopem směrem dopředu a hosté míří do další akce. Moc času na srovnání nepříznivého skóre jim ale nezbývá.
     
    83
    Marcel Heller nabíhal se svým spoluhráčem na branku hostů, poté dostal přihrávku a z voleje napálil míč směrem k brance Lipska, ale ten skončil jen vedle pravé tyče z pohledu hostujícího brankáře.
     
    82
    Bruma poslal balón Kevinu Kamplovi a ten se snažil o střelu. Tu ale znovu zablokovala obrana Augsburgu. Znovu tak těsný náskok domácí fotbalisté udrželi. Alespoň pro tuto chvíli.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 4. Gregoritsch (Finnbogason)

    Karty:   50. Morávek (AUG), 78. Baier (AUG) – 52. Sabitzer (RBL), 77. Kampl (RBL)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:9. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 15:17.
    FC Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – R. Khedira, Gregoritsch (46. Ku) – Morávek (63. Heller), Baier (C), Caiuby – Finnbogason (89. Córdova).
    Náhradníci: Luthe – Stafylidis, Danso, Ku, Córdova, Schmid, Heller.

    RB Lipsko: Mvogo – Schmitz (81. Kaiser), Orban (C), Compper (46. Ilsanker), Halstenberg – Sabitzer, Kampl, Demme, Bruma – Werner, Y. Poulsen (60. Forsberg).
    Náhradníci: Gulácsi – Bernardo, Ilsanker, Laimer, Kaiser, Palacios, Forsberg.

    Rozhodčí: Siebert – Rohde, Seidel

    Diváci: 26 113
    bahis siteleri