Kobra – Most 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 3:6 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:3 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HC Draci Bílina
Středa 20.09.2017, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Draci zvyšují skóre na rozdíl dvou branek. K odraženému puku se dostal na pravé straně Kýhos, který našel před brankou úplně volného LUKÁŠE HRDLIČKU, který neměl problém uklidit puk do branky. Asistence: František Mála, Vladimír Kýhos.
     
    33:01
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci dávají kontaktní gól! Hosté špatně vystřídali a toho využil ADAM KELLER. Ten si z vlastního pásma najel na levé křídlo a střelou z nápřahu prostřelil brankáře! Asistence: Hanuš Petržílka
     
    31:09
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Teď již gól Buldoků platí! Přihrávku z pravé strany od Vyskočila obdržel LUKÁŠ KUŽEL, který z prvního dotyku překonal brankáře! Asistence: David Vyskočil, Tomáš Vildumetz.
     
    23:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina proměňuje přesilovou hru! Na modrou čáru dostal přihrávku Patrik Zicho jehož střelu tečoval před brankářem PETR KRASTENICS, Chabr již na puk nedosáhl. Asistence: Štěpán Štěpánek, Lukáš Hrdlička.
     
    22:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Na jedné straně špatně vyřešil protiútok Janeček, na druhé Draci skórovali. Přihrávka ze strany našla JAKUBA KOMÍNKA, od jehož kolena se puk odrazil mezi betony Chabra. Asistence: Jakub Procházka, Milan Bohm.
     
    18:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí svoje šance nevyužili, hosté však ano! Do protiútoku dva na jednoho se dostal Procházka s Petrášem, druhý jmenovaný přihrál právě na JAKUBA PROCHÁZKU, který nadvakrát dokázal překonat Chabra, 0:1! Asistence: Milan Bohm, Zdeněk Petráš.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 32. Kužel (Vildumetz, Vyskočil), 34. Keller (Petržílka) – 19. Procházka (Petráš, Bohm), 23. Komínek (Procházka, Bohm), 24. Krastenics (Štěpánek, Hrdlička), 58. Hrdlička (Kýhos, Mála)


    HC Řisuty: Chabr (41. Ilašenko) – Babický, Dostál – Petržílka, Bílek – Keller, Havelka – Krpata, Kos (C), Vyskočil – Fortelka, Janeček,Hampl – Kužel, Záleský, Vildumetz – Kail, Slánský
    HC Draci Bílina: Kurakou (Odložilík) – Polák, Zicho – Fučík, Běhula – Brettschneider, Fryč – Procházka, Komínek, Böhm (C) – Hrdlička, Kýhos, Mála – Krastenics, Petráš, Štěpánek – Jirkovský, Lenárt

    Rozhodčí: Jaroslav Beránek – David Štětina, Petr Šimánek
    bahis siteleri