Nashville – Florida 3:5 (kon.) | Columbus – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 1:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (po pr.) | Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 5:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Středa 20.09.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Český forward Martin Frk je dnes podruhé vykázán na trestnou lavici za špatně provedené vhazování. Další zbytečný trest hatí hostující šance na zdramatizování zápasu.
    57:30 Edward PURCELL - 4:2

     
    57:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Charlie McAvoy v obranném pásmu trochu zariskoval při důrazném zákroku na mantinelu. Hra ale pokračovala a Boston se zničehonic řítil ve třech na jediného obránce. Czarnik vyhodnotil situaci nejlepším možným způsobem a zpravé strany přihrál pod sebe na osu hřiště EDWARDU PURCELLOVI, jenž dělovým příklepem nedal Coreauovi šanci. Asistence: Auston Czarnik, Rob O´Gara.
     
    51:55
    Hostům se trochu komplikuje cesta za vyrovnáním. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Dylan McIlrath.
     
    49:55
    Právě Bertuzzi zkazil přihrávku na modrou čáru. Kuraly a O´Gara se rázem řítili do přečíslení, které však nezakončili gólem.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Danton Heinen – 2 min., sevření puku rukou). Zbytečný prohřešek proti pravidlům ještě více komplikuje život domácím Medvědům.
    43:39 Dylan LARKIN - 3:2

     
    43:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    David Krejčí ztratil puk u středového kruhu, čímž načal protiakci Anthonyho Manthy. Ten poslal přihrávku na DYLANA LARKINA, jenž překvapil Chudobina střelou z nulového úhlu. Puk se do branky odrazil od zad brankáře, který si nepohlídal prostor u pravé tyče. Asistence: Anthony Mantha, Dominik Shine.
    39:56 Anthony MANTHA - 3:1

     
    39:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pár sekund před druhou přestávkou se Red Wings poprvé radují ze vstřelené branky! Lashoff přesnou přihrávkou z obranného pásma našel rozjetého ANTHONYHO MANTU, jenž se zleva přiblížil brance a konečně našel recept na Antona Chudobina. Tomu teď příliš nepomohl poslední obránce Carlo, který u modré čáry nezachytil nástup šikovného útočníka Detroitu. Asistence: Brian Lashoff.
    37:19 Austin CZARNIK - 3:0

     
    37:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přidává třetí gól z trestného střílení! To provedl AUSTIN CZARNIK mazácky a forhendovým blafákem pokořil Coreaua.
     
    37:19
    Austin Czarnik se na ose hřiště krásně prosmýkl mezi dvěma obránci. Dennis Cholowski jej podrazil a je z toho trestné střílení!
     
    35:40
    Diváci jsou na nohou! Sean Kuraly se před domácí střídačkou pustil do bitky s Lukem Glendeningem, který jej po několika sekundách strhl k zemi. Oba hráči pochopitelně dostávají pětiminutové tresty.
     
    29:58
    Petr Mrázek má pro dnešek odpracováno. V brankovišti Red Wings ho na druhou polovinou zápasu nahrazuje Jared Coreau.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Martin Frk – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
    27:54 Danton HEINEN - 2:0

     
    27:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují náskok v ponechané výhodě! Forsbacka Karlsson odvedl dobrou práci na pravém křídle, odkud přes dva hráče přihrál k vzdálenější tyči na DANTONA HEINENA a ten zkušeně uklidil puk za marně se přesunujícího Mrázka. Asistence: Jakob Forsbacka Karlsson, David Backes.
    23:45 Ryan FITZGERALD - 1:0

     
    23:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se po krásné souhře dostává ve čtvrté minutě druhé třetiny do vedení! David Krejčí na sebe u levého mantinelu nalákal několik protivníků a přihrál na osu hřiště RYANU FITZGERALDOVI. Ten okamžitě předal puk najíždějícímu Zbořilovi, který jej skvělým finálním pasem našel úplné volného v pravém kruhu, odkud Fitzgerald propálil bezmocného Mrázka. Asistence: Jakub Zbořil, David Krajčí.
     
    20:56
    Na čtyřiadvacet sekund se poměr sil na ledě vyrovná. Za vražení do Briana Lashoffa dostává trest David Backes (BOS).
     
    19:20
    Střela Roba O´Gary nadělala hostům velké problémy. Ve zmatku před brankou krosčekem fauloval Martin Frk a daroval Bostonu další přesilovku.
     
    14:59
    Je tady druhá početní výhoda Detroitu, který má možnost jít do vedení po odpískaném sekání Jordana Szwarze.
     
    11:40
    V jednom případě byl na vině krosček Lukea Witkowského, který oslabuje Detroit a ten bude čelit početní převaze.
     
    08:37
    Rozhodčí viděli faul Brandona Carla na Martina Frka, obránce Bruins míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    08:27
    První starosti pro Chudobina! Ten po přihrávce Elsona vychytal bekhendový blafák úplně volného Frka a poté pokryl také Šulákovo zakončení z delší vzdálenosti.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Fitzgerald (Zbořil, Krejčí), 28. Heinen (Forsbacka-Karlsson, Backes), 38. Czarnik (TS), 58. Purcell (Czarnik, O´Gara) – 40. Mantha (Lashoff), 44. Larkin (Mantha, Shine)


    Boston Bruins: Chudobin (McIntyre) – Krug, McAvoy, Zbořil, McQuaid, O´Gara, Carlo – DeBrusk, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Forsbacka-Karlsson, Backes – Heinen, Czarnik, Purcell – Fitzgerald, Kuraly, Szwarz.
    Detroit Red Wings: Mrázek (30. Coreau) – Cholowski, McIlrath, Šulák, Jensen, Lashoff, Saarijärvi – Bertuzzi, Sheahan, Glendening – Mantha, Larkin, Parenteau – Elson, Rasmussen, Frk – Shine, Turgeon, Witkowski.

    Rozhodčí: McCauley, Rooney – Daisy, Murphy
    bahis siteleri