Trenčín – Nitra 2:1 (kon.) | Trnava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Senica 1:0 (kon.)
konec
AS Trenčín
2:1 (1:0)
FC Nitra
sk Středa 20.09.2017, 18:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Antonio Mance, prichádza Hamza Čataković.
     
    85
    Ďaľšia diera v obrane Nitry, Mance potiahol na pravú stranu, potom chcel pred bránu predložiť Jangovi, ale poslal mu loptu v tejto veľkej šanci na dlhú nohu.
     
    83
    Po rohu sa lopta odrazila na kraj pokutového územia k Skovajsovi, ten skúsil poslať loptu na bránu krížom, nakoniec opečiatkoval žrď.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Róbert Valenta, prichádza Jaroslav Machovec.
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Fábry, prichádza Patrik Abrahám.
     
    77
    Nákop hostí odvrátila obrana AS pred šestnástku k Lolovi, ten následne zrazený Ubbinkom, priamy kop pre Nitru z 20 metrov.
    75. Rangelo JANGA - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    75
    Trenčín dal gól!
    RANGELO JANGA teraz ukázal presne to, čo hrotový útočník ukázať má. Spracoval si tesne za šestnástkou prihrávku Ubbinka a po otočke obstrelil brankára Hrošša. Hosťujúca obrana po akcii stredom vyzerala prekvapená, keďže po väčšinu zápasu musela brániť len nakopávané lopty z krajov.
    Asistencia: Desley Ubbink.
     
    71
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Ricky van Haaren.
     
    71
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Ivančík, prichádza Aurelien Ngeyitala.
     
    70
    Striedajúci Janga si dobre zrazil center Paura medzi obrancov, ale následná strela už nemala šancu prejsť za Hrošša, ktorý dobre čítal hru a vybehol proti domácemu útočníkovi.
     
    66
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Rangelo Janga.
    63. Tomáš KÓŇA - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    63
    Nitra dala gól!
    Hostia vybojovali rohový kop, po ktorom oblúčik Kuníka domáci brankár neodhadol dobre, lopta padla na zem na päťke, dobiehajúci Niba ju netrafil poriadne, ale TOMÁŠ KÓŇA hlavou trafil pod brvno.
    Asistencia: Ngwa Niba
     
    57
    Strieľaný center Kuníka z pravej strany šestnástky domáci brankár vyrazil, následne sa k strele dostal na druhej žrdi Ivančík, ale halfvolejom trafil len brániaceho hráča.
    54. Hroššov úspešný zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    54
    Beridze si obhodil obrancu tesne pred šestnástkou a potom vyslal prudkú delovku na bránu, Hroššo dokázal loptu vyboxovať mimo nebezpečných priestorov.
     
    49
    Nitrania hrozia vpredu, hrajú útočnejšie ako v prvom polčase, Ivančíkova hlavička skončila tesne vedľa pravej žrde, následný Chovancov center zľava nebezpečne preletel poza päťku, jeho spoluhráči boli tiesnení a nedokázali zakončiť.
     
    47
    Po súboji Gonga s Kóňom odpískaný priamy kop pre hostí zo vzdialenosti cca 20 metrov, Kóňov oblúčik ale doplachtil len do rúk pripraveného Šemrinca.
     
    27
    Na Paurov center výborne vyskočil na hranici jedenástky Beridze, loptu hlavou umiestnil k žrdi, ale Hroššo predviedol dobrý zákrok, robinsonádou loptu chytil.
     
    24
    Takmer bolo vyrovnané,Skovajsa sa potkol a loptu získal Kuník, nacentroval na päťku na nabehnutého Balaja, ten ale hlavičkou netrafil priestor trenčianskej brány.
    22. Antonio MANCE - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    22
    Trenčín dal gól!
    Ubbink zahral štandardku zo stredu na pravú stranu na Gonga, ten presným centrom na prednú žrď dal šancu ANTONIOVI MANCEMU a ten dostal loptu za chrbát brankára. Asistencia: Hilary Gong.
     
    12
    Skovajsov roh Hroššo trestuhodne podbehol, na zadnej žrdi hlavičkoval nepokrytý Lawrence, ale nebola to pre neho ideálna pozícia a loptu v záklone hlavičkoval nad brvno.

    Marián Vychovalý

    Branky: 22. Mance (Gong), 75. Janga (Ubbink) – 63. Kóňa (Niba)


    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Kleščík, Lawrence, Čögley – El Mahdioui – Paur (71. van Haaren), Ubbink – Beridze, Mance (90+2. Čataković), Gong (66. Janga).
    Náhradníci: Chovan – Keston, Šalata, Zubairu, Janga, Čataković, van Haaren.

    FC Nitra: Hroššo – Chovanec, Niba, Križan, Kuník – Fábry (79. Abrahám), Šimončič, Kóňa – Ivančík (71. Ngeyitala), Balaj, Valenta (79. Machovec).
    Náhradníci: Kolmokov – Ďurek, Ngeyitala, Machovec, Vencl, Abrahám, Charizopulos.

    Rozhodčí: Sedlák – Somoláni, Ferenc

    Diváci: 2085
    bahis siteleri