Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 21.09.2017, 13:45 • Mercedes-Benz Arena, Šanghaj (kapacita 18 000 míst) • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přesně v době, kdy Markström opustil svou branku, Vancouver ztratil puk a následně inkasoval. Drew Doughty vypíchl pronikajícímu protihráči puk, posunul jej na JEFFA CARTERA, který se z poloviny hřiště prosadil přesnou střelou! Asistence: Drew Doughty.
     
    56:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ještě při hře čtyři na čtyři Kings skórují a výrazně se přibližují vítězství v dnešním zápase! Jeff Carter výborně udržel puk ve středním pásmu a poté vysunul do samostatného úniku TANNERA PEARSONA, který poslal puk přesně mezi Markströmovy betony! Asistence: Jeff Carter a Alec Martinez.
     
    52:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zápletka pro závěr třetí třetiny je na světě, Canucks snižují na rozdíl jediné branky! Vancouver se po vhazování v obranném pásmu dostal do přečíslení dvou na jednoho, které individuálně vyřešil MARKUS GRANLUND! Ten nejdříve nastřelil Quicka, z dorážky se už ale prosadil. Asistence: Michael Del Zotto.
     
    22:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se v přesilové hře konečně prosazují, a to už po devíti vteřinách! Po vyhraném vhazování rozehrál obránce Hutton na levou stranu, kde SVEN BAERTSCHI vypálil nečekanou střelu z úhlu, která propadla Quickovi! Asistence: Ben Hutton a Alexandr Burmistrov.
     
    21:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další kotouč se třepetá v brance Vancouveru! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si po výměně kotouče několika hráčů sjel před branku ALEC MARTINEZ, jehož fantastickou přihrávkou našel Tyler Toffoli! Asistence: Tyler Toffoli a Jake Muzzin.
     
    15:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové skórují při vlastním oslabení! Vanek si v útočném pásmu neporozuměl s Gagnerem a po jejich chybě se do samostatného úniku dostal TANNER PEARSON, kterému se střelou pod horní tyčku podařilo prostřelit Markströma! Bez asistence.
     
    07:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Čínští fanoušci viděli první historický gól na půdě jejich země, Kings využili přesilovou hru! Jake Muzzin dobrou přihrávkou napříč útočným pásmem našel na vrcholu levého kruhu ADRIANA KEMPEHO, jehož rána skončila přesně u levé tyče! Asistence: Jake Muzzin a Alec Martinez.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 8. Kempe (Muzzin, Martinez), 16. Pearson, 22. Martinez (Toffoli, Muzzin), 57. Pearson (Carter, Martinez), 60. Carter (Doughty) – 23. Baertschi (Hutton, Burmistrov), 53. Granlund (Del Zotto)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Fantenberg, Folin – Brodzinski, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – Andreoff, Kempe, Cammalleri – Clifford, Shore, Lewis. Trenér: John Stevens.
    Vancouver Canucks: Markström (Nilsson) – Del Zotto, Gudbranson, Edler, Tanev, Hutton, Stecher – D. Sedin, H. Sedin, Gagner – Baertschi, Horvat, Boucher – Vanek, Burmistrov, Eriksson – Granlund, Sutter, Dorsett. Trenér: Travis Green.
    bahis siteleri