Kovo Praha – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.s.) | Pardubice – Kert Park Praha 1:2 (kon.) | Plzeň – Rakovník 4:5 (0:1 po s.s.)
Ústí n/L – Most 3:2 (2:1 po s.s.) | Letohrad – Sudoměřice 1:2 (kon.)
konec
HBC Pardubice
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Kert Park Praha
Sobota 23.09.2017, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
     
    Konec zápasu. (17:46:08)
     
    44:58
    K vyrovnání nescházelo mnoho! Nejprve střílel zřejmě Vlasák a poté ještě z otočky Březina, který už obranný val hráčů nepropálil. Je rozhodnuto!
     
    44:47
    Pardubice vydolovaly míček a jdou to naposledy zkusit směrem dopředu.
     
    43:39
    Hosté pochopitelně nechtějí připustit dramatickou koncovku, ba dokonce vyrovnání, takže se drží nastěhovaní u branky Pardubic a snaží se už definitivně rozhodnout.
     
    40:58
    Obrovská šance hostů! Wróbel nahrával před branku, kam si naběhl Jiří Kruček a jeho teč končí v uličce mezi brankářem a bránou, tedy mimo tři tyče!
     
    39:11
    Vzápětí hosté kompletní.
     
    39:02
    Pardubický Březina dokázal dostat míček do hostující branky a domácí se tak už radovali z vedení, jenomže branka není uznána kvůli úmyslnému kopnutí do míčku!
     
    38:34
    Domácí se snaží, co jim síly snaží. Pražané nyní vyčkávají na správnou chvíli ulovit míček a alespoň ho vyhodit, ani to se jim však momentálně nedaří.
     
    37:11
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Kruček – 2 min., napadení).
     
    36:19
    Pardubičtí se nyní trochu snaží přidat na obrátkách a tlačí se dopředu, Kert ale myslí i na zadní kolečka a bezpečně prozatím brání.
     
    35:11
    Na modré obdržel míček Förstl a využil volného prostoru směrem k brance Kertu, jeho projektil pak skutečně jen milimetrově obstřeluje pravou tyčku!
     
    33:47
    Pražané jsou nebezpeční i ve vlastním oslabení! Po rychlé kombinaci zakončoval od modré Nýdl a jeho prudká rána vůbec neměla špatné parametry, ovšem mířila nakonec jen do připraveného Stárka.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Javorka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:56
    Větší útočná aktivita zůstává i se začátkem třetí periody na straně hostů, dokáže ji Kert převtělit v další branku?
     
    31:06
    Šperl nahrával skoro až od své brány naopak k té druhé, domácí, na hodně rychle nabíhajícího Jiřího Kručka, který se nad lapačku Stárka neprosazuje!
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:04
    Brankář Autoskla je i nadále ústřední postavou posledních chvilek, hned třikrát po sobě totiž musel zastavovat hru, jednou dokonce i rybičkou před dotírajícím útočícím hráčem.
     
    28:29
    Jiří Kruček dostal namazáno na pravou stranu a už stačilo jen zakončit k tyčce, což také svižně hostující hráč udělal. Brankář Stárek ale předvedl fantastický zákrok lapačkou!

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 2. Kunc – 12. Danko (Kruček), 26. Fejfar


    HBC Pardubice: Stárek (Chmelík) – Kosina, Krejčí, Mašík, Bucek, Turyna, Novotný, Förstl, Turčáni, Zajíček, Březina, Emmer, Česák, Veselík, Kunc, Vlasák, Urbanec, Staněk, Bucek.
    HC Kert Park Praha: Mikl (Varga) – Blažko, Bureš, Dejneka, Kaucký, Nýdl, Poláček, Šperl, Fejfar, Javorka, J. Kruček, M. Kruček, Kovář, Postulka, Danko, Wróbel, Zvonek.
    bahis siteleri