Pittsburgh – Buffalo 5:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:4 (kon.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 28.09.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A jak už je v dnešním utkání domácích zvykem, branky padají i v posledních vteřinách dané periody! Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k puku na polovině kluziště dostal BRYAN LITTLE a trefit branku, hráči jako je on, rozhodně žádný problém nedělá! Bez asistence.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Stone – 2 min., krosček).
     
    53:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A přesto se domácí dostávají do vedení! Hosté semkli svého soupeře na jejich pásmu, následné nahození ale trefilo pouze Nica Petana, který rozjel gólovou akci! Spolupráce, ve které úřadoval právě on a jeho spoluhráč MARKO DAŇO, došla až k bráně Mika Condona, který byl následně druhým jmenovaným překonán! Asistence: Nic Petan.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kulikov – 2 min., sekání).
     
    48:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A po velkém tlaku přichází odměna v podobě vyrovnávací branky! BRYAN LITTLE si blízko modré čáry vyměnil dvakrát puk se svým spoluhráčem, následně si najel na pravou stranu a přesnou ránou do protipohybu brankáře srovnává stav na 3:3! Asistence: Dustin Byfuglien, Nikolaj Ehlers.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Oduya – 2 min., sekání).
     
    46:40
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Morrissey – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Burrows – 2 min., bitka).
     
    39:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je skoro k neuvěření! Domácí hráči Winnipegu se opět na samotný závěr třetiny dokázali prosadit! Hosté znovu v závěru periody neudrželi své nervy na uzdě a dostali se dokonce do dvojnásobného oslabení, čehož po souhře s Mathieu Perreaultem a Nikolajem Ehlersem dokonale využil kapitán Winnipegu DUSTIN BYFUGLIEN! Překonal vše, co mu stálo v cestě a snížil brankové manko svého celku pouze na jednobrankové! Asistence: Nikolaj Ehlers, Mathieu Perreault.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Pyatt – 2 min., sekání).
     
    38:35
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Burrows – 2 min., krosček).
     
    37:20
    Obrovskou šanci na snížení nyní měli domácí, další bravurním zákrokem jim jejich snahu zhatil Mike Condon, který je již na konci druhé třetiny jasným adeptem na hráče utkání!
     
    36:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté z Ottawy se dostávají v závěru druhé periody již do dvoubrankového vedení! Po faulu jednoho z domácích borců měli hosté možnost na chvíli hrát v šesti lidech v poli a po krásné kombinaci, po přihrávkách Zacka Smitha a Marka Stona se před prázdnou bránou ocitl KYLE TURRIS, kterému už nedělalo velké potíže doklepnout puk do odkryté Hellebuyckovy svatyně! Asistence: Mark Stone, Zack Smith.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Chabot – 2 min., hákování).
     
    27:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté se opět celkem nečekaně ujímají vedení! Ve středu kluziště si našel odražený puk ALEX FORMENTON, následně nabral vysokou rychlost, dostal se až před posledního obránce Winnipegu a ránou mezi betony překonal brankáře Hellebuycka! Bez asistence.
     
    19:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí to dokázali ještě před hvizdem! Ti rozjeli vynikající kombinaci v útočném pásmu na jeden dotek a po přihrávce Dustina Byfugliena se odhodlal ke střele od modré Josh Morrissey. Jeho tvrdou ránu šikovně tečoval NIC PETAN a dvanáct sekund před koncem prvního dějství vyrovnává stav na 1:1! Asistence: Josh Morrisey, Dustin Byfuglien.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Oduya – 2 min., krosček).
     
    16:15
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Byfuglien – 2 min., naražení zezadu).
     
    09:12
    Domácí zatlačili své soupeře až k jejich vlastní brance, následnou krásnou kličkou se před brankovištěm uvolnil Nic Petan, backhandem ale nakonec nedokázal Mika Condona překonat!
     
    08:44
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Oduya – 2 min., krosček).
     
    02:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je takřka neuvěřitelné! Hned první střelecký pokus hostujícího celku z Ottawy se dostal až do sítě! Vynikající samostatnou akci úspěšně dokončil BOBBY RYAN! Bez asistence.
     
    00:27
    Domácí se dostali hned ze začátku utkání do první obrovské šance! Mathieu Perreault vybojoval puk ve středním pásmu, následně jej postrčil na najíždějícího Bryana Littleho, tomu ale jakoukoli naději zhatil brankář soupeře, který puk udržel ve výstroji!

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 20. Petan (Morrissey, Byfuglien), 40. Byfuglien (Ehlers, Perreault), 49. Little (Byfuglien, Ehlers), 54. Daňo (Petan), 60. Little – 3. Ryan, 28. Formenton, 37. Turris (Stone, Smith)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Poolman, Kulikov, Trouba, Byfuglien (A), Morrissey, Myers – Copp, Taněv, Hendriks, Matthias, Little, Petan, Ehlers, Lipon, Lemieux, Daňo, Connor, Perreault.
    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf (A), Ceci, Oduya, Claesson, Chabot, Borowiecki – Turris (A), Ryan, Pyatt, Burrows, Smith, Thompson, Dzingel, Pageau, Brown, Formeton, Stone (A), Hoffman.

    Rozhodčí: Walsh, Pollock – Mills, Nansen.
    bahis siteleri