Židenice – Liberec 7:3 (kon.) | Bohemians – Ostrava 7:10 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 12:1 (kon.)
Tatran – Olomouc 5:4 (kon.) | Vítkovice – Ne 3:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
Ne
Neděle 01.10.2017, 16:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    59:58
    V samotném závěru tu byla ještě jedná solidní šance Vítkovic! Ferenčíková z pravé strany nacentrovala do brankoviště, ve kterém se Klapitová marně snažila dorazit skákající míček do sítě.
     
    58:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V Ostravě je zaděláno na pořádné drama! Ferenčíková rozehrávala z rohu hřiště a křižným pasem přes několik hráček a hokejek našla VERONIKU ENENKELOVOU, jež střelou z první překonala pomalu se přesunující brankářku. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    56:17
    Příleská odešla na střídačku, domácí tým to zkouší v šesti proti pěti!
     
    48:22
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlá přímočará akce Ivanti znamená dvoubrankový náskok pro pražský tým! Surá na nic nečekala a po přijetí míčku přihrála ze středu hřiště na DOMINIKU KUBIŠOVOU, která zamířila přesně. Asistence: Dagmar Surá.
     
    46:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jižní Město využívají přesilovou hru a během úvodních šesti minut závěrečné třetiny otáčí skóre! Denisa Billá svou přesnou přihrávkou našla hokejku IVETY HYRŠLOVÉ, na jejíž střelu Příleská nedosáhla. Jižní Město se tak přibližuje cennému bodovému zisku! Asistence: Denisa Billá.
     
    45:10
    Michaela Šponiarová v rohu narazila do Beránkové, která hlavou vletěla do hrany mantinelu. Naštěstí se rychle zvedla a teď bude sledovat první hostující přesilovku.
     
    40:51
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Od Steinbachové se míček vydal z levé strany před branku, kde se v zahuštěném prostoru nejlépe prosadila zkušená střelkyně DENISA BILLÁ a podruhé v zápase překonala bezmocnou Příleskou. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    40:39
    Velkou možnost Tiger s promarnila ještě nedávno hráčka Vítkovic Hanzlíková, která se zjevila úplně osamocena na útočné polovině, jenže z dobré pozice přestřelila.
     
    35:55
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky snižují! Lucia Košturiáková vystřelila z levého mantinelu. Míček poté před vlastní brankou naněkolikrát minula Koníčková a on se tak dostal k MARTINĚ ČAPKOVÉ, která ho dorazila za záda Příleské. Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    29:45
    Michaela Šulanová podruhé v zápase usedá na trestnou židličku. Tentokrát po tvrdém zákroku u mantinelu, což odnesla Krzywaková.
     
    22:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zdvojnásobují svůj náskok! Aktivní Šponiarová se dobře zorientovala na vlastní půlce a vyslala do brejku ZUZANU HALFAROVOU, která střelou s krátkého nápřahu propálila Christiánovou! Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    20:39
    Velká příležitost Michaely Šulanové! Ta se z poloviny hřiště hnala sama na Příleskou, na kterou bekhendovou střelou nevyzrála!
     
    18:16
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Michaela Šulanová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    10:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Čekání na gól trvalo jedenáct minut! Michaela Šponiarová vystřelila z větší dálky, Christiánová toho moc neviděla a míček neměla pod kontrolou. Toho využila důrazná ZUZANA HALFAROVÁ a dotlačila míček do sítě.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Halfarová (M. Šponiarová), 23. Halfarová (M. Šponiarová), 59. Enenkelová (Ferenčíková) – 36. Čapková (Košturiáková), 41. Billá (Steinbachová), 47. Hyršlová (Billá), 49. Kubišová (Surá)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Kubíčková) – Kolářová, Halfarová, Klapitová, Koníčková, Ďuríková – M. Šponiarová, Planková, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Paloncyová, Martináková – Krzywaková, Kiecková.
    Ne: Christiánová (Červová) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Hyršlová, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková – Hanzlíková.

    Rozhodčí: Radim Sýkora, Miroslav Tkáč

    Diváci: 108
    bahis siteleri