Nitra – Poprad 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Žilina – Detva 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 01.10.2017, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 OLVECKÝ - 3:1
     
    59:03
    Trenčín dal gól!
    Climie vykorčuľoval na striedačku, hostia chceli získať puk nahodením zo strednej tretiny, Valent puk chytil do lapačky, ale neprerušil hru, hodil si ho na zem a hokejkou poslal po zadnom mantineli. Puk síce Zvolenčania zastavili, ale dostal sa k nemu PETER ÖLVECKÝ a oblúčikom trafil prázdnu zvolenskú bránu.
    54:25 STAROSTA - 2:1
     
    54:25
    Trenčín dal gól!
    Duklu gól nakopol a keď sa dostala dopredu, prišiel vedúci gól. TOMÁŠ STAROSTA nikým nebránený medzi kruhmi dostal prihrávku od Mikuku a pomedzi nohy brankára naklonil misky váh na stranu domácich.
    Asistencia: Ondrej Mikula, Peter Olvecký
    52:56 BEZÚCH - 1:1
     
    52:56
    Trenčín dal gól!
    Až v samom závere dvojnásobnej výhody sa Dukla dokázala presadiť. Vyšachovanie brániacej trojice zavŕšil strelou do odkrytej brány JURAJ BEZÚCH. Gól padol už v čase, kedy štvrtý hráč hostí naskočil na ľad, ale nedostal sa už k bráneniu.
    Asistencie: Tibor Varga, Tomáš Starosta
    36:55 KYTNÁR - 0:1
     
    36:55
    Zvolen dal gól!
    Nakoniec Zvolenčania presilovú hru využili. Strelu Drgoňa od modrej sa snažil po odraze od zadného mantinelu zužitkovať MILAN KYTNÁR, trafil len žrdku, puk sa však odrazil do bránkoviska, kde si ho jeden z brániacich hráčov zrazil do prázdnej brány.
    Asistencie: Adam Drgoň

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 53. Bezúch (Varga, Starosta), 55. Starosta (Mikula, Olvecký), 60. Olvecký – 37. Kytnár (Drgoň)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Romančík, Starosta, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Themár – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T.Varga, Bulík, Sojčík – Gašparovič, Dlouhý, Mikula – D.Hudec, J.Pardavý ml., J.Švec – Špankovič
    HKM Zvolen: Climie – Ross, Drgoň, Andersons, Hraško, Wharton, Ťavoda, T.Bokroš – Kelemen, Kytnár, Matis – M.Chovan, L.Jurík, P.Šišovský – Obdržálek, Coffman, T.Török – Martin Ďaloga, V.Fekiač, Dubeň

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Synek, Junek
    bahis siteleri