Most "B" – Děčín 6:1 (kon.) | Meziboří – Wolves Chomutov 0:5 (kon.)
konec
TJ Baník Meziboří
0:5 (0:0, 0:3, 0:2)
Wolves Chomutov
Neděle 01.10.2017, 12:30 • A.N.S. Most • 2. Liga - Čechy Sever
     
    43:08
    Wolves Chomutov právě vstřelil branku!
    Michal Janda našel na útočné modré čáře volného JANA VOLHEJNA, který zůstal nekrytý a měl tak spoustu času na zakončení. Počínal si mazácky a zvýšil na 5:0. Asistence: Michal Janda, Petr Musil.
     
    32:10
    Wolves Chomutov právě vstřelil branku!
    Radek Formánek na kruhu posunul na modrou na PETRA ŠARKÖZIHO, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Radek Formánek, Jan Volhejn.
     
    27:18
    Wolves Chomutov právě vstřelil branku!
    Meziboří neproměnilo velkou šanci a z následného protiútoku se znovu prosazuje JAN VOLHEJN, který první střelou ještě trefil beton Doláka, ale dorážka už byla úspěšná. Asistence: Radek Formánek.
     
    22:56
    Wolves Chomutov právě vstřelil branku!
    Vlci přidávají i druhou branku. Brankáře Doláka překonává PETR ŠARKÖZI. Asistence: Jan Volhejn.
     
    20:42
    Wolves Chomutov právě vstřelil branku!
    Radek Formánek po vyhraném buly, předvedl s JANEM VOLHEJNEM nádherný ťukec, který končí vedoucí brankou. Asistence: Radek Formánek.

    Marek Payer

    Branky a nahrávky: 21. Vojhejn (Formánek), 23. Śarközi (Volhejn), 28. Volhejn (Formánek), 33. Šarközi (Formánek, Volhejn), 44. Volhejn (Janda, Musil)


    TJ Baník Meziboří: Dolák Z. (Vrňák) – Dolák D., Havel, Hitman, Koukal, Kovařík, Lžíčař, Zeman, Brožek, Bugno, Hampl, Heber, Kellner,Maleček, Mareš Pavel, Mareš Petr, Nedělský, Štolba, Tomášek
    Wolves Chomutov: Musil (Volf) – Hlaváč, Janda, Kareš, Petržílka, Šarközi, Venclovský, Formánek, Holl, Karásek, Med, Volhejn "C".

    Rozhodčí: Žák-Vasil

    Diváci: 20
    bahis siteleri