Kunlun – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Ufa – Chanty-Mansijsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 1:6 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 5:1 (kon.) | Soči – Omsk 0:6 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 02.10.2017, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude zajímavý závěr utkání! Patrik Zackrisson totiž z levého rohu našel dobře postaveného SERGEJE KOŇKOVA, který z mezikruží dokázal překonat Garipova! Asistence: Patrik Zackrisson a Kirill Vorobjov.
    49:20 Dmitrij ARCHIPOV - 3:1
     
    49:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Neposedný kotouč Arťom Lukojanov místo střely přiklepl pouze k pravé tyči, kde hned na třikrát zakončoval DMITRIJ ARCHIPOV, jehož třetí pokus přeletěl těsně nad zády Saláka. Asistence: Arťom Lukojanov.
    32:18 Vladimir TKAČOV - 2:1
     
    32:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Po ubráněném oslabení zvládají domácí otočit stav utkání ve svůj prospěch. Rob Klinkhammer před zajetím za branku Saláka přihrál před brankoviště, kde si vybojoval pozici VLADIMIR TKAČOV, jenž sklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Rob Klinkhammer a Michail Sidorov.
     
    28:32
    Kazaň vstřelila branku!
    Po dlouhém zkoumání videozáznamu se rozhodčí shodli, že Salák vytěsnil kotouč levým betonem až za brankovou čarou! To znamená, že VLADIMIR TKAČOV vyrovnává stav utkání. Asistence: Rob Klinkhammer.
    16:06 Vjačeslav OSNOVIN - 0:1
     
    16:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku! Už se zdálo, že Michail Sidorov bude mít puk pod kontrolou, ale to se tak nestalo a sám před Emila Garipova se dostal v dobré rychlosti VJAČESLAV OSNOVIN, který si brankáře položil bekhendovou kličkou a zakončil pohotově k pravé tyči! Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 29. Tkačov (Klinkhammer), 33. Tkačov (Klinkhammer, Sidorov), 50. Archipov (Lukojanov) – 17. Osnovin, 57. Koňkov (Zackrisson, K. Vorobjov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Batyršin, D. Musin, Abrosimov, Tokranov, Jarullin, Markov, Sidorov – An. Popov, Glinkin, M. Gluchov – Galijev, Klinkhammer, Tkačov – Azevedo, Lander, Sekáč – Svitov, Lukojanov, Archipov.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Naumov, Vereščagin, K. Alexejev, Demidov, Ignatovič, Polášek, K. Vorobjov – Bergström, Zackrisson, Sigarjov – Koňkov, Enlund, Šarov – Sannikov, Osnovin, Levickij – Pervušin, Tkačenko, Gorbunov.
    bahis siteleri