Chabarovsk – Magnitogorsk 5:4 (po pr.) | Omsk – Barys 3:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 5:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jokerit 0:3 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Red Star Kunlun
Úterý 10.10.2017, 16:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:25 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:1
     
    40:25
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre a opět je u toho VELI-MATTI SAVINAINEN! Finský forvard si ve středním pásmu ukořistil kotouč pro sebe, vjel do útoku a okamžitě za svého krajana vypálil takovou dělovku, že div neprotrhl síť čínské branky! Asistence: Pavel Varfolomejev.
    39:31 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:1
     
    39:31
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádhera! Domácí využívají přesilovku a je vyrovnáno, úspěšným střelcem je VELI-MATTI SAVINAINEN. Ten obdržel od Varfolomejeva krásnou přihrávku a z levého kruhu z voleje propálil naprosto vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Asistence: Pavel Varfolomejev, Ilja Šipov.
    37:21 Wojtek WOLSKI - 0:1
     
    37:21
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Téměř osmatřicet minut dlouhé čekání na úvodní gól je u konce, čínský tým jde do vedení! Obrana Jugry se teď úplně rozpadla a dovolila Brulému proklouznout těsně před brankoviště. Jeho zakončení Proskurjakov ještě vyrazil, proti dorážce WOJTKA WOLSKIHO však už neměl šanci. Asistence: Gilbert Brulé, Cory Kane.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 40. Savinainen (Varfolomejev, Šipov), 41. Savinainen (Varfolomejev) – 38. Wolski (Brulé, Kane)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Fokin) – Pereťagin, Lekomcev, Ugolnikov, Několenko, Šulakov, Pogorišnyj, Valentěnko, Meljakov – Varfolomejev (A), Savinainen, Šipov – Kurjanov (A), Koroljov, Pestuško – D. Makarov, Panov (C), Skačkov – K. Majorov, Šen, Ankudinov.
    Red Star Kunlun: Karhunen (Hellberg) – Kinrade (A), Järvinen, Blacker, N. Chlystov, Ďaloga, Bellemore, Vorobej – Wolski, Brulé, Kane (A) – O'Donnell, DeFazio, Myttynen – Thuresson, Ponikarovskij (C), Chipchura – Lockhart, Jaw, Jüe.

    Rozhodčí: Ansons, Fatejev – Lazarev, Šišlo

    Diváci: 3 030
    bahis siteleri