Něman Grodno – JYP 3:0 (kon.) | Třinec – HV71 3:0 (kon.) | TPS – Nottingham 5:2 (kon.)
IFK Helsinky – Cracovia 6:3 (kon.) | Malmö Redhawks – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Brynäs – Mnichov 2:3 (kon.)
Mannheim – Esbjerg 4:1 (kon.) | Zug – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Bern – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Gap – Frölunda 1:3 (kon.)
konec
SC Bern
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
Mountfield HK
Úterý 10.10.2017, 19:45 • Postfinance Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Filip Pavlík ještě pyká za držení. To už ale zřejmě nic nezmění.
     
    58:22
    Stejně jako Zdeněk Čáp, který ale sympaticky projel půlku hřiště a nakonec trefil bližší tyč!
     
    53:28
    Dobrá příležitost Hradce, ale střela z prostoru mezi kruhy mířila těsně mimo!
    Jakub MUŠKA - 5:2
     
    51:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přece jenom ještě koriguje skóre zápasu. Premiérový gól v A-mužstvu střílí JAKUB MUŠKA, který dostal přihrávku od Cingela na modrou čáru a tahem prostřelil i díky dobré cloně před bránou Genoniho. Asistence: Lukáš Cingel, Richard Jarůšek.
     
    50:01
    Ze zápasu kromě dvou hráčů Mountfieldu navíc odstoupil i jeden čárový rozhodčí, takže na to jsou už pouze tři. Ti teď sledovali další obrovskou šanci Bernu, která však přišla vniveč.
     
    Dnešní utkání sleduje neskutečných 13689 diváků.
     
    46:15
    Fantastický Sedláček! Nyní se ukázalo, že při hře 4 na 4 je na ledě opravdu více místa, čehož útočníci Bernu krásně využili, ale gólovou radost překazil hradecký brankář skvělým vykrytím střeleckého úhlu.
     
    45:57
    Vopelka a Moser inkasují oba dvě minuty za hrubost, protože se do sebe trošku pustili v rohu hřiště.
    Tristan SCHERWEY - 5:1
     
    43:59
    Bern právě vstřelil branku!
    Jenže ony to dvě minuty nebudou! Trestuhodně nehlídaný byl před bránou TRISTAN SCHERWEY, který měl spoustu času a pohodlně vymetl levý roh Sedláčkovy branky. Druhý gól pro forvarda Medvědů. Asistence: Gaëtan Haas, Mason Raymond.
     
    43:37
    Michal Dragoun zabránil střele soupeře za pomoci háčku, který neušel pozornosti hlavního sudího. Dvě minuty na trestné jsou logickým vyústěním.
     
    42:00
    Puk je v držení Medvědů. Z ničeho nic se před bránou Sedláčka objevil Marc Arcobello, ale nedokázal zasunout puk do branky.
    39:45 Tristan SCHERWEY - 4:1
     
    39:45
    Bern právě vstřelil branku!
    Ihned po tom, co se domácí ocitli v plném počtu, dostali se do úniku třech proti jedinému obránci a vyřešili to náramně. Přihrávku před prázdnou bránu dostal TRISTAN SCHERWEY a neměl problém uklidit puk tam, kam patří. Asistence: Andrew Ebbett, Ramón Untersander.
     
    38:26
    Krásná kombinace útočné trojice opět trefuje pouze gólmana Medvědů.
     
    37:32
    Eric Blum je prvním vyloučeným hráčem Bernu. Nepohlídal si totiž svoji hůl a podrazil Richarda Jarůška ve středním pásmu.
     
    37:11
    Po dlouhé době šance bílých! V ideální pozici mezi kruhy byl Richard Jarůšek, ale Genoni jeho střelu vyrazil před sebe a obrana byla následně důrazná.
    32:51 Mika PYÖRÄLÄ - 3:1
     
    32:51
    Bern právě vstřelil branku!
    Podobný scénář jako při druhém gólu Bernu! Sedláček nejprve chytil naprostou loženku, ale po obehrávce šel kotouč na modrou čáru a přišla rána ze zápěstí. Po střele Noreaua došlo ještě k teči, jejímž autorem byl MIKA PYÖRÄLÄ. Asistence: Maxim Noreau.
     
    29:18
    Calle Anderson byl úplně osamocen a vyslal neskutečně tvrdou ránu z bodu pro vhazování. Ta zřejmě trefila tyč a odrazila se od ní do ochranné sítě, protože Sedláčkův pohled značil, že vůbec netuší, kam tato dělová rána letěla.
     
    27:56
    Hradec přežil klinickou smrt! Švýcaři měli puk před poloprázdnou brankou, ale ten záhadným způsobem v síti neskončil!
    Ramón UNTERSANDER - 2:1
     
    26:50
    Bern právě vstřelil branku!
    RAMÓN UNTERSANDER otáčí vývoj utkání! Od modré čáry vyslal švihovku, kterou Sedláček zřejmě neviděl a ta tak zapadla přesně do horního růžku jeho brány. Co bylo platné, že před tím chytil obrovskou tutovku. Asistence: Andrew Ebbett.
     
    25:28
    Patrik Miškář si vyjel před branku a nadvakrát střílel, jenomže Genoni oba puky schytal do výstroje.
     
    21:32
    V témže čase Mislav Rosandič plný vzteku plácl do kotouče a trefil jím rozhodčího do nohy, za což inkasuje osobní trest do konce utkání.
    Thomas RÜFENACHT - 1:1
     
    21:32
    Bern právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Branka to byla hodně sporná, ale platí. Radek Pilař se dlouho svíjel na zemi v bolestech a nehrál, takže v tu chvíli bránili pouze tři hokejisti v bílém. Sudí ale hru nepřerušili a k puku se mezi kruhy dostal úplně osamocený THOMAS RÜFENACHT, který jej velmi nekompromisně poslal do horního rohu. Asistence: Tristan Scherwey.
     
    19:47
    Svojí aktivitou si vybojovali přesilovou hru, protože Patrik Miškář je vyloučen za držení protihráče. Na její využití v první dvacetiminutovce už ale zbývá opravdu málo času.
    18:26 VOPELKA - 0:1
     
    18:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tu první branka zápasu a na svědomí ji má hradecký "Top scorer" LUKÁŠ VOPELKA. Hradec se dostal do rychlého přečíslení a Rudolf Červený skvělou přihrávkou našel hradeckého útočníka před prázdnou bránou. Asistence: Rudolf Červený, Michal Dragoun.
     
    14:27
    Další sólo, které měl k dispozici hostující mančaft! Od modré čáry uháněl sám hradecký Patrik Miškář, ale střelu mezi ruku a tělo si Genoni zkušeně pohlídal
     
    12:40
    Tvrdá pumelice Zdeňka Čápa prošla přes čtyři clonící hráče a Genoni měl štěstí, že jej puk trefil, protože vůbec nestihl reagovat.
     
    12:15
    Napodruhé už mu to však vyšlo a velmi pohotovou střelou donutil českého brankáře k slušnému zákroku. Stále se však na první branku čeká.
     
    07:24
    Michal Dragoun jel úplně osamocen na Genoniho, ale jeho bekhendový blafák skončil na lapačce gólmana Bernu!
     
    05:58
    Filip Pavlík je prvním vyloučeným hráčem. Před svým brankářem byl příliš důrazný a nedovoleně bránil mimo hru protihráče.
     
    04:05
    Hradec zatím působí živějším dojmem. Kolem Genoniho to slušně létá, ale žádná střela nejde na bránu. Tentokrát teč Červeného však letěla opravdu kousek.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 22. Rüfenacht (Scherwey), 27. Untersander (Ebbett), 33. Pyörälä (Noreau), 40. Scherwey (Ebbett, Untersander), 44. Scherwey (Haas, Raymond) – 19. Vopelka (Červený, Dragoun), 51. Muška (Cingel, Jarůšek)


    SC Bern: Genoni (Caminada) – Untersander, Blum, Kamerzin, Noreau, Anderson, Krueger, Burren – Rüfenacht, Arcobello, Moser – Bodenmann, Haas, Scherwey – Pyörälä, Ebbett, Raymond – Kämpf, Heim, Randegger.
    Mountfield HK: Sedláček (Pavelka) – Muška, Pavlík, Pohl, Rosandič, Čáp, Barák – Jarůšek, Zigo, Cingel – Vopelka, Dragoun, Červený – Dvořák, Kopta – Pilař, Miškář, Jirásek.

    Rozhodčí: Schrader, Stricker – Kaderli, Kovacs

    Diváci: 13689
    bahis siteleri