Orange 20 – Zvolen 3:4 (po pr.)
po prodl.
HK Orange 20
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
HKM Zvolen
sk Úterý 10.10.2017, 17:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:30
    Zvolen dal gól!
    Hráč, ktorý vybojoval presilovku, ju aj sám využíva. MICHAL CHOVAN nemal žiaden problém poslať puk do poloodkrytej brány, Durný sa po predchádzajúcom zákroku nestihol presunúť k druhej tyčke. Asistencie Petr Obdržálek, Lukáš Jurík.
     
    56:48
    Zvolen dal gól!
    O gól na 3:3 sa postarali rovnakí hráči, ako pri druhom zásahu. Strelu Rosa od modrej tečoval nohou PETER ŠIŠOVSKÝ. Regulárnosť gólu potvrdil aj videorozhodca. Asistencie Nicholas Rory Ross, Michal Chovan.
     
    38:09
    HK Orange 20 dalo gól!
    Neskutočná sila slovenskej dvadsiatky! ALEX TAMÁŠI bol atakovaný v strednom pásme, napriek tomu sa dokázal predrať cez súpera, dostal sa do nájazdu proti Climiemu a aj ho využíva! Gól v oslabení, presilovka hostí bude pokračovať už iba pár sekúnd.
     
    31:56
    HK Orange 20 dalo gól!
    VOJTECH ZELEŇÁK si ako posledný hráč na modrej trúfol na veľa. Vytrel zem so Šišovským, ktorý mu na jeho fintu skočil aj s navijákom. Nasledovala strela švihom, ktorá zapadla do brány! Asistencia Erik Smolka.
     
    25:04
    HK Orange 20 dalo gól!
    Viliam Čacho vyhral buly pre seba, puk posúval pred bránu, kde bol už pripravený FILIP VAŠAŠ. Šikovný krídelník stál v správnom čase na správnom mieste, keď zasunul puk do poloprázdnej brány. Climie toto vhadzovanie jednoznačne podcenil. Asistencie Viliam Čacho.
     
    14:19
    Zvolen dal gól!
    Po menšom tlaku a možnosti Juríka prichádza trest. PETER ŠIŠOVSKÝ tečoval strelu Rossa od modrej, na tento teč Durný zareagoval prineskoro. Asistencie Nicholas Rory Ross, Michal Chovan.
     
    01:34
    Zvolen dal gól!
    Priamočiara akcia hostí, na ktorej konci bol PETR OBDRŽÁLEK. Český hráč dostal prihrávku od Matisa a po náprahu prestreľuje všetko, čo mu stálo v ceste! Asistencie Matúš Matis, Nicholas Rory Ross.

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 26. Vašaš (Čacho), 32. Zeleňák (Smolka), 39. Tamáši – 2. Obdržálek (Matis, Ross), 15. Šišovský (Ross, Chovan), 57. Šišovský (Ross, Chovan), 61. Chovan (Obdržálek, Jurík)


    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Fereta, Švarc, Dlapka, Kuna, Zeleňák, Hílek, Krempaský – Jaško, Kundrik, Václav – Vašaš, Čacho, Vybiral – Smolka, Tamáši, Bjalončík – Musliu, Šmída, Marcinek (tréner Ernest Bokroš)
    HKM Zvolen: Climie (Šimko) – Hraško, Novák, Drgoň, Ross, Ťavoda, Jakubík, Bokroš, Andersons – Šišovský, L.Jurík, Mi.Chovan – Obdržálek, Immonen, Matis – Coffman, Steen, Ďaloga – Török, Fekiač, Dubeň (tréner Peter Mikula)

    Rozhodčí: Vladimír Fridrich, Róbert Müllner – Tomáš Gegáň, Martin Junek

    Diváci: 202
    bahis siteleri