Ostrava – Vítkovice 5:11 (kon.) | Jičín – Tatran 6:2 (kon.) | Panthers – Židenice 6:1 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
6:2 (1:0, 4:0, 1:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 14.10.2017, 18:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    58:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    A pražané pokračují ve využívání dlouhé přesilovky a máme tu druhou branku! LENKA FALTUSOVÁ si po úspěšné asistenci připisuje i gól, když překvapila gólmanku Samkovou. Asistence: Sedmíková.
     
    57:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran využívá přesilovku a střílí první čestný gól. KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ našla skulinu, kterou Samková neměla pokrytou a snižuje na 6:1. Asistnence: Faltusová.
     
    44:39
    Jičín právě vstřelil branku! Kloutvorová-Bachmaierová! Tuhle dvojku dnes málokdo zastavil a Jičín tak vede už o šest branek! Bachmaierová svou střelou trefila jen gólmanku, míček se ale odrazil k LUCII KLOUTVOROVÉ a ta měla před sebou prázdnou branku a mohla si tak vybrat zakončení do víka. Asistence: Bachmaierová.
     
    37:21
    Jičín právě vstřelil branku! A Jičín přidává branku číslo pět! A opět u toho bylo duo Kloutvorová-Žůrková! První jmenovaná svou střelou napálila jen tyč, GABRIELA ŽŮRKOVÁ ale po akci své spoluhráčky měla před sebou odkrytou klec a dorážka tak byla jednoduchá i přes snahu Drbalové skočit do dráhy letu. Asistence: Kloutvorová.
     
    31:49
    Jičín právě vstřelil branku! A záhy přichází další branka pro domácí celek! ANDREA SATÝNKOVÁ sebrala Tatranu rozehrávku, okamžitě vypálila a zastihla gólmanku Drbalovou nepřipravenou. Bez asistence.
     
    31:35
    Jičín právě vstřelil branku! Přesto ale domácí využívají přesilovku a vedou již 3:0! MARKÉTA KOSOVÁ dostala dobrou přihrávku od Bachmaierové a gólmanka Drbalová neměla moc šance. Asistence: Bachmaierová.
     
    24:10
    Jičín právě vstřelil branku! Teď ale GABRIELA ŽŮRKOVÁ míří přesně a Jičín vede o dvě branky! Autorka první branky domácích Kloutvorová oběhla branku Drbalové našla Žůrkovou a ta se trefila přesně k pravé tyči. Asistence: Kloutvorová.
     
    19:30
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí půl minuty před koncem třetiny otevírají skóre hry! Lucie Floriánová našla dobře stojící LUCII KLOUTVOROVOU, která na nic nečekala a prudkou ranou poslala Elišce Drbalové míček pod pravačkou. Asistence: Florianová.

    Marek Baloun


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 20. Kloutvorová (Florianová), 25. Žůrková (Kloutvorová), 32. Kosová (Bachmaierová), 32. Satýnková, 38. Žůrková (Kloutvorová), 45. Kloutvorová (Bachmaierová) – 58. Vachušková (Faltusová), 59. Faltusová (Sedmíková)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková (Kůčová) – Chlumská, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová, N. Mrázková – Kůželová, Kloutvorová, T. Mrázková – Žůrková, Svobodová, Exnarová – Landgrafová, Satýnková, Kosová – Mikolášková.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Rybínová, Brotánková – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Marko, Matěvosová, Chaloupková – Faťunová, Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Mik, Szilvási

    Diváci: 121
    bahis siteleri