Jihlava – Sparta 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 19.10.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:47 Tomáš JIRÁNEK - 4:2
     
    44:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hosté to mají zase o dost těžší! Jiránek velmi dobrou prací na útočné modré získal puk a předložil ho Kubalíkovi, který gentlemantsky počkal na TOMÁŠE JIRÁNKA, aby mohl doklepnout puk do prázdné. Asistence: Tomáš Kubalík.
    39:20 Josef SKOŘEPA - 3:2
     
    39:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nikdo by si nemyslel, že padne hned několik gólů během dvou minut! Vyhrané vhazování dalo kotouč De La Rosemu, který na nic nečekal a vystřelil. Touš po cestě tečoval JOSEF SKOŘEPA, Honzík nemohl nic moc dělat. Domácí otáčí vývoj utkání a na HZS je velmi veselo! Asistence: Erik de la Rose.
    37:58 Erik de la Rose - 2:2
     
    37:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    To jsou věci na stadionu! Máme opět srovnáno a zase mám pocit, že domácím nebyl odpískán menší faul. Sudí ale nechal hru plynout dále a Jiránek si s pukem našel dlouhou křižnou nahrávkou zpoza branky ERIKA DE LA ROSEHO. Obránce vystřelil z pravého kruhu a puk zapadl za Honzíka. Na jeho obranu potřeba říci, že toho asi moc neviděl. Asistence: Tomáš Jiránek.
    37:32 Jiří SMEJKAL - 1:2
     
    37:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chyba, chyba v rozehrávce znamená vedení Sparty! Škarek rozehrál nedobře, čehož využil Reichenberg a předložil před bránu JIŘÍMU SMEJKALOVI, který si už poradil. Asistence: Alexander Reichenberg.
    33:48 Michal HLINKA - 1:1
     
    33:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ač tomuto gólu předcházel zřejmě drobný faul od Bryhnisveena, je to 1:1! Norský obránce postrčil puk na rozjetého Anděla, který dojel až mezi kruhy. Z mezikruží posunul kotouč za sebe na MICHALA HLINKU, který ranou do levého vinglu rozparádil domácí fanoušky! Asistence: Lukáš Anděl.
    04:47 Lukáš KLIMEK - 0:1
     
    04:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bohužel, aktivní úvod Dukle přinesl akorát inkasovaný gól. LUKÁŠ KLIMEK si na úrovni modré vzal puk a využil volné levé strany. Poradil si mazácky mezi betony Škarka a posílá hosty do trochu nezaslouženého vedení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 34. M. Hlinka (Anděl), 38. de la Rose (Jiránek), 40. Skořepa (de la Rose), 45. Jiránek (T. Kubalík) – 5. Klimek, 38. Smejkal (Reichenberg)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Ulrych, Šidlík, Váňa, Bryhnisveen – Jiránek (A), Skořepa, T. Kubalík – Rys, F. Seman (C), Čachotský – Anděl, M. Hlinka, Žálčík (A) – Diviš, R. Hubáček, Macík.
    HC Sparta Praha: Honzík (41. Aittokallio) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Mikuš, Kalina, Piskáček, Zámorský – Saponari, Pech, Forman – Klimek, J. Hlinka (C), Smejkal – Říčka, P. Vrána (A), Uher – Kumstát (A), Reichenberg, Kudrna.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Hanzlík

    Diváci: 5034
    bahis siteleri