Kladno – Kovo Praha 12:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
12:2 (4:0, 4:1, 4:1)
TJ Kovo Praha
Pátek 20.10.2017, 20:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    43:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý hattrick v tomto utkání, o který se postaral po domácím Šíchovi také ONDŘEJ PRAŽÁK. Dvanáctý gól v síti Kova, to je opravdu pořádná říjnová nadílka pro Pražany. Asistence: Radek Šíma, Patrik Novák.
     
    42:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se ALPIQ prosazuje v závěru utkání ještě jednou. Parádní střela PETRA ŠÍCHY, jenž zaznamenal hattrick, cinkla o brankovou konstrukci a zapadla za záda marně zasahujícího Majerníčka. Asistence: David Šrámek, Radek Soukup.
     
    42:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se domácím přece jenom podařilo načepovat pražskému celku desítku. O tu se postaral ONDŘEJ PRAŽÁK. Splněný cíl domácí mají. Hosté si přejí, ať už je hlavně konec. Asistence: Ondřej Zmeškal, Jakub Haisman.
     
    41:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka ze strany kladenského mužstva. Sotva se Krištof hřál na trestné lavici, už z ní musel zpátky na hřiště. Střelecky se totiž prosadil PETR ŠÍCHA. Asistence: David Šrámek, Dominik Barnošák.
     
    30:31
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Jirotka teď počastoval své spoluhráče nevybíravými slovy. "Jste se zbláznili," zařval na celé hřiště. Protože před ním se objevil zcela nikým nehlídaný MARTIN KRIŠTOF, jenž ho překonal střelou nad jeho beton. Asistence: Miroslav Strejček, Jakub Wurdák.
     
    25:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ PRAŽÁK se rovněž zapisuje na střeleckou listinu těsně poté, co se trefil Valenta na druhé straně. Kladno se pomalu a jistě blíží kulatým deseti vstřeleným brankám. Asistence: Jakub Haisman, Radek Soukup.
     
    24:54
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Jirotka z teprve třetí střely na bránu poprvé inkasuje. A hodně se na sebe zlobí, rozhodně chtěl udržet čisté konto. Prosadil se přes něj VÍT VALENTA. Aleš Zahálka, Martin Svoboda.
     
    24:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR ŠÍCHA zužitkoval vyhraného buly od svého spoluhráče Šrámka a prostřelil Vaníčka, jenž se sotva stačil mezi třemi tyčemi zorientovat a už hned inkasoval. Asistence: David Šrámek.
     
    20:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV PROCHÁZKA zkusil vypálit z dálky, Vaníček na jeho pokus asi ne úplně dobře viděl, a míček mu propadl výstrojí až do sítě. Tahle rána se asi dala chytat. Asistence: Daniel Nosek.
     
    18:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho, aby se domácí prosadili ve druhé třetině popáté. Velký tlak kladenského mužstva nakonec vyústil v přesný zásah JANA PROKOPA, který se poprvé zapsal na střeleckou listinu. Asistence: Martin Kohout.
     
    11:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle zavání opravdu hodně velkým debaklem. Na levé straně se při signalizovaném vyloučení objevil DAVID ŠRÁMEK, jenž neměl problém zacílit do poloodkryté svatyně. Asistence: Radek Šíma, Dominik Barnošák.
     
    09:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KOHOUT přidal třetí trefu kladenského mužstva, které si tohle střetnutí plnými doušky užívá. Domácí forvard skóroval z poměrně snadné pozice, Majerníček neměl šanci. Asistence: Jan Prokop, Michal Voráček.
     
    03:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je hodně nedobrý vstup do utkání ze strany Kova, které vzadu absolutně nestíhá. Majerníčka podruhé překonal během krátké chvíle rovněž DAVID ŠRÁMEK. Asistence: Dominik Barnošák, Radek Šíma.
     
    02:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuznaná branka nakonec domácím nemusela vůbec vadit. Jako první se v utkání prosadil RADIM ŠTĚPÁNÍK. Asistence: Daniel Hnízdil, Martin Špaček.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Štěpáník (D. Hnízdil, Špaček), 4. Šrámek (Barnošák, Šíma), 10. Kohout (Prokop, Voráček), 12. Šrámek (Šíma, Barnošák), 19. Prokop (Kohout), 21. Procházka (Nosek), 25. Šícha (Šrámek), 26. Pražák (Haisman, Soukup), 42. Šícha (Šrámek, Barnošák), 43. Pražák (Zmeškal, Haisman), 43. Šícha (Šrámek, Soukup), 44. Pražák (Šíma, Novák) – 25. Valenta (Zahálka, Svoboda), 31. Krištof (Strejček, Wurdák)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Hrabár, Soukup, Voráček, Šícha, Nosek, Novák, M. Hnízdil, Haisman – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Šrámek, Barnošák, Kohout, Procházka, Prokop, Pražák, Zmeškal
    TJ Kovo Praha: Majerníček (16. Vaníček, 31. znovu Majerníček) – Mar. Zeman, Zahálka, Winter, Bydžovský, D. Kovařík, Bravenec, Fabián – Franěk, Svoboda, Valenta, Wurdák, Mich. Zeman, Kyclt, J. Kovařík, Pátek, Krištof, Šlehofer, Strejček

    Rozhodčí: M. Škrobák plk., Černý

    Diváci: 102
    bahis siteleri