Košice – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 7:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
7:0 (4:0, 0:0, 3:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 20.10.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Trenčín dal gól!
    Už sa zdalo, že sa nič nestane. ONDREJ MIKULA už len nahadzoval puk z otočky na bránu od mantinelu, keďže Mikoláš mal zakrytý výhľad, puk zapadol do jeho siete.
     
    55:46
    Trenčín dal gól!
    Juraj Bezúch šprintoval za nahodeným pukom, dostihol ho pri zadnom mantineli. Krátky pohľad dozadu mu naznačil, kam smeruje spoluhráč a tak tam poslal spätnú prihrávku. PETER ÖLVECKÝ si puk ešte potiahol medzi kruhy a spoza obrancu trafil pravý horný roh žilinskej brány.
    Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    53:38
    Vlci začali presilovku dobre, Valent však dokázal vychytať Stupku i Juríka v ich šanciach.
     
    52:58
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Hlinka – 2 min., hrubosť).
     
    52:40
    Šanca aj pre hostí, vypracoval ju Švihálek, od zadného mantinelu prihral Poulinovi, ale ten z pravého kruhu neprekonal Valenta.
     
    52:05
    Varga sa na dvakrát prebil k zakončeniu spomedzi kruhov, snažil sa trafiť nad vyrážačku Mikoláša, ten ale dobre zasiahol ramenom.
     
    48:35
    Poulinova strela Valentovi vypadla a k dorážke sa dostal pred bránou Handlovský, jeho strela zazvonila na žŕdke trenčianskej brány.
     
    45:02
    Trenčín dal gól!
    JÁN PARDAVÝ ml. bol odmenený za dnešný dobrý výkon, medzi kruhmi dobre clonil brankárovi a dokázal úspešne tečovať strelu Holendu od modrej.
    Asistencia: Matúš Holenda, Jakub Gašparovič
     
    43:50
    Martindale na seba nalákal brániacich hráčov a potom prihral pred bránu voľnému Švihálkovi, ten však puk vo vzduchu netrafil.
     
    43:22
    Bulík si počkal v útočnom pásme na spoluhráčov, prihral Hlinkovi, ktorý zamiešal puk medzi bekmi a spomedzi kruhov vystrelil, výborná lapačka Mikoláša mu radosť pokazila.
     
    39:55
    Záver tretiny patril Žiline, ďaľší závar pred bránou takmer viedol ku gólu, odrazený puk pred odkrytú bránu dokorčuľoval prvý Martindale, ale Michal Valent dokázal aj bez hokejky urobiť akrobatický zákrok, ktorým stále drží nulu na konte.
     
    39:10
    Hostia získali puk na útočnej modrej a rýchlo sa pustili dopredu. Stupka bol rýchlejší ako obranca a dostal sa do úniku na brankára, Valent podržal svoj tím a jeho pokus o koncovku zlikvidoval.
     
    32:59
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Mendrej – 2 min., podrazenie).
     
    29:07
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Starosta – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:11
    Trošku laxný prístup Trenčanov v obranných povinnostiach v úvode tretiny, aj teraz neboli dôrazní a Žilinčania dostali puk pred bránu na rozbehnutého Kučkina. Ruský útočník sa ale nepresadil ani na dvakrát.
     
    23:16
    Menšie zaváhanie Starostu, puk mu vypichol Ondruš a mieril z uhla na bránu, z ľavého kruhu sa snažil nájsť medzeru v postavení Valenta, ale ten si pokryl bránku.
     
    20:50
    Rozhodcovia pustili zakázané uvoľnenie, hoci sa Jurík nedostal pred Romančíka, rezultovala z toho dobrá strelecká pozícia pre Martindalea, ten však na pravom kruhu netrafil bránu.
     
    14:27
    Varga dobre načasoval prechod do útočného pásma, nechal za sebou obrancu a mieril na bránu. Z pravého kruhu švihom obstrelil Mikoláša, ale puk zazvonil len na žrdke.
     
    10:21
    Trenčín dal gól!
    Hneď prvý zákrok náhradnému brankárovi hostí nevyšiel ideálne, nahodenie Bezúcha z uhla vyrazil len pred bránu, kde rozbehnutý PETER SOJČÍK trafil k žŕdke.
    Asistencia: Juraj Bezúch
     
    09:58
    Time out pre hostí, Tomeka v bránke strieda Maroš Mikoláš.
     
    09:58
    Trenčín dal gól!
    Chyba žilinského obrancu dala šancu forčekujúcim Trenčanom, Heclova spätná prihrávka medzi kruhy na ONDREJA MIKULU a ten prudkou ranou prekonal Tomeka a vyhnal ho z brány. Asistencia: Marek Hecl.
     
    08:34
    Trenčín dal gól!
    Druhá využitá presilovka domácich. Hlinka zaviezol puk do pásma, prenechal Vargovi, a ten výborne prihral krížom na ľavý kruh MAREKOVI HECLOVI. Hecl neváhal a pohotovou strelou od žŕdky prekonal brankára, ktorý sa nestihol presunúť.
    Asistencie: Tibor Varga, Michal Hlinka.
     
    07:45
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Holovič – 2 min., hákovanie).
     
    07:16
    Stupka mohol páliť spomedzi kruhov, ale ešte vylepšil akciu prihrávkou na Holoviča, ten ale z pravého kruhu Valenta neprekvapil.
     
    05:05
    Handlovský zakončoval z pravého kruhu, puk sa odrazil pred odkrytú bránu, tesne pred hosťujúcim hráčom zasiahol obranca.
     
    03:30
    Fruhaufovu dobrú prihrávku tečoval pred bránou Sojčík, ale Tomeka neprekonal.
     
    01:54
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Ondruš – 2 min., podrazenie).
     
    01:40
    Trenčín dal gól!
    Dukla využila presilovku. Hlinka v krátkom slede vyhral tretie buly, krátka medzihra kým si hráči našli miesta, Fruhauf potom od modrej prihral pred bránu Hlinkovi, ten ešte Tomeka neprekonal ale puk sa odrazil pred prázdnu bránu, kde ho dorazil MATÚŠ HOLENDA. Asistencie: Michal Hlinka, Peter Fruhauf
     
    01:14
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Harant – 2 min., podrazenie).

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 2. Holenda (Hlinka, Fruhauf), 9. Hecl (Varga, Hlinka), 10. Mikula (Hecl), 11. Sojčík (Bezúch), 46. Pardavý (Holenda, Gašparovič), 56. Ölvecký (Bezúch), 60. Mikula


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Romančík, Starosta, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Themár – Bezúch, Ölvecký, Sojčík – T.Varga, Bulík, Hlinka – Hecl, R. Dlouhý, O.Mikula – D.Hudec, J. Pardavý ml., Gašparovič – J.Švec
    MsHK Žilina: Tomek (10.Mikoláš)– P.Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, M.Roman, J.E.Mendrej, Hatala – Handlovský, Klimenta, Kučkin – Švihálek, Martindale, J.Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – E.Švec, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Kubuš, Smetana (CZE) – Výleta, Gatol (AUT)

    Diváci: 2857
    bahis siteleri