Rakovník – Sudoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice – Letohrad 4:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Kert Park Praha – Hr. Králové 6:2 (kon.)
konec
HBC Rakovník
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
SK Sudoměřice
Sobota 21.10.2017, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    41:58
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    MICHAL TÓTH vypálil z levého kruhu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Vypadá to tak, že je už definitivně rozhodnuto – 2:5!
     
    36:24
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Velká hrubice domácího brankáře, ten míček nešťastně vyhodil od své branky na modrou čáru, kde se ho první zmocnil MATĚJ FRAŇO a svůj samostatný únik proměnil ve čtvrtou branku svého celku – 2:4!
     
    28:17
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se šťastnou brankou dostávají zpět do vedení! Michal Tóth nahrál skoro až do rohu hřiště na JANA KALUŽU, který hodně z ostrého úhlu dokázal procpat míček za brankovou čáru – 2:3!
     
    22:13
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Krásná souhra přináší vyrovnání! Slavomír Švancar byl sice na levé straně mantinelu tísněný, i tak ale dokázal míček dostat do útoku a navíc nahrát před branku, kde rychle zametl míček do branky JAN STŘESKA – 2:2!
     
    19:41
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Raci rychle využívají početní výhodu a snižují! Jan Pospíšil ze středu hřiště nahrál na pravé křídlo, odkud hodně prudce a přesně vypálil MILAN SCHNAUBELT a rázem to tak je o hodně zajímavější – 1:2!
     
    15:22
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    To je raketový start do druhé periody v podání hostů! Adam Hruboš si připisuje druhou asistenci, jelikož tentokrát namazal na JANA KALUŽU, který byl neomylný – 0:2!
     
    8:19
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení, po přihrávce Adama Hruboše zakončoval JAKUB ŠTEFEK a je to 0:1!

    Ondřej Novotný


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Rakovník. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 20. Schnaubelt (Pospíšil), 23. Střeska (Švancar, Pospíšil) – 9. Štefek (Hruboš), 16. Kaluža (Hruboš), 29. Kaluža (Michal Tóth), 37. Fraňo, 42. Michal Tóth (Nohál)


    HBC Rakovník: Gerlich (Polakovič) – Střeska, Cafourek, Sunkovský, Suchý, M. Tvarůžek, Sýkora, Kopecký, Pospíšil, Švancar, Schnaubelt, Pechanec, Hildebrand, Martínek, Kučaba.
    SK Sudoměřice: Terna (Dekány) – Liška, D. Tóth, Kudláč, M. Tóth, Studénka, Toman, Hruboš, Kaluža, Fraňo, Nohál, Štefek, Helečic, Navrátil, Havlík, Dichler, Slanina.

    Rozhodčí: Koskuba – Šulo

    Diváci: 85
    bahis siteleri