Rakovník – Sudoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice – Letohrad 4:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Kert Park Praha – Hr. Králové 6:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 21.10.2017, 17:00 • Hokejbalové hřiště na Lužinách • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    44:05
    Další vyložená šance, tentokráte na druhé straně hřiště! Wróbel dostal přihrávku vzduchem na útočnou modrou čáru, dostal se do brejku, ale v rozhodující chvíli si přikopl míček až příliš a zakončoval pouze jednou rukou! Biegl dobře zasáhl.
     
    42:53
    Obrovský závar před Miklem. Jen fakt, že domácí brankář dokázal udržet beton pevně na zemi, zamezil hradeckým útočníkům v tom, aby míček zasunuli za jeho záda!
     
    41:49
    Kert Park právě vstřelil branku!
    To MICHAL KOVÁŘ na druhé straně je úspěšnější! Již třetí přečíslení 2 na 1 v podání dvojice Kovář-Wróbel končí k radosti domácích konečně v brance. Kovář se neomylně trefil pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Wróbel.
     
    41:35
    Fišer byl mezi kruhy úplně sám a měl spoustu času zamířit, avšak nakonec mířil mimo!
     
    39:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem dlouhé přesilovky přidává Hradec další branku! Dělová rána od červené čáry z hole JAKUBA SVOBODY končí až za zády Mikla. Asistence: Vítek Fanderlík.
     
    38:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jiřík si na modré čáře dvakrát vyměnil míček s PETREM NOVÁKEM a tvrdá střela bývalého reprezentanta skončila až v pravém horním rohu Miklovy branky. Asistence: Tomáš Jiřík.
     
    36:20
    Mikl lehce chytl míček do lapačky ihned jej z ní vyklepal a pokusil se hokejkou míček odpálit, což se mu ale nepovedlo a míček minul! Jen tak tak, že dotírající Hudeček nedokázal míček zachytit.
     
    34:39
    Ondřej Poláček (KER) – vyloučení na 5 + do konce utkání za hrubost.
     
    33:30
    Martin Pala se dostal do brejku, na jehož konci předvedl pohledné zakončení, avšak míček z bekhendu nezvedl přes beton Biegla. Náramný zákrok brankáře Pirátů!
     
    30:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak ačkoliv Hradečtí opět začali třetinu aktivně, je to Kert Park, který přidává další branku. TOMÁŠ FEJFAR nahazoval míček zpoza branky do předbrankového prostoru a míček se nešťastně od masky Biegla odrazil až za jeho záda. Asistence: Martin Kruček.
     
    28:13
    Vítek Fanderlík (HKR) – vyloučení na 2 minuty za sekání.
     
    27:36
    Opět přečíslení 2 na 1 v podání Wróbela a Kováře. Ani nyní Kovářovi nesedl míček na hůl ideálně, a tak musel na Biegla poslat baseballový pokus, se kterým si hradecký brankář poradil!
     
    25:50
    Hrubého střela prosvištěla kolem Miklovy hlavy, resp. spojnice tyčí branky. Tomuto pokusu scházel k úspěchu opravdu malý kousek.
     
    25:14
    Tomáš Wróbel (KER) – vyloučení na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    24:51
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hned první přesilovková akce končí brankou, a to z kategorie nádherných! Pohlednou akci "tic-tac-toe" na jeden dotek zakončoval po křižné nahrávce opět TOMÁŠ FEJFAR. Asistence: Dalimil Zvonek, Radovan Dejneka.
     
    24:08
    Vítek Fanderlík (HKR) – vyloučení na 2 minuty za podražení.
     
    24:08
    Wróbel se prodral až do samostatného úniku, Biegl ale dobře zasáhl! Následně přichází nedovolený zákrok zezadu, který Kertu přináší přesilovou hru.
     
    23:37
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Akce po ose M. Kruček – TOMÁŠ FEJFAR je k radosti domácích konečně úspěšná. Fejfar si naběhl mezi kruhy, kde jej přesným pasem našel právě M. Kruček a mladý útočník se již nemýlil a poslal míček do horních pater branky. Asistence: Martin Kruček.
     
    20:26
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Žlutomodří nyní předvedli nádhernou rotaci a výměnu míčku, na jejímž konci byl MARTIN PALA, který se trefil přesně do horního rohu branky. Pěknou nahrávkou Palu vybnídnul ke skórování Zvonek. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    19:13
    Wróbel téměř potrestal laxní rozehrávku Pirátů zpoza branky, Biegl už byl překonaný, na brankovišti jej ale výborně zastoupil spoluhráč!
     
    18:13
    Petr Švanda (HKR) – vyloučení na 2 minuty za podražení.
     
    18:08
    Fejfar předvedl krásné sólo, kdy obehrál hned 3 hráče a předložil míček Palovi, který již však byl v ostrém úhlu a míček za Biegla umístit nedokázal!
     
    16:15
    Wróbel se po chybě hradeckého hráče dostal s Kovářem do přečíslení 2 na 1. Druhý jmenovaný dostal perfektní nahrávku přímo do hole, avšak Kovář jako by zazmatkoval a nedokázal si s lehce poskakujícím míčkem poradit!
     
    07:40
    Bureš si sběhl mezi kruhy a dostal parádní nahrávku přímo na hůl, po které dokázal mladý bek dobře vystřelit. Biegl předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    04:40
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hradec toto oslabení nehrál špatně, avšak tato přesilovka Kertu nakonec končí brankou, pro hosty navíc velice nešťastnou – po teči jednoho z hradeckých obránců! MICHAL KOVÁŘ se rozhodl z pravého kruhu vystřelit a o nohy jednoho z beků Pirátů se míček odrazil pod horní tyčku. Asistence: David Roznberg.
     
    02:56
    Michal Hrubý (HKR) – vyloučení na 2 minuty za držení.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 5. Kovář (Roznberg), 21. Pala (Zvonek), 24. Fejfar (Kruček M.), 25. Fejfar (Zvonek, Dejneka), 31. Fejfar (Kruček M.), 42. Kovář (Wróbel) – 39. Novák (Jiřík), 40. Svoboda (Fanderlík)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Šach) – Blaško, Bureš, Kaucký, Roznerg, Nýdl (C), Poláček, Šperl, Dejneka – Javorka, Kruček J., Kruček M., Kovář, Postulka, Zvonek, Wróbel, Danko, Bošák, Pala, Fejfar. Trenér: Milan Jelen.
    HBC Hradec Králové 1988: Biegl (Brykner) – Doležal, Fanderlík, Ježek, Šimek, Veselý, Švanda, Jiřík (C) – Šimůnek, Král, Tesař, Hrubý, Hudeček, Novák, Svoboda, Fišer, Mitra. Trenér: Jiří Rytíř.

    Rozhodčí: Černý, Vrba
    bahis siteleri