Rakovník – Sudoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice – Letohrad 4:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Kert Park Praha – Hr. Králové 6:2 (kon.)
konec
HBC Pardubice
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
SK Hokejbal Letohrad
Sobota 21.10.2017, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    44:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V samotném závěru domácí pečetí své vítězství trefou do prádzné branky, po pravé straně zasprintoval JOSEF ČESÁK a poslal míček do odkryté brány. Asistence: Jan Bílý.
     
    40:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu, trochu klidu jim dodal svou trefou z mezikruží FILIP FÖRSTL. Asistence: Petr Filip.
     
    18:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po střele Bílého od modré se dostal k zakončení TOMÁŠ ZAJÍČEK, který otáčí svou trefou vývoj utkání. Asistence: Petr Filip a Jan Bílý.
     
    14:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V závěru první třetiny domácí srovnávají, Urbanec potáhl míček po pravé straně a předložil ho před branku nabíhajícímu si FILIPU FÖRSTLOVI, který ho dokázal dostat do branky. Asistence: Otto Urbanec a Ondřej Novotný.
     
    08:44
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když v předbrankovém prostoru dokázal protlačit míček do branky MIROSLAV VĚCHET. Asistence: Miroslav Adamec a Jaroslav Holec.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 15. Förstl (Urbanec, Novotný), 19. Zajíček (Filip, Bílý), 41. Förstl (Filip), 45. Česák (Bílý) – 9. Věchet (Adamec, Holec)


    HBC Pardubice: Fořt (Habětínek) – Mašík, Novotný, Krejčí, Filip, Turyna, Kosina, Bucek, Förstl, Bílý, Urbanec, Česák, Vlasák, Turčáni, Moravec, Staněk, Zajíček, Kunc, Bucek.
    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Šupík) – Teplý, Vychytil, Adamec, J. Hejtmánek, Krejsa, Lux, Holec, Halbrštát, Věchet, D. Hejtmánek, Lajčiak, Běloušek, O. Lux, J. Lux, Košťál, Böhm.
    bahis siteleri