Vítkovice – Mladá Boleslav 6:5 (2:1 po s.n.) | Střešovice – Bulldogs 9:6 (kon.) | Florbal Ústí – Znojmo 4:3 (po pr.)
konec
PSN Tatran Střešovice
9:6 (3:2, 2:3, 4:1)
Bulldogs Brno
Sobota 21.10.2017, 20:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 9. kolo
     
    48:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno se ještě nevzdává a pokouší se najít poslední naději, kterou mu dodal akrobatický skok DAVIDA COUFALA, jenž v pádu překonal přízemní střelou Kafku. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    45:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Za Jiřím nezaostávají ani jeho bratři. Ihned po buly dostal Jakub Kolísko míček na JANA KOLÍSKA, který posouvá Střešovice do slibného vedení. Asistence: Jakub Kolísko.
     
    45:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    V utkání nastává zlomový moment. Střešovice skórují prakticky z další šance, kdy Němeček našel JIŘÍHO KOLÍSKA, který si chvilinku počkal a poté vystřelil. Kuhn musí lovit další míček ze své branky. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    45:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým si upevňuje své vedení. Ullmann zpoza branky našel MARKA BENEŠE, který střelou na bližší tyč kompletuje hattrick. Střešovice díky němu vedou 7:5. Asistence: Filip Ullmann.
     
    41:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Napodruhé už byl ale MAREK BENEŠ úspěšný. Sice ho zprvu zaskočila krosová přihrávka Vítovce, ale dokázal jsi ji zpracovat, míček potáhnout a prostřelit Kuhna. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    31:03
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Prakticky ihned po buly vyrazil dopředu JIŘÍ BAUER a po individuální akci, kdy si posadil i Kafku je znovu srovnáno. Bez asistence.
     
    30:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Skóre se přelévá opět na domácí stranu. Už to vypadalo, že JAN KOLÍSKO je v beznadějné situaci, ale nakonec vykouzlil střelu, která skončila překvapivě až v brance. Asistence: Milan Meliš.
     
    27:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovicím však hra v oslabení nevadí. Kafka našel výhozem MARKA BENEŠE, který byl sice zprvu očastován sekerou, ale poté se milimetrově trefil nad nohu Kuhna a ještě k tomu na vzdálenější tyč. Asistence: Tomáš Kafka.
     
    24:03
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ani ne minuto po Koláčném se po krásné přihrávce Žižky prosazuje DAVID SLÁDEČEK, který střelou z voleje překonal Kafku. Brno jde vůbec poprvé v zápase do vedení. Asistence: Josef Žižka.
     
    23:06
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    PETR KOLÁČNÝ si ale dokázal vybojovat na útočné polovině míček a bez problémů překonal Kafku. Ve Střešovicích se začíná opět od nuly.
     
    18:15
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté se rychle dostávají na kontakt TAtranu. Střelu Bauera ještě dokázal Kafka vytěsnit na tyč. S dorážkou ale hodně rychle přispěchal VÁCLAV ČERNOCH a domácí gólman byl bez šance. Asistence: Jiří Bauer.
     
    17:13
    Tatran právě vstřelil branku!
    Od domácího útočníka vznikla rychlá akce, kdy si narazil s Brautfergerem a střelou z osy hřiště navyšuje střešoviceké vedení. Asistence: Petr Brautferger.
     
    16:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět vedení. Melišovi sice od mantinelu nevyšla přihrávka podle představ, když na střed hřiště poslal FILIPOVI ULLMANNOVI oblouček. Střešovický útočník si s ním ale dokázal poradit a překonal Kuhna. Asistence: Milan Meliš.
     
    13:21
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Rychlý brejk Brna, po kterém je vyrovnáno. PETR KOLÁČNÝ dostal přihrávku do běhu, a i když se mu pokoušeli domácí beci zablokovat hůl, tak hostující útočník vystřelil a překonal Kafku. Lukáš Mráz.
     
    01:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    A toho využívá domácí celek. Brautferger předložil míček na levou stranu TOMÁŠOVI VÁŇOVI, který střelou nad ruku překonal Kuhna. Asistence: Petr Brautferger.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 2. Váňa (Brautferger), 17. Ullmann (Meliš), 18. Váňa (Brautferger), 28. Marek Beneš (Kafka), 31. Ja. Kolísko (Meliš), 42. Marek Beneš (Vítovec), 46. Marek Beneš (Ullmann), 46. Jiř. Kolísko (O. Němeček), 46. Ja. Kolísko (Jak. Kolísko) – 14. Koláčný (Mráz), 19. Černoch (Bauer), 24. Koláčný, 25. Sládeček (Žižka), 32. Bauer, 49. Coufal (Juhaňák)


    PSN Tatran Střešovice: Kafka (Mich. Rebro) – Tlapák, Deutsch (C), Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Marek Beneš, Vítovec – Nehila, Jiř. Kolísko, Slavík – Jak. Kolísko, Meliš, O. Němeček – Gašparík, Ullmann, Váňa – Brautferger.
    Bulldogs Brno: Kuhn (Bartek) – Galuszka, Sládeček, Bauer, Žižka, Nonn – Mráz, Coufal, Juhaňák – Kadavý, Pešák, Černoch – Koláčný, Ondráček, Jurševskis – Michálek, Grlický.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    bahis siteleri