Vítkovice – Mladá Boleslav 6:5 (2:1 po s.n.) | Střešovice – Bulldogs 9:6 (kon.) | Florbal Ústí – Znojmo 4:3 (po pr.)
po s.n. (2:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:5 (2:1, 2:1, 1:3 - 0:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 21.10.2017, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC TEMPISH Vítkovice.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ HÁJEK.
     
    59:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté vyrovnávají doslova za minutu dvanáct! Po rozehrávce volného úderu si míček našel JAN PLUHAŘ, který trefuje absolutně přesně roh domácí brány. Asistence: Jan Natov.
     
    59:42
    Velký závar před domácí bránou! Hosté se na několikrát pokusili míček protlačit do branky, ale Souček se svými kolegy odolává.
     
    57:51
    Bauer zůstává na střídačce a hosté to zkoušejí v šesti mužích v poli.
     
    53:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce domácích je posílá znovu do vedení! Šebesta na levé straně posunul míček na Rýpara, jenž fantastickou přihrávkou před bránu našel LUKÁŠE HÁJKA, jemuž stačilo nastavit hůl a usměrnit míček za brankovou čáru. Asistence: Josef Rýpar.
     
    51:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další pokus už však znamená vyrovnání! Kološ šikovně prostrčil míček středem, kde se do něj z první opřel JIŘÍ CURNEY, který prostřelil Součka mezi tělem a rukou. Asistence: Petr Kološ.
     
    47:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už však hosté snižují a dostávají se na jednobrankový rozdíl! Radek Krajcigr našel na levé straně PETRA KOLOŠE, jenž velmi skrytou střelou překonává Součka v bráně Vítkovic. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    47:01
    Domácí si teď div nedali vlastní gól. Jeden z vítkovických vložil hůl do křižné přihrávky a míček se kutálel těsně vedle levé tyče.
     
    43:53
    Teď to Boleslav sehrála velmi dobře. Zpoza brány přišla přihrávka do nebezpečné pozice na pravé straně, do které si naběhl Jan Natov. Ten však svou ranou míjí ostravskou bránu.
     
    39:40
    V obrovské šanci selhal Jan Šebesta! Ten si po krásné přihrávce před bránu míček zpracoval, následně si jej stáhl do forhendu, ale poté už nedokázal z blízka překonat hostujícího gólmana.
     
    39:26
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Jan Jelínek – 2 minuty, držení).
     
    35:27
    Další nebezpečný brejk hostů nekončí gólem! Souček výborně vyrazil střelu Bíny z pravé strany a následná dorážka Tomašíka z bezprostřední blízkosti mířila vysoko nad bránu domácích.
     
    33:29
    Vítkovice se svým útokem neuspěli a kupředu se hnali hosté! Z pravé strany přišla nebezpečná rána, kterou nakonec zastavila až tyč domácí brány.
     
    29:33
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Oldřich Sova – 2 min, vysoká hůl).
     
    29:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velmi rychlá odpověď Vítkovic znamená opět dvoubrankový náskok! Mizernou přihrávku hostů přes šířku hřiště vystihl ADAM DELONG, jenž míček potáhl po levé straně a přesnou ranou překonává Bauera v bráně Mladé Boleslavi. Bez asistence.
     
    28:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Také hosté využívají přesilovku a jsou opět na dostřel! Natovovu ránu stačil ještě Souče vyrazit před sebe, ale na dorážku TADEÁŠE CHROUSTA byl již krátký – 3:2. Asistence: Jan Natov.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Oldřich Sova – 2 minuty, sekání).
     
    23:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po důrazu za bránou a následné střele odskakují domácí do dvoubrankového vedení! Hájek s Rýparem vybojovali míček a druhý jmenovaný jej následně předložil do vyložené střelecké pozice před bránou, odkud JAN ŠEBESTA. svou ranou nedal Bauerovi žádnou šanci. Asistence: Josef Rýpar.
     
    08:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Naopak udeřilo opět na druhé straně a TEMPISH si bere vedení zpět! Po ztrátě míčku v podání hostů se ke střele z levé strany dostal JOSEF RÝPAR, jenž svůj prudký pokus namířil k vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    06:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem odpovídají rychlostí blesku! Josef Pluhař vybídl v dobré střelecké pozici ke skórování TOMÁŠE CHROUSTA, jenž kazí radost domácím fanouškům vyrovnávací brankou. Asistence: Josef Pluhař.
     
    06:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Lukáš Hájek našel přesnou přihrávku JOSEFA RÝPARA, jenž prostřelil hostujícího brankáře Bauera. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    06:21
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Filip Zakonov – 2 minuty, Držení).

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 7. Rýpar (Hájek), 9. Rýpar (Hubálek), 24. Jan Šebesta (Rýpar), 30. Delong, 54. Hájek (Rýpar), rozh. náj. Hájek – 7. To. Chroust (Pluhař), 29. Ta. Chroust (Natov), 48. Kološ (Krajcigr), 52. Curney (Kološ), 60. Pluhař (Natov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Jan Natov (MBL)
    1:1   Lukáš Hrubý (VIT)
    2. série:
    1:1   Jiří Curney (MBL)
    1:1   Lukáš Hájek (VIT)
    3. série:
    1:1   Milan Tomašík (MBL)
    1:1   Josef Rýpar (VIT)
    4. série:
    1:1   Jan Natov (MBL)
    1:1   Lukáš Hrubý (VIT)
    5. série:
    1:1   Jiří Curney (MBL)
    2:1   Lukáš Hájek (VIT)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Nehera, Jankulár, Jastřembský – Děček, Hubálek, Němec – Jurdzin, Hrubý, Firda – Sova, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Hájek – Bräuer, Delong, Besta.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Kološ, Řehoř, Jelínek, Zakonov – Ta. Chroust, To. Chroust, Bína – Rožnovják, Pluhař, Curney – Tomašík, Krajcigr, Natov.

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    bahis siteleri