Ne – Panthers 10:0 (kon.)
konec
Ne
10:0 (5:0, 2:0, 3:0)
Panthers Praha
Úterý 24.10.2017, 18:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 6. kolo
     
    57:02
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A také DOMINIKA KUBIŠOVÁ si nakonec kompletuje hattrick! Opět tu byla Martina Čapková, která našla v klubku hráčů svou spoluhráčku a Horňáková mohla jen bezmocně čekat na střelu. Asistence: Čapková.
     
    47:24
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    To LUCIA KOŠTURIÁKOVÁ měla větší štěstí a po přihrávce Adély Polívkové zvyšuje skóre už na 9:0! Asistence: Polívková.
     
    44:20
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    LUCIE PILÍKOVÁ to dokázala! Brankou číslo osm si kompletuje hattrick! Martina Čapková z rozehrávky přímo namazala hráčce se sedmičkou na dresu a ta poslala Horňákové míček mezi nohy. Asistence: Čapková.
     
    35:00
    Utkání se přiostruje a nyní přichází první vážná situace. Na palubovce zůstala ležet jedna z hráček Panthers a jsou u ní lékaři.
     
    32:56
    A stejně tak Panterky vyměnily po sedmé brance gólmanky, na hřišti je nyní Kristýna Horňáková!
     
    32:29
    Vypadá to, že během přestávky Tigers vyměnily gólmanky, protože v brance domácích se zničehonic objevil dres s číslem patřící Janě Christianové!
     
    31:02
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A přichází gól číslo sedm! Domácí krásně zamkly hostující celek před gólmanku Topolovou, chvíli kombinovaly roztaženy po celé polovině, až Martina Kleinová nahrála křížem ELIŠCE MACHKOVÉ a na její prudkou střelu do úrovně levého ramene Topolové byla gólmanka Panthers příliš pomalá. Asistence: Kleinová.
     
    20:43
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A domácí hráčky pokračují ve své dominanci! Ve stejný čas jako v třetině první se domácí radují ze šesté branky. Tereza Hanzlíková se snažila nahrát před branku hostí, její přihrávka ale byla zblokována. Naneštěstí pro Panthers se ale odrazila přímo k LUCII KOŠTURIÁKOVÉ, která z první nekompromisně Marii Topolovou propálila. Asistence: Hanzlíková
     
    18:12
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    V pořadí pátá branka! Opět u toho bylo duo Lucie Pilíková-Dominika Kubišová. Pilíková krásnou přihrávkou našla dobíhající DOMINIKU KUBIŠOVOU a ta nedala Topolové sebemenší šanci. Asistence: Pilíková.
     
    10:11
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu gól číslo čtyři! Lucie Pilíková si šla po hattrick, její pěknou střelu ale Marie Topolová míček dokázala vyrazit. Smolně ale jen na DOMINIKU KUBIŠOVOU, která původní plán Pilíkové dovedla do úspěšného konce pro Tigers. Asistence: Pilíková.
     
    05:13
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A LUCIE PILÍKOVÁ přidává už třetí branku! Hráčka Tigers se dostala k odraženému míčku a parádní střelou rozvlňuje síťku. Bez asistence.
     
    03:20
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Přesto domácí hráčky posílají za záda gólmanky Topolové podruhé míček! Martina Čapková našla krásně postavenou LUCII PILÍKOVOU a ta poslala gólmace Panthers míček pod rukou. Asistence: Čapková
     
    00:43
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A domácí hned v úvodu otevírají skóre hry! DENISA BILLÁ se po střele Barbory Zábavské dostala k míčku a z hranice brankoviště míček poslala za záda Topolové. Bez asistence.

    Marek Baloun


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Billá, 4. L. Pilíková (Čapková), 6. L. Pilíková, 11. Kubišová (L. Pilíková), 19. Kubišová (L. Pilíková), 21. Košturiáková (Hanzlíková), 32. Machková, 45. L. Pilíková (Čapková), 48. Košturiáková (Polívková), 58. Kubišová (Čapková)


    Ne: Červová (33. Christiánová) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šulanová, Machková, Kleinová – Surá, L. Pilíková, Hyršlová – Steinbachová, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková – Hanzlíková, Machačová.
    Panthers Praha: Topolová (33. Horňáková) – Vranová, Kučerová, Klvaňová, Pitterlingová, Škopánová, Šusterová – Lochmannová, Lamková, Slaná – Hubáčková, Miklíková, Jelínková – Nedvědová, A. Nováková, Zittová.

    Rozhodčí: Bezucha D., Bezucha M.

    Diváci: 73
    bahis siteleri