Bournemouth – Middlesbrough 3:1 (kon.) | Arsenal – Norwich 2:1 (po pr.) | Bristol – Crystal Palace 4:1 (kon.)
Leicester – Leeds 3:1 (kon.) | Swansea – Manchester Utd. 0:2 (kon.) | Manchester City – Wolverhampton 0:0 (4:1 po pen.)
konec
AFC Bournemouth
3:1 (0:0)
Middlesbrough FC
Úterý 24.10.2017, 20:45 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglický Ligový pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Hra už ale plyne opět v plném proudu, o nebezpečnou střelu ze střední vzdálenosti se pokusil hostující útočník Bamford, jeho přízemní rána se ale do prostoru tří tyčí nevešla!
     
    90+1
    Nad rámec žádné základní hrací doby, se budou nastavovat celé 3 minuty!
     
    85
    Hosté měli možnost na zdramatizování závěru utkání od rohového praporku. Na následný centr si sice naskočil jeden z jejich borců, hlavou ale nedokázal míč usměrnit do prostoru tří tyčí!
     
    84
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Smith, přichází Aké.
     
    83
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Baker, přichází Fletcher.
    82. AFOBE - 3:1
     
    82
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    A zřejmě je vymalováno! Domácí se po nádherné kombinaci dostávají již do dvoubrankového vedení, které se pasivním hostům bude dohánět jen těžce! Zřejmě Gosling se výborně uvolnil před vápnem soupeře, poté vybídl pasem na pravou stranu Wilsona a ten tuto akci ještě vyšperkoval přihrávkou před prázdnou bránu, na nabíhajícího BENIKA AFOBEHO! Útočník DR Kongo, se do jeho nabídky položil a s přehledem uklidil míč do sítě!
     
    79
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Fraser, přichází Afobe.
     
    76
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Tavernier, přichází Downing.
    75. WILSON - 2:1
     
    75
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil domácí CALLUM WILSON a přízemní střelou do levého dolního rohu Konstantopoulosovy svatyně, jej nekompromisně proměnil ve vedoucí branku!
     
    75
    Autor první branky utkání byl nyní faulován v soupeřově vápně a domácí tak budou mít příležitost pokutového kopu!
     
    70
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Mousset, přichází Ibe.
     
    61
    O nečekaný obrat se mohli postarat hostující hráči Middlesbroughu! Autor vyrovnávací branky se dostal až k podobnému místu, že kterého naposled skóroval, tentokrát ale brankáře domácího celku překonat nedokázal!
    56. TAVERNIER - 1:1
     
    56
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    A to hosté trestají v plné parádě! Traoré získal míč na polovině hřiště, následně vynikajícím pasem vybídl MARCUSE TAVERNIERA, který si naběhl až do malého vápna soupeře a s překonáním brankáře Boruce si nedělal velké starosti!
     
    54
    Ta ale nepřišla, míč zachytil hostující brankář, který navíc poté vyslal své spoluhráče do nadějného brejku. Friend se následně pokusil o centr do vápna, jeho nabídku s chutí přijal Bamford, ten ale poté nedokázal vystřelit míč přes trojnásobný blok domácích borců.
    49. SIMPSON - 1:0
     
    49
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    A domácí se po úvodním tlaku druhého poločasu dostávají zaslouženě do jednobrankového vedení! Hráči Bournemouthu měli možnost zahrávání rohového kopu, na následný vysoký centr si žádný z hráčů nenaskočil a míč doputoval na střed vápna, k nikým nehlídanému JACKU SIMPSONOVI, který jej parádním stylem dostal až za záda bezmocného Konstantopoulose!
     
    45+1
    Nad rámec řádné hrací doby prvního poločasu, se budou nastavovat 2 minuty!
     
    45
    Opět zaúřadoval vynikající Traoré, který se nejprve zmocnil míče, po krásném uvolnění se pokusil o střelu zpoza soupeřova vápna a jeho rána minula cíl jen o pouhých pár centimetrů!
     
    39
    Žlutou kartu dostává Fry (Middlesbrough FC).
     
    30
    Hosté měli možnost standardní situace, s tou si nejprve výborně poradili domácí obránci, následně se ale dostal ke střele ze střední vzdálenosti Clayton, který svoji přízemní střelou netrefil vyznačený prostor tří tyčí!
     
    26
    Pugh se nejprve výborně uvolnil na hranici soupeřova vápna, poté sice neodcentroval, odražený míč se ale dostal ke zcela volnému Danielsovi, který přízemní ránou z voleje pořádně provětral hostujícího brankáře! Konstantopoulos ale míč jen vyrazil někam do úrovně pokutového puntíku, dorážející Wilson nedokázal míč v pádu usměrnit do brány!
     
    18
    Po centru z levého křídla se nyní dostal ve vápně soupeře k míči Wilson, po vynikajícím uvolnění se pokusil o přízemní střelu do levého dolního rohu Konstantopoulosovy svatyně, tu ale minul jen o pár centimetrů!
     
    9
    Na centr od rohového praporku si výborně naskočil Simpson, s podobně vysokým soupeřem měl ale potíže a poté nedokázal míč hlavou usměrnit do prostoru tří tyčí!
     
    6
    Domácí se ze standardní situace, po centru jejího exekutora, dokázali prosadit! Na centrovaný míč si nejvýše vyskočil jeden z hráčů Bournemouthu, hlavou dokázal usměrnit jeho pokus za záda Konstantopoulose, bohužel se předtím ale pohnul do ofsajdového postavení, čehož si správně pomezní sudí všiml.

    Daniel Bertók

    Branky: 49. Simpson, 75. Wilson, 82. Afobe – 56. Tavernier

    Karty:   39. Fry (MDD)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:15.
    AFC Bournemouth: Boruc – Smith (84. Aké), Simpson, Cook, Daniels – Fraser (77. Afobe), Gosling, Arter, Pugh – Wilson, Mousset (70. Ibe).
    Náhradníci: Ramsdale (B), Afobe, Aké, Butcher, Hyndman, Ibe, Mahoney.

    Middlesbrough FC: Konstantopoulos – Roberts, Fry, Ayala, Friend – Clayton, Forshaw – Traore, Baker (83. Fletcher), Tavernier (76. Downing) – Bamford.
    Náhradníci: Mejias (B), Downing, Fletcher, Gibson, Howson, Fábio, Wing.

    Rozhodčí: Hooper S. (Eng)
    bahis siteleri