Benevento – Lazio 1:5 (kon.) | Crotone – Fiorentina 2:1 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
Sampdoria – Chievo 4:1 (kon.) | Spal – Janov 1:0 (kon.) | Udinese – Atalanta BC 2:1 (kon.)
Turín – Cagliari 2:1 (kon.)
konec
Benevento Calcio
1:5 (0:3)
S. S. Lazio
Neděle 29.10.2017, 12:30 • Stadio Ciro Vigorito • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    86. NANI - 1:5
     
    86
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Po asistenci si NANI připisuje také gólový zářez. Nádherná přihrávka Cira Immobileho zcela uvolnila Naniho, který si ještě pohrál s gólmanem a poté mu míč vystřelil po zemi kolem nohy. Hodně zkušené a mazácké zakonční v podání portugalského kanonýra. Asistence: Ciro Immobile.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Jordan Lukaku (S. S. Lazio).
    83. Nádherně kopnutý volný přímý kop v podání Amata Cicirettiho!
     
    83
    Sám faulovaný Amato Ciciretti si vzal rozehrávku na starost a málem mohl radostně zvednout ruce nad hlavu, neboť nechybělo mnoho a vstřelil branku. Nádherně obstřelená zeď a jen pár centimetrů od pravé tyče. Tomas Strakoša si hodně oddychl, když zjistil, že míče směřuje mimo.
     
    81
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Felipe Caicedo.
     
    78
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Cristiano Lombardi, přichází Gaetano Letizia.
    75. Marco PAROLO - 1:4
     
    75
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Veledůležitá branka pro hostující Lazio! Nani teď i s trochou štěstí udržel míč u svých kopaček a poté ho předložil MARCO PAROLOVI na hranici šestnáctky. Ten se do míče opřel z první a nedal tak gólmanovi sebemenší šanci na chycení. Hosté se tak dostávají opět do tříbrankového vedení. Asistence: Nani.
     
    71
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Nani.
     
    67
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Pietro Iemmello, přichází Massimo Coda.
     
    57
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Jordan Lukaku.
    54. Achraf LAZAAR - 1:3
     
    54
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Domácím se aktivita vyplatila! ACHRAF LAZAAR se dostal k míči na pravé straně šestnáctky, kde zasekl míč, obešel bránícího hráče a poté přízemní střelou poměrně zaskočil Tomase Strakošu. Benevento tak přidává čtvrtou branku v letošním ročníku. Asistence: Danilo Cataldi.
     
    48
    Tak tohle byla pro domácí vyložená šance! Pietro Iemmello zůstal uprostřed šestnáctky nikým nehlídaný, ale nedokázal zpracovat míč. Jeho rána skončila hodně velkým fiaskem. Domácí nemají tolik šancí, aby si mohli dovolit neproměňovat takové příležitosti.
     
    46
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Ledian Memušaj, přichází Amato Ciciretti.
     
    42
    Domácí kapitán v souboji zcela evidentně nestíhal, a tak si hodně okatě potáhl unikajícího hráče za dres. První žlutá karta v zápase a standardní situace pro hosty.
     
    36
    Sergej Milinković-Savić nádherně obešel dva bránící hráče a poté vypálil levou nohou z hranice šestnáctky. Gólman domácího týmu se musel hodně natáhnout, aby alespoň konečky prstů vyrazil střelu na další rohový kop.
    24. Adam MARUŠIĆ - 0:3
     
    24
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Špatná rozehrávka domácích fotbalistů, brejk, parádní tažení balónu v podání Senada Luliće a třetí branka v síti Beneventa. Kapitán Lazia Senad Lulić prošel v obraně přes tři hráče a poté nádherně uvolnil Cira Immobileho. Ten se však neunáhlil a předložil míč před zcela volného ADAMA MARUŠIĆE, který pohodlně uklidil míč do prázdné brány. Druhá branka v letošním ročníku pro hráče Lazia s číslem 77 na zádech. Asistence: Ciro Immobile.
    12. Ciro IMMOBILE - 0:2
     
    12
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak to byla přihrávka par excellence! Sergej Milinković-Savić nádherným pasem vyslal do šance CIRA IMMOBILEHO, který prokázal vlastnost zabijáka a nádhernou střelou z první nedal gólmanovi šance. Rána směřovala přímo k zadní tyči. Hosté se tak dostávají v první dvacetiminutovce do dvoubrankového vedení. Asistence: Sergej Milinković-Savić.
    5. BASTOS - 0:1
     
    5
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Parádně secvičený rohový kop končí první brankou v síti Beneventa. Centrovaný míč směřoval na zadní tyč, kde se nacházel zcela osamocený Ciro Immobile. Ten se ale neunáhlil a zkušeně hlavou poslal míč do předbrankového prostoru, kde jej do prázdné klece uklidil obránce BASTOS. Lazio se tak dostává poměrně brzo do vedení. Asistence: Ciro Immobile.

    Štěpán Hladký

    Branky: 54. Lazaar (Cataldi) – 5. Bastos (Immobile), 12. Immobile (S. Milinković-Savić), 24. Marušić (Immobile), 75. Parolo (Nani), 86. Nani (Immobile)

    Karty:   42. Viola (BNT) – 85. J. Lukaku (LAZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 10:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:10.
    Benevento Calcio: Brignoli – Venuti, Antei, Di Chiara – C. Lombardi (78. Letizia), Viola (C), Chibsah, Lazaar – Cataldi, Memušaj (46. Ciciretti) – Iemmello (67. Coda).
    Náhradníci: Belec – Letizia, Del Pinto, Djimsiti, Ciciretti, Coda, Gyamfi, Kanoute, Parigini, Puşcaş, Armenteros, Gravillon.

    S. S. Lazio: Strakoša – Bastos, de Vrij, Radu – Marušić, Parolo, Lucas Leiva (81. F. Caicedo), S. Milinković-Savić (57. J. Lukaku), Lulić (C) (71. Nani) – Alberto, Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri, Vargić – Patric, J. Lukaku, Nani, F. Caicedo, Luiz Felipe, Maurício, Jordao, Murgia, Neto.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli – Alessandro Costanzo, Salvatore Longo – Lorenzo Illuzzi
    bahis siteleri