Besiktas – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Real Madrid 3:1 (kon.) | Dortmund – APOEL 1:1 (kon.)
Porto – RB Lipsko 3:1 (kon.) | Šachtar – Feyenoord 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:4 (kon.)
Liverpool – Maribor 3:0 (kon.) | Sevilla – Spartak 2:1 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
3:1 (2:1)
Feyenoord Rotterdam
Středa 01.11.2017, 20:45 • OSK Metalist, Charkov • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:40:02)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:15.
     
    Je dobojováno! Šachtar Doněck zvládl domácí souboj s Feyenoordem Rotterdam a výrazně se přiblížil postupu do jarní fáze Ligy mistrů. Hosté přitom vstoupili do zápasu lépe a Nicolai Jörgensen otevřel ve 12. minutě skóre. Prakticky z první akce Šacharu po inkasované brance dokázal vyrovnat Facundo Ferreyra a v 17. minutě poslal Šachtar do vedení Marlos , který se prezentoval nádhernou technickou střelou! Poté už domácí fotbalisté kontrolovali vývoj utkání a ve druhé půli přidal Marlos svou druhou branku. Feyenoord tak stále musí čekat na první bod.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zápas se už pouze dohrává. Domácí fotbalisté kombinují s míčem na vlastní polovině a užívají si oslavy dalšího vítězství.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Domácí kapitán Taison poslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kde se k míči tlačil Marlos, jenž Jerry St. Juste mu špičkou kopačky odkopl balón od nohy.
     
    89
    Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Facundo Ferreyra, přichází Dentinho.
     
    88
    Další přihrávku na Berghuise pohlídal pozorný obránce David Chočolava. Domácí stoper se ihned otočil a poslal malou domů na brankáře Šatova.
     
    87
    Alan Patrick se bleskově otočil na hranici pokutového území a okamžitě vyslal prudkou přízemní střelu. Brankář Jones byl až na malém vápně a reflexivním zákrokem střelu vyrazil!
     
    86
    Steven Berghuis si řekl o přihrávku na hranici pokutového území, ale hostující kanonýr si nepotykal se zpracováním a míč mu propadl k Šatovovi.
     
    85
    Až nyní se Feyenoord po delší době usadil na polovině ukrajinského celku. Hosté však kombinují daleko od pokutového území a brankář Pjatov může být klidný.
     
    84
    Ismaily parádně napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Domácí fotbalista se opřel do El Ahmadiho a vybojoval pro Šachtar vhazování v blízkosti pokutového území.
     
    83
    A další ofsajd! Domácí fotbalisté už ve třech sprintovali do pokutového území, ale radost jim zdviženým praporkem pokazil asistent rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Fred.
     
    82
    Steven Berghuis dostal pěknou přihrávku na pravou stranu pokutového území a pohotově předložil balón před branku Šachtaru. V prostoru malého vápna ale nebyl nikdo z hostů.
     
    81
    Ridgeciano Haps při svém průniku na polovinu soupeře prošel kolem trojice soupeřů, jenže poté se nechal zatlačit k postranní čáře, kde přišel o míč.
     
    80
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Nicolai Jörgensen, přichází Sam Larsson.
     
    79
    Feyenoordu se vůbec nedaří. Ridgeciano Haps si nedokázal zpracovat prudkou přihrávku na levou stranu a odevzdal míč domácího Ferreyrovi.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 14. Ferreyra, 17. Marlos, 68. Marlos (Ferreyra) – 12. N. Jörgensen (S. Berghuis)

    Karty:   37. Chočolava (SAC) – 50. S. Berghuis (FEY), 54. El Ahmadi (FEY)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:15.
    FK Šachtar Doněck: Pjatov – Butko, Ordec, Chočolava, Ismaily – Fred, Stěpaněnko – Marlos, Taison (C), Bernard (71. Patrick) – Ferreyra (89. Dentinho).
    Náhradníci: M. Ševčenko – de Azevedo, Patrick, Blanco Leschuk, Dentinho, Kovalenko, Petrjak.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Nieuwkoop, St. Juste, Tapia (72. Diks), Haps – S. Amrabat, El Ahmadi (C), Vilhena – S. Berghuis, N. Jörgensen (80. Sam Larsson), Boëtius.
    Náhradníci: Vermeer – Basaçikoglu, Diks, Kramer, Sam Larsson, Toornstra, Nelom.

    Rozhodčí: Sidoropoulos – Kostaras, Dimitriadis (vš. GRE)
    bahis siteleri