Boston – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 3:1 (kon.)
Tampa – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Columbus 3:7 (kon.) | Minnesota – Montreal 6:3 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 0:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Carolina 5:3 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Arizona – Buffalo 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 5:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:3 (3:0, 1:1, 2:2)
Montreal Canadiens
Pátek 03.11.2017, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:05 Marcus FOLIGNO - 6:3
     
    58:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jen, co Carey Price zamířil na střídačku, Max Pacioretty u střídaček špatně rozehrál a MARCUS FOLIGNO ze středního pásma táhlou střelou zápěstím zamířil do prázdné brány!
     
    55:24
    Canadiens vypálili z pravého kruhu a Devan Dubnyk nedokázal puk udržet. Hosté toho mohli využít, jenže k dorážce se nedostali a kotouč se najednou ocitl za bránou! Montreal kouše!
    54:47 Brendan GALLAGHER - 5:3
     
    54:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tomáš Plekanec vyhrál vhazování v levém kruhu útočného pásma a BRENDAN GALLAGHER podél hrazení potáhl puk směrem vpřed. Poté na levém křídle předvedl krásnou stahovačku a z ostrého úhlu přes jednoho z hráčů Wild napřáhl ke střele zápěstím, která se na přední tyči od levé brusle Devana Dubnyka odrazila po ledě do brány! Překvapivý gól. Asistence: Tomáš Plekanec.
    49:14 Andrew SHAW - 5:2
     
    49:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tyler Ennis si sjel za vlastní bránu, kde byl tvrdě dohrán Maxem Paciorettym. Volného puku se poté ujal Phillip Danault a krásnou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu našel na vzdálenější levé tyči ANDREWA SHAWA, který zvedl puk z blízkosti neomylně pod víko! Asistence: Phillip Danault a Max Pacioretty.
     
    46:15
    Max Pacioretty napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný semafor!
     
    45:42
    Joel Eriksson Ek byl vyloučen na dvě minuty za krosček poté, co u pravé tyče fauloval Brendana Gallaghera.
     
    45:41
    Wild chybovali za bránou a Brendan Gallagher se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, prostřelit Devana Dubnyka ale v tváří v tvář v rychlosti nedokázal! Skóre zůstává 5:1 pro Wild.
    40:34 Jared SPURGEON - 5:1
     
    40:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mikael Granlund kolmou přihrávkou z vrcholu pravého kruhu našel v blízkosti pravé tyče Mikka Koivua, který se neunáhlil se zakončením a puk přihrávkou napříč brankovištěm přenesl doleva, kde JARED SPURGEON z úhlu a blízkosti mezi pravým betonem a vyrážečkou Careyho Price zamířil v přesilové hře do brány – 5:1 pro Wild! Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
     
    39:46
    Marcus Foligno se snažil prosadit za bránou a Jeff Petry ho zezadu zahákoval. Dvě minuty a přesilová hra.
     
    39:28
    Nino Niederreiter napřáhl v pravém kruhu k táhlé střele, kterou na vzdálenější levé tyči Carey Price vyrazil pravým betonem do rohu ledové plochy!
     
    38:58
    Wild se v pravém kruhu v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, Carey Price obě vyrazil!
     
    38:17
    Před bránou Minnesoty po prudkém nahození z ostrého úhlu vznikl obrovský závar, Canadiens se ale podruhé v zápase prosadit nedokázali, Devan Dubnyk puk zřejmě hrudí vyrazil!
     
    36:28
    Devan Dubnyk v rychlém sledu dvakrát zakročil proti střelám z mezikruží a podržel Minnesotu!
     
    34:06
    Carey Price vyrazil střelu Wild od modré čáry maskou a v blízkosti levé tyče se ocitl v obrovské šanci Nino Niederreiter, jenže odkrytou bránu minul! Minnesota mohla využít přesilovku.
     
    33:41
    Tyler Ennis na levé straně útočného pásma spěchal za pukem a Brendan Gallagher ho stáhl k zemi. Dvě minuty za hákování. Minnesota si zahraje třetí přesilovou hru. Ze dvou nevyužila zatím žádnou.
    33:09 Brendan GALLAGHER - 4:1
     
    33:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Charles Hudon na levém křídle zachytil rozehrávku Wild a po rychlém zavezení puku do útočného pásma z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kam si najel BRENDAN GALLAGHER a těsně nad ledem kotouč usměrnil k pravé tyči! Blesková odpověď. Asistence: Charles Hudon.
    32:09 Ryan SUTER - 4:0
     
    32:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER si najel do pravého kruhu na přihrávku Mikka Koiva z mezikruží a krásnou střelou zápěstím mezi betony Careyho Price zamířil do černého! Minnesota vede již 4:0! Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
     
    31:36
    Dnešní utkání sleduje 18924 diváků.
    27:30 Price zasáhl proti Niederreiterově střele pravým betonem
     
    27:30
    Nino Niederreiter nabral na pravém křídle rychlost a z kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Carey Price měl ale čistý výhled a pravým betonem puk vyrazil!
     
    22:04
    Zajímavost: Eric Staal proti Montrealu odehrál 44 zápasů, během nichž zaznamenal 42 bodů za shodný počet gólů a asistencí (21 G a 21 A).
     
    18:58
    Matt Dumba na pravém křídle vypálil od modré čáry a Carey Price měl co dělat, aby puk vyrazil!
     
    18:25
    Max Pacioretty se provinil proti pravidlům a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Druhá přesilová hra pro Wild.
    15:51 Tyler ENNIS - 3:0
     
    15:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Matt Cullen na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a krásnou žabičkou přes hůl couvajícího Jeffa Petryho našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího TYLERA ENNISA, který si puk rychle zpracoval a střelou zápěstím zamířil nad přesouvajícím se Careym Pricem ke vzdálenější pravé tyči! Dva hráči s jménem Matt asistovali. Asistence: Matt Cullen a Matt Dumba.
     
    12:25
    Phillip Danault dostal dvě minuty za sekání a Minnesota si zahraje první přesilovou hru dnešního duelu.
    04:56 Matt DUMBA - 2:0
     
    04:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Carey Price se vydal za bránu, aby zastavil nahození Wild a poté rozehrál o hrazení, jenže na pravém křídle zachytil puk MATT DUMBA a od modré čáry napřáhl ke střele, kterou na přední tyči nakonec zřejmě netečoval Nino Niederreiter, a puk zamířil nad ledem k pravé tyči! Minnesota vstřelila během 10 sekund dva góly a vede 2:0!
    04:46 Matt CULLEN - 1:0
     
    04:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mike Rielly vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a po zákroku Careyho Price pravým betonem se v levém rohu pro vhazování prosadil dorážející MATT CULLEN, který vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL a navíc na své narozeniny! Minnesota vede nad Habs rychle 1:0! Asistence: Mike Reilly a Daniel Winnik.
    00:34 Eric Staal a Nino Niederreiter zahodili stoprocentní šanci!
     
    00:34
    Carey Price si připsal první zákrok, ještě předtím měl ale v blízkosti levé tyče obrovskou šanci Eric Staal, který nedokázal puk po ledě umístit z úhlu do odkryté brány, a na vzdálenější pravé tyči se to poté ani nepovedlo Ninovi Niederreiterovi, od jehož hole se kotouč odrazil do vzduchu a ven! Neskutečný moment a šance!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Cullen (Reilly, Winnik), 5. Dumba, 16. Ennis (Cullen, Dumba), 33. Suter (M. Koivu, Mikael Granlund), 41. Spurgeon (M. Koivu, Mikael Granlund), 59. M. Foligno – 34. Gallagher (Hudon), 50. A. Shaw (Danault, Pacioretty), 55. Gallagher (Plekanec)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Dumba, Brodin, Olofsson, Reilly – Niederreiter, E. Staal (A), Kunin – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – M. Foligno, Eriksson Ek, Stewart – Winnik, Cullen, Ennis. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Mete, S. Weber, Alzner, Jo. Benn, Davidson, Petry – Lehkonen, Drouin, Byron – Pacioretty (C), Danault, A. Shaw – Hudon, Plekanec (A), Gallagher (A) – Galchenyuk, McCarron, T. Mitchell. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Tim Peel, Ian Walsh. Čároví: Scott Driscoll, Bevan Mills

    Diváci: 18924
    bahis siteleri