Litvínov – Zlín 1:3 (kon.) | Jihlava – Pardubice 2:3 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 1:0 (kon.) | Liberec – Třinec 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 03.11.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:49 Jan HRUŠKA - 3:2
     
    61:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Kometa bere bod navíc a dnes vítězí! Lví podíl na brance má H. Zohorna, který převzal puk od Nečase v rohu hřiště a s ním na holi obkroužil celé pásmo, i prosto za brankou, aby počkal na JANA HRUŠKU, který skočil do hry jakožto čerstvý ze střídačky, do jízdy dostal přesný pas, octl se nám před Honzíkem a kotouč mu po rychlé kličce do forhendu poslal mezi betony – 3:2! Asistence: Hynek Zohorna, Martin Nečas.
    34:54 Miroslav FORMAN - 2:2
     
    34:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale nyní už je přeci jen vyrovnáno! Po Vránově přihrávce zavezl puk na kruh po pravé straně Michálek, který v pravý čas uvolnil v mezikruží úplně volného MIROSLAVA FORMANA a ten pohodlně střelou zápěstím zamířil přesně k levé tyči mimo dosah Čiliakovy vyrážečky – 2:2! Asistence: Zbyněk Michálek.
    25:16 Hynek ZOHORNA - 2:1
     
    25:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou a celá akce hodně připomínal vyrovnávací branku Sparty! HYNEK ZOHORNA ujel do úniku dvou na nikoho s Malletem, kterému poslal puk do jízdy vpřed. Kanadský útočník naznačil kličku, položil si Honzíka a vrátil puk před prázdnou branku Zohornovi, jenž měl již snadnou úlohu – 2:1! Asistence: Alexandre Mallet.
    17:28 Andrej KUDRNA - 1:1
     
    17:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už je vyrovnáno a opět to byla hrubice domácí obrany jako hrom! Obránci ztratili kotouč a nechali jej za sebou. Toho využil ANDREJ KUDRNA, jemuž puk přistrčil Vrána. Slovenský forvard jel sám na branku a pohlednou kličkou do forhendu vrátil po ledě puk mezi betony Čiliaka – 1:1! Asistence: Petr Vrána, Lukáš Rousek.
    05:07 Martin NEČAS - 1:0
     
    05:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Brno se v pásmu stále drželo a Mallet rozdal zpoza branky puk doleva na MARTINA NEČASE, který z vrcholku levého kruhu využil jak clony obránce, tak právě kanadského gólmana před Honzíkem a svou ránu švihem nasměroval přesně nad rameno gólmana hostů k bližší tyči do šibenice – 1:0! Asistence: Alexandre Mallet.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 6. Nečas (Mallet), 26. H. Zohorna (Mallet), 62. Hruška (H. Zohorna, Nečas) – 18. Kudrna (P. Vrána, Rousek), 35. Forman (Z. Michálek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Štencel, Bartejs – Zaťovič (A), Nečas, M. Erat (A) – T. Svoboda, L. Čermák (C), Dočekal – Mallet, Hruška, H. Zohorna – Nahodil, V. Němec, Haščák.
    HC Sparta Praha: Honzík (Aittokallio) – T. Pavelka, Z. Michálek, Mikuš, Kalina, Švrček, Tomáš Dvořák, Piskáček (A) – Kumstát, Pech (C), Forman – Rousek (A), P. Vrána, Kudrna – Říčka, Klimek, Reichenberg – Smejkal, Černoch, Uher.

    Rozhodčí: Kubuš, Šír – Lhotský, Ondráček

    Diváci: 7 700
    bahis siteleri