Podbrezová – Trenčín 1:8 (kon.) | Prešov – Michalovce 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
1:8 (0:5)
AS Trenčín
sk Pátek 03.11.2017, 17:00 • ZELPO Aréna Podbrezová • Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Železiarne Podbrezová a AS Trenčín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

    Troška netradične je rozdelené toto kolo našej najvyššej futbalovej súťaže – Fortuna ligy. V piatok sa odohrajú 3 zápasy a v nedeľu sa potom dohrajú ďalšie 3 zápasy. V tomto prenose tak zavítame do Podbrezovej, kde domáce mužstvo hostí zlepšujúci sa Trenčín.

    FK Železiarne Podbrezová:
    Domácim futbalistom sa v tomto ročníku Fortuna ligy vôbec nedarí a vyzerá to, že sa nevyhnú záchranárskym práciam. V priebehu sezóny sa k mužstvu v pozícii trénera vrátil Marek Fabuľa a zdalo sa, že Podbrezová začne stúpať. Opak je však pravdou, pretože domáci futbalisti majú na svojom konte len 10 bodov a tak im patrí zatiaľ 10. miesto. V posledných troch zápasoch navyše ani nebodovali. Posledný zápas v Michalovciach síce prehrali 2:1, ale od 6. minúty hrali bez vylúčeného Kriváka a prehrávali 2:0, ale schopili sa a predviedli dobrý výkon. Na body to však napokon nestačilo.

    AS Trenčín:
    Ani hostia nezačali sezónu úspešne a aj v tomto mužstve došlo k trénerskej výmene. Martina Ševelu nahradila dvojica Roman Marčok – Vladimír Cifranič a Trenčín sa začína postupne šplhať vyššie. Z posledných 5 zápasoch až 4 krát odchádzal Trenčín ako víťaz. Na svojom konte majú hostia momentálne 21 bodov a nachádzajú sa tak na 7. mieste a na šiesty Ružomberok strácajú dva body. V poslednom zápase však Trenčín ťahal za kratší koniec, pretože podľahol doma lídrovi z Trnavy 2:1.

    Posledný vzájomný zápas:
    Ten sa skončil nerozhodne, keď sa na Sihoti zrodila remíza 1:1. V prvom polčase poslal vtedy Trenčín do vedenia Skovajsa, ale v druhom polčase zariadil deľbu bodov Leško.

    Favorit:
    Stávkové kancelárie a tabuľkové postavenie a aj súčasná forma stavia do tejto úlohy hosťujúce mužstvo. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Z pozície komentátora tohto prenosu sa na vás teší Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Válek, Kostelný (C), Kuc – Viazanko, Baéz, Kopičár, Leško, Djordjevič – Bernadina, Jedinák

    Náhradníci: Vavrúš – Turňa, Gerát, Haščák, Blahút, Lepieš, Sedláček

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Šulek, Čögley, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – van Haaren, Ubbink, Gong, Azango – Janga

    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Paur, Šalata, Kvocera, Mance

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Erik Weiss, Peter Chládek – Ľuboš Kačenga
     
    Príjemný podvečer s Fortuna ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FK Železiarne Podbrezová a AS Trenčín už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave zažije debut vo Fortuna lige 18-ročný Dávid Válek. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Peter Kráľovič – Erik Weiss, Peter Chládek – Ľuboš Kačenga. ZELPO Aréna je už tak na všetko pripravená, čaká sa na príchod aktérov a rozhodcov tohto stretnutia. Pri sledovaní prenosu prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Trenčína. Hostia majú dnes na sebe čierne dresy, domáci tradične biele.
     
    2
    Ubbink teraz pekne prenikol po ľavej strane, dostal sa až do pokutového územia, ale Kostelný jeho prihrávku zblokoval na rohový kop. Ten už Trenčín aj rozohral, ale k ohrozenie domácej brány neprišlo.
     
    3
    V úvode zápase Trenčín zatlačil na domácich, zahrával ďalší rohový kop a po ňom ešte hostia ostali na útočnej polovičke. Následne sa o rýchly protiútok snažil domáci Leško, ale loptu už stratil.
     
    4
    Do pokutového územia letel ďalší center, ale Skovajsov pokus doputoval iba do rukavíc brankára domácich Kuciaka. O útok sa tak už teraz snaží Podbrezová.
     
    5
    Aj Pdobrezovej sa tak teraz podarilo pritlačiť na svojho súpera, Djordjevič poslal dlhý aut do pokutového územia, ale lopta skončila u obrancov Trenčína. Hra sa prelieva zo strany na stranu.
     
    6
    Trenčín dal gól!

    Je tu prvý gól tohto stretnutia a dávajú ho hostia! Trenčín teraz znova pritlačil na domácich futbalistov, obrana Podbrezovej teraz vážne chybovala, pretože Ubbink našiel presným centerom pred bránou zle pokrytého RANGELA JANGU a ten dostal loptu do domácej brány – 0:1!
    6. Rangelo JANGA - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    7
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Ožívajú aj tribúny, diváci sa snažia dodať domácim futbalistom potrebné sily.
     
    8
    Domáci však smerom dopredu nič nevymysleli, k lopte sa tak už dostávajú hostia a okamžite sa presúvajú na útočnú polovičku. Trenčín tak vstúpil do tohto zápasu veľmi aktívne.
     
    9
    Pred bránu domáceho mužstva smeroval ďalší nebezpečný center, opäť sa do zakončenia dostal Janga, ale tento jeho pokus letel iba nad Kuciakovu bránu.
     
    10
    Podbrezová získala priamy kop na útočnej polovičke, napokon sme videli aj zakončenie na bránu hostí, ale Šemrinec nemal s touto loptu žiadne problémy a pripisuje si tak úspešný zákrok.
     
    11
    Domáci sa snažia prenikať dopredu, ale nedarí sa im produkovať presné prihrávky a tak hostia zatiaľ nemajú výraznejšie problémy v defenzíve. Zápas sa však ešte len rozbieha, ale Trenčín už vyhráva o jeden gól.
     
    12
    Lopta je momentálne na kopačkách futbalistov AS, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a snažia sa postupnými prihrávkami prenikať na súperovu polovičku.
     
    13
    Zaujímavá príležitosť na domácej strane! Jedinák si prebral výbornú prihrávku a postupoval na bránu hostí, ale bol už tiesnený a tak musel rýchlo zakončiť. Jeho strela len tesne minula pravú tyčku!
     
    14
    Aj naďalej sú však pri lopte častejšie futbalisti Trenčína, ale nedarí sa im teraz prekonať defenzívu domáceho mužstva.
     
    15
    Napokon tu bola zaujímavá príležitosť aj na druhej strane, van Haaren získal loptu a prenikol až do pokutového územia, ale ocitol sa v podobnej situácii ako Jedinák a tak musel vystreliť aj z uhla. Aj jeho pokus tesne minul bránu.
     
    16
    Trenčania znova kombinujú na súperovej polovičke, domáci tak vyčkávajú na stratu lopty svojho dnešného súpera a vyrážať tak do rýchlych protiútokov. Na ne si však hostia dávajú pozor.
     
    17
    Podbrezová sa práve teraz snažila založiť rýchly brejk, ale Jedinák vyslal iba nepresnú prihrávku. Dopredu tak už znova vyráža Trenčín.
     
    19
    Trenčín hral teraz s loptou dlho na útočnej polovičke, aktívny Janga sa dostal spoza 16-tky aj k strele, ale Kuciak poľahky kryje tento pokus a už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    20
    Skovajsa však teraz výrazne zabojoval a dokázal preniknúť cez obranu domácich, loptu následne posunul na Gonga, ale jemu zakončenie vôbec nesadlo a jeho nepresná strela išla mimo domácej brány.
     
    22
    Trenčín dal gól!

    Je tu druhý gól Trenčína a domáci tak začínajú mať vážne problémy! Opäť obrana domácich vyprodukovala veľkú chybu, pretože nechala prejsť Jangu do pokutového územia po pravej strane, autor prvého gólu vyslal prízemný center pred bránu domácich a JAROSLAV KOSTELNÝ si dáva nešťastný vlastný gól – 0:2!
    22. Jaroslav KOSTELNÝ - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    23
    V 23. minúte zápasu tak už domáci prehrávajú o dva góly, Trenčín hrá stále aktívnejšie a Podbrezová sa zatiaľ v tomto zápase len hľadá. Z tribún je už počuť aj nespokojných fanúšikov.
     
    24
    Hra sa teraz musela prerušiť, na trávniku ostáva ležať kapitán domácich Kostelný. Obe mužstvá sa tak zatiaľ môžu občerstviť, Kostlený už odchádza za postrannú čiaru.
     
    25
    Zápas už plynie ďalej, domáci kapitán je zrejme v poriadku a zapája sa už do diania na ihrisku. Pri lopte sú hostia, ktorí teraz kombinujú na svojej polovičke. Trenčín má už nádejný náskok a tak sa nemá kam ponáhľať.
     
    27
    Aj naďalej sú pri lopte hostia, ale obrana domácich teraz pracuje úspešne a svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťa. Dvakrát však už defenzíva Podbrezovej zaváhala a hostia to dokonale využili.
     
    28
    Do útoku sa teraz dostávali domáci, Jedinák sa snažil loptu posunúť na Djordjeviča, ale vyprodukoval iba nepresnú prihrávku a tak sa do kombinácie dostávajú hostia z Trenčína.
     
    29
    Teraz sa však už Djordjevič k lopte dostal, vyslal do pokutového územia hostí aj center, ale nikto z jeho spoluhráčov na loptu nedočiahol a tak sme nič zaujímavého nevideli.
     
    30
    Podbrezová dokázala znova zaútočiť, loptu ťahal pred pokutové územie Jedinák, ale domáci sa ani v tomto prípade nedostali do zakončenia. Tak napokon predsa len bude musieť byť Kostelný vystriedaný.
     
    31
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Jaroslav Kostelný, prichádza Filip Lepieš.
     
    32
    Mali sme možnosť vidieť útočný výpady na oboch stranách, ale v oboch prípadoch dobre zapracovali defenzívy a tak nikto z aktérov svoju snahu nezakončil strelou.
     
    33
    Trenčín dal gól!

    Ďalšia chyba domácich futbalistov v obrane a hostia sa dostávajú do vedenia o tri góly! CORNELIUS PETRUS UBBINK bojoval o loptu v pokutovom území s Kucom, dokázal ju získať na svoju kopačku, pekne oklamal domáceho obrancu a úspešnou strelou prekonáva Kuciaka – 0:3!
    33. Desley UBBINK - 0:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    Výpady hostí pokračujú aj naďalej, do ďalšieho zakončenia na bránu domácich sa dostal Janga, ale tento pokus išiel iba mimo bránu Podbrezovej. Kuciak tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    36
    Aj naďalej sú častejšie pri lopte hostia, postupne sa dostávajú aj na útočnú polovičku. Pre domácich tak bude polčasová prestávka veľkým vykúpením, Trenčín je teraz na koni a smeruje za troma bodmi z toho zápasu.
     
    37
    Z tribún však ešte počuť skupinku domácich fanúšikov, ktorí stále veria, že Podbrezová s týmto zápasom ešte niečo spraví a tak povzbudzujú svoje mužstvo.
     
    38
    Podbrezová sa snažia zakladať rýchle protiútoky, ale domácim sa dnes v útočnej fáze vôbec nedarí a tak len ťažko môžu pomýšľať na presný zásah.
     
    39
    Do pokutového územia domácich vysielal center Gong, ale pošmykol sa a tak sa mu nepodarilo nájsť nikoho z jeho spoluhráčov a tak lopta doputovala za postrannú čiaru.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Dávid Leško (FK Železiarne Podbrezová).
    Žltú kartu dostáva James Alexander Lawrence (AS Trenčín).
     
    41
    Hostia získali v strede poľa priamy kop, do pokutového územia smerovala lopta, Kuc sa ju snažil zachytiť, ale lopta prepadla za jeho chrbát. Našťastie pre domácich stál za ním Kuciak a loptu zobral do svojich rukavíc.
     
    43
    Trenčín dal gól!

    Tak to je už demolácia domáceho mužstva! Trenčín zahrával priamy kop z pravej strany, Ubbink vyslal presný center do pokutového územia domácich, na loptu si najvyššie vyskočil ACHRAF EL MAHDIOUI a aj s prispením brvna dostal loptu do siete – 0:4!
    43. Aschraf El Mahdioui - 0:4
    Zdroj: www.huste.tv
     
    44
    Trenčín dal gól!

    Diváci na štadióne hovorili o pätke do polčasu a tá je napokon na svete! Obrana Podbrezovej má dnes zrejme deň otvorených dverí, pretože RANGELO JANGA ziskal loptu a postupoval sám na brankára domácich a loptu bez problémov poslal do siete – 0:5!
    44. Rangelo JANGA - 0:5
    Zdroj: www.huste.tv
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Výsledok po prvom polčase hovorí jasnou rečou! Domáca obrana si dnes vybrala naozaj zlý deň a hostia trestali jednu chybu za druhou. Trenčín po prvom polčase vyhráva 5:0 a o ich víťazstve v tomto zápase už snáď nie je ani pochýb. Marek Fabuľa tak určite má čo svojim zverencom teraz v šatni povedať, Roman Marčok a Vladimír Cifranič tak môžu byť určite spokojní. Uvidíme, čo nám ponúkne druhé dejstvo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Adrián Kopičár, prichádza Jakub Sedláček.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí zrejme len ťažko hľadajú motiváciu do druhého polčasu.
     
    47
    Podbrezová sa presunula na útočnú polovičku, ale domáci sa už do zakončenia nedostali. Trenčín sa však ešte musí brániť, domáci získavajú autové vhadzovanie.
     
    48
    Trenčín dal gól!

    Domáci diváci sa na tribúne tomu už iba smejú. Opäť veľké zaváhanie domácej obrany, CORNELIUS PETRUS UBBINK sa dostal v pokutovom území k lopte, opäť pekne oklamal všetkých domácich futbalistov a krásnou strelou prekonal Kuciaka a zaznamenal svoj druhý gól v tomto zápase – 0:6!
    48. Desley UBBINK - 0:6
    Zdroj: www.huste.tv
     
    50
    Sledovali sme ojedinelý útok domácich futbalistov, spoza 16-tky sa k strele dostal Leško, ale mieril iba veľmi nepresne. Aspoň takto dáva Podbrezová o sebe v útok vedieť.
     
    51
    Domáci teraz mali v pokutovom území opäť veľké problémy, našťastie pre Podbrezovú nikto z hostí na loptu nedočiahol a nedokázal tak zakončiť. Nuž, domáci by najradšej tento zápas už zabalili a išli domov.
     
    52
    Zaujímavé je počúvať narážky domácich fanúšikov na tribúne na toto stretnutie. Dnes by im zrejme vedenie klubu malo vrátiť vstupné, ale aspoň už boli svedkami 6 gólov, aj keď v sieti Podbrezovej.
     
    54
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Tomáš Gerát.
     
    55
    Podbrezová sa teraz presúva na útočnú polovičku, ale do zakončenia sa nedostáva. Trenčín teraz môže aj poľaviť vo svojej hre a nechať hrať aj domácich futbalistov.
     
    56
    Opäť sa hra musela prerušiť, domáci Djordjevič musí byť ošetrený. Zatiaľ sa tak znova oba tímy môžu občerstviť.
     
    57
    Pokračuje sa už ďalej, hostia zahrávali priamy kop, ale domáci upratali center do bezpečia. Djordjevič je stále za postrannou čiarou. Domáci už minuli všetky svoje striedania, aby im nehrozilo, že budú dohrávať s 10 hráčmi.
     
    58
    Do útoku sa dostával autor dvoch gólov Janga, ale napokon sa ocitol iba v postavení mimo hry. Kuciak tak bude odkopávať v blízkosti svojej brány.
     
    60
    Teraz sa už Janga do zakončenia dostal, jeho hlavička však v pokutovom území len rozvlnila bočnú sieť. Bude to tak ďalší výkop od brány Kuciaka.
     
    62
    Trenčín dal gól!

    Tu sa už len veľmi ťažko hľadajú slová na adresu domácej defenzívy. Skovajsa úspešne prenikol po pravej strane, vyslal do pokutového územia presnú prihrávku, pred bránou domácich sa k lopte dostal PHILIP ELAYO AZANGO a z otočky dáva ďalší gól Trenčína – 0:7!
    62. Philip AZANGO - 0:7
    Zdroj: www.huste.tv
     
    63
    Diváci na tribúnach už uzatvárajú tipy, koľko tento zápas skončí. Futbalisti Podbrezovej však z toho určite srandu nemajú, ešte si musia zvyšok zápasu dohrať a potom čo najrýchlejšie na toto stretnutie zabudnúť.
     
    65
    A mohlo to byť 0:8! Šulek prenikol do pokutového územia, jeho strelu niekto z obrancov Podbrezovej tečoval a lopta sa od tyčky odrazila do náručia brankára Kuciaka.
     
    66
    Na ihrisku je tak teraz prakticky len jedno mužstvo a to Trenčín. Hostia si už teraz dovoľujú aj veci, ktoré by za iného stavu zrejme neriskovali.
     
    68
    Trenčín dal gól!

    A je tu ôsmy gól v domácej bráne! Trenčín zahrával priamy kop, jeho exekútorom bol napokon van Haaren. Hosťujúci futbalista našiel presným centrom pred bránou domácich MARTINA ŠULEKA a ten dostal loptu do domácej siete – 0:8!
    68. Martin ŠULEK - 0:8
    Zdroj: www.huste.tv
     
    69
    No a z tribún počuť hlasitý pokrik: desať, desať! Domáci fanúšikovia aj rozoberajú, kto z hostí ešte nedal v tomto zápase gól.
     
    70
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Milan Kvocera.
     
    71
    Spoza 16-tky smeroval pokus na domácu bránu, Kuciak musel vytiahnúť pozorný zákrok a loptu vyráža na rohový kop. Trenčín sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    72
    Rohový kop hosťujúceho mužstva napokon nič zaujímavého nepriniesol.
     
    73
    Budeme však svedkami aj ďalšieho rohového kopu, opäť tak pokračuje dobíjanie domácej brány.
     
    74
    Ani táto snaha Trenčína však nič zaujímavého nepriniesla, hra sa však musí znova prerušiť, pretože jeden z hostí ostáva ležať na trávniku.
     
    75
    Už pokračujeme ďalej, van Haaren je ošetrovaný za postrannou čiarou. Ubbink teraz prenikol aj s loptou do pokutového územia, ale k zakončeniu sa už nedostal.
     
    76
    Pri postrannej čiare sa už chystá ďalšie striedanie v tábore hostí. Do hry by mal prísť Jakub Paur.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ricky van Haaren, prichádza Jakub Paur.
     
    78
    Po dlhej dobe musel zasahovať aj brankár Šemrinec, ale jednalo sa o ľahký zákrok. Aspoň takto sa brankár Trenčína zapája do hry.
     
    80
    Skovajsa prenikol do pokutového územia a vybojoval tak pre svoje mužstvo rohový kop. Podbrezová sa tak musí znova brániť.
     
    81
    Podbrezová dala gól!

    Domáce tribúny jasajú, Podbrezová predsa len strelila aspoň čestný zásah a tak domáci znižujú na 1:8! Podbrezová ubránila rohový kop a vyrazila dopredu, ENDY OPOKU BERNADINA sa dostal k odzenej lopte a vystrelil spoza 16-tky, nerozchytaný Kuciak zrejme túto strelu podcenil a lopta padla do jeho siete.
    81. Endy Opoku Bernadina - 1:8
    Zdroj: www.huste.tv
     
    82
    A mohlo to byť 2:8! Jedinák využil zaváhanie obrany hostí a postupoval sám na brankára Kuciaka, podarilo sa mu ho aj prekonať, ale pred bránou dostal loptu do bezpečia Lawrence.
     
    83
    Leško sa teraz dostal do hlavičkového zakončenia, ale Kuciak jeho pokus prebral do svojich rukavíc. Domáci tak aspoň v závere zápasu vedie pohroziť hosťúcej defenzíve.
     
    85
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Philip Azango, prichádza Abdul Zubairu.
     
    86
    Trenčín zahrával rohový kop, Paur sa však previnil faulom na brankára Kuciaka a tak hlavný rozhodca hru prerušuje. K lopte sa tak dostane Podbrezová.
     
    87
    Domáci však loptu rýchlo strácajú, ich súper však zatiaľ kombinuje iba na svojej polovičke.
     
    88
    Postupne sa Trenčín prebojoval na útočnú polovičku, domáci sa tak ešte musia brániť. Hostia tak kombinujú na domácej presilovke a ešte sa snažia niečo zaujímavé vyprodukovať.
     
    90
    Nadstavuje sa ešte 1 minúta!
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Aj druhý polčas bol napokon bohatý na góly, hostia ich pridali ešte tri. Napokon sa ešte dočkali presného zásahu aj domáci futbalisti a kozmeticky tak prikrášlili konečný výsledok na 1:8! Trenčín tak odchádza domov so zaslúženými troma bodmi, Podbrezová tak musí čo najrýchlejšie na toto stretnutie zabudnúť.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:34)

    Miroslav Revaj

    Branky: 81. Bernadina – 6. Janga (Ubbink), 22. Kostelný (vla.), 33. Ubbink, 43. El Mahdioui (Ubbink), 44. Janga, 48. Ubbink, 62. Azango, 68. Šulek (van Haaren)

    Karty:   40. Leško (POD) – 40. Lawrence (TRE)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Válek, Kostelný (C) (31. Lepieš), Kuc – Viazanko, Baéz (54. Gerát), Kopičár (46. Sedláček), Leško, Djordjevič – Bernadina, Jedinák.
    Náhradníci: Vavrúš – Turňa, Gerát, Haščák, Blahút, Lepieš, Sedláček.

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Šulek, Čögley, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – van Haaren (77. Paur), Ubbink, Gong (70. Kvocera), Azango (85. Zubairu) – Janga.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Paur, Šalata, Kvocera, Mance.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič – Erik Weiss, Peter Chládek – Ľuboš Kačenga
    bahis siteleri