Ústí n/L – Letohrad 3:1 (kon.) | Kladno – Sudoměřice 4:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 7:1 (kon.)
Kert Park Praha – Most 2:1 (kon.)
konec
HBC Pardubice
7:1 (3:1, 3:0, 1:0)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 04.11.2017, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 10. kolo
     
    40:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí navyšují svůj náskok, samostatný nájezd zakončil nekompromisní střelou mezi nohy ONDŘEJ BŘEZINA – 7:1! Asistence: Jiří Bucek.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Petr Švanda – 2 min., hrubost + 10 minut osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Petr Filip – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Vítek Fanderlík – 2 min., krosček).
     
    39:43
    Pěstní souboj nyní svedli Petr Švanda s Petrem Filipem, derby nám graduje!
     
    38:43
    Již dnes podruhé míří na trestnou lavici za hrubost Mokříž se Šimůnkem, tito dva se po dnešním zápase nebudou mít moc v lásce.
     
    27:55
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (2 min.), potrestán za sekání je Adam Bucek (PCE).
     
    27:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V Polabinách to začíná zavánět debaklem. Filip Förstl si během jednoho střídání připisuje další pohlednou asistenci, tentokrát nabil OTTO URBANCOVI, který dělovkou pod břevno nedal šanci Bryknerovi zasáhnout – 6:1! Asistence: Filip Förstl.
     
    26:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Fantastická samostatná akce v podání Filipa Förstla přináší pátou branku v síti Hradce Králové! Po samostatné akci z vlastní poloviny nesobecky Förstl připravil zadovkou balonek pro RADKA MAŠÍKA, který na přední tyč propasíroval míček do sítě – 5:1! Asistence: Filip Förstl.
     
    22:25
    Přesilovku si vyzkouší pro změnu Autosklo. Zajíček dostal od kapitána Hradce Tomáše Jiříka (HKR) pořádně naloženo, hráč Hradce míří za katr za nedovolené bránění.
     
    20:03
    Za zbytečné držení protihráče v útočném pásmu je za katr poslán Tomáš Zajíček.
     
    18:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách přichází čtvrtá radost pardubických hokejbalistů! Březina vyhrál vhazování přímo na hokejku PETRA FILIPA, který ostrou ranou prostřelil vše před sebou – 1:1! Asistence: Ondřej Březina.
     
    17:03
    Velkou šanci vrátit Pardubicím tříbrankové veden měl Ondřej Březina, který dostal před branku vymazlenou přihrávku. Brankáře Bryknera si dokázal položit, jeho beton ale následně nepřehodil!
     
    16:41
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Jakub Mokříž – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Josef Šimůnek – 2 min., hrubost).
     
    11:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec po dohodně rozhodčích je branka uznána! V síti branky Pardubic je díra, míček jí prolétl a skončil na zadním mantinelu! Autorem trefy je JAN FIŠER – 3:1! Asistence: Jaroslav Tesař.
     
    11:50
    Hodně kuriózní moment! Fišer postupoval sám na gólmana, prostřelil Foršta! Hradečtí se běželi radovat, ale hra pokračovala!
     
    11:30
    A nyní právě náhradní brankář Brykner fantastickým zákrokem nadvakrát sebral gólovou radost Tomáši Zajíčkovi, který se snažil z bezprostřední blízkosti bekhendem dorazit míček za jeho záda!
     
    10:38
    Střídání brankářů v týmu Hradce, po třech gólech nahradí Biegla v brankovišti Brykner!
     
    10:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po nepříliš vydařené přesilové hře ze strany Hradce Králové přichází smrtící protiútok domácího týmu! Bucek z trestné lavice sice při protiútoky o míček přišel, následně ale Radek Mašík připravil palebnou pozici pro JOSEFA ČESÁKA, který ostrým zakončením potřetí prostřelil Biegla – 3:0! Asistence: Radek Mašík.
     
    08:35
    Za zašlápnutí míčku v rohu je vyloučen Adam Bucek.
     
    08:25
    Petr Novák připravil velkou šanci pro Hudečka, který byl prakticky sám před Forštem! Do zakončení mu ale na poslední chvíli strčil hokejku jeden z pardubických zadáků, čímž odrazil míček mimo tři tyče!
     
    05:40
    Za nedovolené bránění je na trestnou laivci poslán hostující Fišer (HKR). Další šance pro Autosklo na navýšení vedení.
     
    04:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí po zásluze odskakují na rozdíl dvou branek! Hradeckým se nepodařilo vyhodit míček ze svého obranného pásma, čehož využil Březina, který přesným pasem našel na středu útočného pásma LUKÁŠE VLASÁKA! Jeho ostrá rána si našla cestu do sítě brankáře Biegla – 2:0! Asistence: Ondřej Březina a Adam Bucek.
     
    03:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hrubá chyba v obraně Hradce Králové přináší první radost domácího celku! Nastřelený míček z hokejky JOSEFA ČESÁKA vyrazil Biegl pouze před sebe, jedinému obránci se nepodařilo balonek odpálit, a tak stejný hráč skvělým zakončením pod víko poslal Autosklo do vedení – 1:1! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 4. Česák, 5. Vlasák (Březina, Bucek), 11. Česák (R. Mašík), 19. Filip (Březina), 27. R. Mašík (Förstl), 28. Urbanec (Förstl), 41. Březina (J. Bucek) – 12. Fišer (Tesař)


    HBC Pardubice: Foršt (Stárek) – R. Mašík, Novotný, Filip, Bucek, Mokříž, Turyna – Förstl, Urbanec, Bucek, Březina (C), Vlasák, Česák, Moravec, Skřivánek, Zajíček, Staněk, Kubeš
    HBC Hradec Králové 1988: Biegl (11. Brykner) – Jiřík, Ježek, Fanderlík, Švanda, Veselý, Šimek, Mlázovský, Pekárek, Doležal – Král, Černý, Hudeček, Šimůnek, Fišer, Bacovský, Svoboda, Novák, Hrubý, Tesař, Mitra
    bahis siteleri