Odolena Voda – Zlín 0:3 (kon.)
konec
AERO Odolena Voda
0
26 23 17  
VSC Fatra Zlín
3
28 25 25  
Pondělí 06.11.2017, 20:10 • Sportovní hala, Odolena Voda • Uniqa extraliga mužů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    17:25
    Je konec! Všechny tři body putují do Zlína. Po servisu Václavíka útočil Pavel Kolář velmi tvrdě po lajně a ukončuje tak celý zápas.
     
    16:24
    Osm mečbolů pro Zlín! Po servisu Russella útočil nejprve Motyčka, ale ten bod nedal. Michael Hadrava poté smečuje jen do dvojbloku Zlína.
     
    14:21
    Odolena Voda sice znovu snižuje, ale Zlín má stále luxusní vedení. Motyčka se v útoku neprosadil ani na dva pokusy. Roman Macek zastavuje hru oddechovým časem.
     
    10:16
    Jiří Vašíček pokračoval na podání i po oddechovém čase. Mikula bod z hlavního kůlu nedal, následně se Holčík nedomluvil na útoku s Hadravou a to už trestá z hlavního kůlu Motyčka. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    10:15
    Jiří Vašíček pokračuje stále na servisu. Václavík je navíc také zablokován a s domácím týmem to nevypadá vůbec dobře. Jiří Vojík si bere ještě oddechový čas.
     
    10:11
    Série Zlína pokračuje. Vašíček přidává dokonce eso na zadní lajnu. Odolena Voda si bere oddechový čas.
     
    8:7
    Domácí vedou při prvním technickém oddechovém čase o bod. Zasloužil se o to Martin Václavík útokem tentokrát po lajně.
     
    23:25
    I druhý set jde k týmu Zlína nejtěsnějším dvoubodovým rozdílem. Martin Licek zatlačil servisem, ale Barták s přehledem našel Vašíčka, který přidává závěrečný bod druhého setu.
     
    23:24
    První setbol je pryč. Domácí mají ještě šanci na zvrat. Motyčka na servisu neuspěl. Carabali snižuje středem sítě. Zlín si bere ještě oddechový čas.
     
    22:24
    Dva setboly pro Zlín po servisu Russella.Vašíček se prosazuje po kombinaci do pipu.
     
    21:23
    Možná klíčové vedení pro Zlín ve druhém setu. Pavel Kolář našel svým servisem nepřipraveného Mikulu. Domácí se nedostali k útoku a to trestá Motyčka. Odolena Voda si bere ještě jeden oddechový čas.
     
    20:21
    Zlín jde do vedení. Licek smečoval tvrdě po lajně, ale hosté se zázračně ubránili a vše zakončuje Kolář. Domácí si berou oddechový čas.
     
    16:14
    Odolena Voda nakonec vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Lickův servisem nadělal problémy, hosté se dostali k útoku, ale Carabali byl nad síti králem.
     
    8:6
    Russellův servisem znovu způsobil potíže. Kolář si nechal míč spadnout a poté už svou smečí blok neprodral. Je tady první technický oddechový čas.
     
    26:28
    První sada jde na konto Zlína. Po servisu Vašíčka přihrával Mikula, následně se kapitán Odoleny Vody dostal i do útoku, ale jeho smeč končí jen na bloku.
     
    26:27
    Také Zlín má druhý setbol. Vašíček zatlačil servisem, následně smečoval Licek daleko do autu.
     
    26:25
    Odolena Voda má druhý setbol. Po servisu Bartáka útočil z velké výšky Mikula jen do připravené obrany, ale Vašíček je zablokován.
     
    25:24
    Michael Hadrava na podání. Servisem o pásku rozhodil soupeře a po útoku Vašíčka do autu mají domácí setbol. Také Zlín si bere oddechový čas.
     
    23:24
    První setbol mají hostující volejbalisté. Navláčil na podání. Licek útočil sice do kurtu, ale přešlápl třímetrovou lajnu. Odolena Voda si bere oddechový čas.
     
    17:17
    Srovnáno. Po servisu hostujícího nahrávače smečoval Martin Licek znovu jen do připraveného zlínského bloku. Odolena Voda si bere oddechový čas.
     
    16:12
    Při druhém technickém oddechovém čase vede domácí celek už o čtyři body. Kolář si neporadil s vysokým dvojblokem Carabaliho s Mikulou.
     
    14:11
    A už to je o tři body. Barták našel na středu Navláčila, který smečuje jen do autu. Po sérii Odoleny Vody si Zlín vyžádal oddechový čas.
     
    8:6
    Navláčil za koncovou lajnou. Holčík našel na hlavním kůlu rychlou nahrávkou Hadravu, který vytlouká blok Zlína. Následuje první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    AERO Odolena Voda: Licek, Holčík – Hadrava, Mikula (C) – Kotrch, Russell, Carabali – Václavík – Turis
    Trenér: Jiří Vojík

    VSC Fatra Zlín: Truong, Barták – Uchytil, Čech, Vašíček – Čechmánek, Motyčka, Navláčil, Varous – Kolář (C), Adamec – Bláha
    Trenér: Roman Macek

    Rozhodčí: Lukáš Spáčil – Zdeněk Grabovský
    bahis siteleri