Ostrava – Střešovice 8:1 (kon.) | Bohemians – Florbal Ústí 7:4 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:11 (kon.)
Liberec – Chodov 7:8 (kon.) | Otrokovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Bulldogs – Vítkovice 4:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Pátek 17.11.2017, 20:00 • SH TEZA Hodonín • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:59
    Nyní už však spěchá zpět na střídačku, odkud za něj do hry naskakuje šestý hráč do pole.
     
    56:20
    Domácí brankář zůstává na lavičce a Brno to zkouší se šesti muži v poli.
     
    49:29
    Adam Delong mohl završit hattrick v tomto zápase! Po krásném pasu před bránu však v plném běhu nastavil jen do přihrávky svou hůl a míček následně přeletěl bránu Buldoků.
     
    47:23
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo se opět potvrdilo v celé své kráse! Nejprve nedokázala v jasné pozici na jedné straně překonat domácího brankáře jeden z Vítkovických hráčů, a tak udeřilo na straně druhé. Jiří Bauer vybídl skvělou přihrávkou z levé strany DAVIDA COUFALA, který střelou z první z od pravého mantinelu do dolní poloviny brány snižuje na 4:5 z pohledu Brna. Asistence: Jiří Bauer.
     
    44:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Brnu však radost z kontaktní branky vydržela něco málo přes půl minuty a TEMPISH znovu vede o dva góly! Byl to tentokrát LUKÁŠ HRUBÝ, kdo mířil přesně a brněnský brankář tedy musí lovit popáté míček ze své sítě. Bez asistence.
     
    44:02
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak a už je to pouze o gól a domácí publikum tlačí své mužstvo za vyrovnáním! Střela z větší vzdálenosti sice bránu Vítkovic minula, ale míček se od zadního mantinelu odrazil zpět k pravé tyči, kde byl připravený PETR KADLEC, jenž balónek zametl za bezmocného Součka. Asistence: Josef Žižka.
     
    39:46
    V závěru ještě zahrozili domácí! Novotný vyzkoušel pozornost Součka, jenž míček zastavil pravou nohou a po následné zblokované dorážce sebral balónek ze vzduchu.
     
    36:15
    Nyní uvidíme hru čtyři proti čtyřem. Tomáš Sladký a David Sládeček budou pykat dvě minuty na trestné lavici. Rozhodčí udělil oba hráčům tresty za hrubost.
     
    35:50
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí však ještě do přestávky snižují na rozdíl dvou gólů! Krásnou dlouho přihrávkou vybídl jeden z Brňanů své spoluhráče k přečíslení dvou na jednoho. Bauer poté přihrál z levé strany JANU NOVOTNÉMU, jenž ze vzduchu sklepl míček za Součkova záda. Asistence: Jiří Bauer.
     
    35:32
    Dnešní utkání sleduje 739 diváků.
     
    32:57
    Chybná přihrávka středem hřiště od Sladkého. Tu zachytili domácí a uháněli do brejku. Lukáš Souček však znovu skvěle zasáhl proti střele z pravé strany a drží svému týmu stále tříbrankový náskok.
     
    30:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané přeci je přesilovou hru využívají a vedou již o tři branky! Lukáš Hájek přihrával z pravé strany na střed ADAMU DELONGOVI, který míček schoval za zády a poté výstavní ranou trefuje horní polovinu domácí brány. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    28:03
    A budeme svědky první přesilové hry. Tu si zahrají Vítkovice poté, co si dvě minuty za hrubost odpyká David Sládeček.
     
    21:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hned z kraje druhé třetiny odskakuje TEMPISH na rozdíl dvou gólů! Balónek potáhl po pravé straně ADAM DELONG, jenž měl ještě u tyčky volného Sladkého, ale rozhodl se zakončovat sám přes obránce. To se ukázalo jako správná volba, protože domácí brankář nic neviděl a následně musel lovit míček ze své sítě. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    18:45
    A mohlo být znovu vyrovnáno! Kladivo našel z pravé strany na středu hřiště osamoceného Ondráčka, jehož střelu do horního rohu vyrazil skvělým zákrokem Lukáš Souček.
     
    17:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A ostravský celek přidává další gól a otáčí průběh zápasu! Vynikající přihrávku z poloviny hřiště vyslal před brankoviště Jan Šebesta. Do jeho nabídky vložil šikovně hůl JAKUB HUBÁLEK, po jehož teči skončil míček síti brněnské brány. Asistence: Jan Šebesta.
     
    15:12
    A tak se také stalo! David Sládeček se jako blesk z čistého nebe ocitl sám před Součkem, ale z bezprostřední blízkosti jej už nedokázal překonat. Výborný zákrok hostujícího brankáře.
     
    13:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už je však vyronváno a začínáme od začátku! Lukáš Hrubý potáhl míček na polovinu soupeře a od levého mantinelu vyslal skvělou přihrávku na stranu pravou, odkud MAREK BRÄUER střelou z první trefuje odkrytou bránu Brna. Asistence: Lukáš Hrubý.
     
    09:57
    Znovu Martin Tokoš ve velké šanci! Ani tentokrát si však nepočínal úspěšně a střelu z vyložené pozice poslal nad bránu Brna.
     
    07:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí svou první šanci proměňují a ujímají se vedení v tomto duelu! Ze souboje na polovině hřiště vypadl míček přesně na hůl VÁCLAVA ČERNOCHA, jenž jej potáhl směrem k bráně Vítkovic a z osy hřiště napálil balónek nechytatelně do horního rohu Součkovy brány. Bez asistence.
     
    06:32
    Martin Tokoš se ocitl ve velmi dobré střelecké pozici před domácím brankářem, ale skóre se nemění. Strážce brněnské svatyně si totiž připsal výborný zákrok, po němž skončil míček za mantinelem.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 8. Černoch, 36. Novotný (Bauer), 45. Kadlec (Žižka), 48. Coufal (Bauer) – 14. Bräuer (Hrubý), 18. Hubálek (Jan Šebesta), 22. Delong (Jastřembský), 31. Delong (Hájek), 45. Hrubý


    Bulldogs Brno: Kuhn (Mazánek) – Bauer, Kladivo, Sládeček, Žižka, Nonn – Kadlec, Mráz, Coufal – Juhaňák, Pešák, Koláčný – Jurševskis, Černoch, Michálek – Novotný, Grlický, Lorenc.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Děček, Hubálek, Němec – Hrubý, Sladký, Jan Šebesta – Vilím, Rýpar, Gál – Hájek, Firda, Bräuer – Delong, Besta, Tokoš.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 739
    bahis siteleri