Buffalo – Columbus 2:3 (kon.) | Toronto – Arizona 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 1:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (3:4 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Úterý 21.11.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Tobias RIEDER - 1:4
     
    59:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti přidávají ještě jednu branku! Domácí pokračovali ve hře s prázdnou klecí. Vyhození Brada Richardsona dojel TOBIAS RIEDER a pohodlně zasunul puk za brankovou čáru – 1:4. Asistence: Brad Richardson a Niklas Hjalmarsson.
    58:54 Max DOMI - 1:3
     
    58:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Christian Dvorak našel zpoza branky MAXE DOMIHO a ten už to měl snadné. Asistence: Christian Dvorak a Anthony Duclair.
     
    57:35
    Domácí branka je už prázdná!
    57:03 Obrovský tlak Toronta vyrcholil velkým závarem a střelou Matthewse do tyčky.
     
    57:03
    Obrovský závar před brankou hostí! Po ráně Gardinera nemohl Raanta puk přikrýt, ale domácí hráči ho nedotlačili přes jeho beton za brankovou čáru. O pár sekund později pak nastřelil Auston Matthews z pravého kruhu tyčku!
     
    56:10
    A gól neplatí! Zach Hyman atakoval Anttiho Raantu nedovoleně. Arizona tak stále vede 2:1.
    56:10 Neuznaný gól Austona Matthewse.
     
    56:10
    Auston Matthews v rychlosti obkroužil branku soupeře, vyjel si do střelecké pozice a střelou na lapačku Raantu překonal. Rozhodčí ale ještě budou telefonovat. Před gólovou střelou totiž Zach Hyman zatlačil hokejkou do hostujícího gólmana a rozhodil jej...
     
    55:56
    Zach Hyman šikovně hodil puk do brankoviště, kde ho Raanta holí odrazil jen k Matthewsovi. Ten velkou šanci neproměnil!
     
    53:34
    Před brankou domácích nepříjemně operovali Dvorak s Perlinim. Prvně jmenovaný se s pukem natlačil před Andersena a Perlini zkoušel dorážet. Mohlo být jasněji.
     
    50:56
    Skrytá střela jednoho z domácích hráčů prošla až na branku. Raanta stačil na poslední chvíli vytrčit proti kotouči beton!
     
    40:29
    Domácí ujeli v oslabení ve dvou na jednoho! Po nahrávce spoluhráče pálil golfákem do poloodkryté branky Connor Brown, ale Antti Raanta se stačil přesunout a puk vyrazil!
     
    39:25
    Zach Hyman dohrával Goligoského a zasáhl obránce Kojotů holí do hlavy. Arizonu opět čeká přesilová hra.
    38:17 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:2
     
    38:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté využili početní výhodu za 5 sekund! OLIVER EKMAN-LARSSON vystřelil zápěstím do horní části branky Toronta a Frederik Andersen vůbec nic neviděl přes clonícího Christiana Dvoraka – 1:2. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    38:12
    Mitchell Marner zahákoval Perliniho. Arizona má k dispozici další přesilovku.
    33:06 Frederik Andersen takto obral o gól Maxe Domiho.
     
    33:06
    Frederik Andersen si nyní užívá standing ovation domácích fanoušků! Bekhendová dorážka Maxe Domiho z bezprostřední blízkosti totiž končí v lapačce brankáře Toronta. Domi jen kroutí hlavou!
     
    31:48
    Ron Hainsey stáhl rukama na led Claytona Kellera a je vyloučen za držení. Druhá přesilovka pro Coyotes v utkání. Tu první hosté využili...
     
    31:12
    Krásná akce domácích! Mitchell Marner to udělal skvěle a po jeho přihrávce ještě Tyler Bozak hledal před odkrytou klecí Jamese van Riemsdyka. Ten ale na puk těsně nedosáhl!
    20:33 James van Riemsdyk - 1:1
     
    20:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí v početní výhodě srovnávají! Ránu Mitchella Marnera tečoval Nazem Kadri a Raanta puk stačil vyrazit jen k JAMESOVI VAN RIEMSDYKOVI, který ho dostal přes levý beton gólmana Yotes za brankovou čáru. Asistence: Nazem Kadri a Mitchell Marner.
     
    19:52
    Hostující Kevin Connauton dostává trest za držení. Hokejisté Maple Leafs si zahrají první přesilovku.
     
    19:05
    Mohlo být srovnáno! Střela Austona Matthewse z ostrého úhlu propadla za Raantu, ale Zach Hyman zblízka neprotlačil puk za záda brankáře Arizony!
     
    15:07
    Po přihrávce Bozaka se ocitl v předbrankovém prostoru v šanci James van Riemsdyk. Zakončení amerického útočníka prošlo Raantovi mezi betony, ale ke smůle domácích skákavý kotouč u tyčky netrefil Mitchell Marner! Tohle byla zatím největší šance Toronta.
    09:53 Brendan PERLINI - 0:1
     
    09:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli přesilovku výborně a zaslouženě ji využívají! Derek Stepan našel pasem z rohu hřiště, který prošel brankovištěm a betonem ho ještě tečoval brankář Andersen, na zadní tyčce číhajícího BRENDANA PERLINIHO a ten zvedl kotouč do odkryté části domácí klece. Asistence: Derek Stepan a Clayton Keller.
     
    08:53
    Z dobré pozice střílel Oliver Ekman-Larsson, Andersen stačil zakročit vyrážečkou!
     
    08:13
    Connor Carrick se postavil bez puku do cesty Kellerovi. Domácí hráč za to dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    04:29
    Teď ale nebyli hosté ve svém obranném pásmu důrazní a do velké šance se tak dostal Nazem Kadri. Útočník Leafs nedostal zblízka puk za Raantu.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 21. J. van Riemsdyk (Kadri, Marner) – 10. Perlini (Stepan, Keller), 39. Ekman-Larsson (Keller, Domi), 59. Domi (Dvorak, Duclair), 60. Rieder (Richardson, Hjalmarsson)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Borgman – W. Nylander, Matthews, Hyman – Komarov (A), Kadri, Marleau – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Co. Brown, D. Moore, M. Martin.
    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Goligoski, L. Schenn, Connauton – Rieder, Stepan (A), Perlini – Fischer, Richardson, Keller – Rinaldo, Dvorak, Domi – Duclair, Cousins, Martinook.

    Rozhodčí: Pollock, Rank – Heyer, Smith

    Diváci: 19196
    bahis siteleri