Třinec – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Jihlava 5:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Liberec – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 24.11.2017, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Rudolf ČERVENÝ - 5:2
     
    59:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jihlava nejprve nevyužila obrovského závaru před hradeckým gólmanem, až se nakonec zadařilo ještě na straně druhé. Střelu Andrise Džerinše vyrazil Škarek přesně na hůl RUDOLFA ČERVENÉHO, který puk bez problémů uklidil do prázdné brány. Asistence: Andris Džerinš, Martin Látal.
    55:48 Matěj STŘÍTESKÝ - 4:2
     
    55:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hradec už sice byl v plném počtu, ale přesto se Jihlavě daří snížit. Od modré čáry se do puku opřel MATĚJ STŘÍTESKÝ a puk se zastavil až o síť v bráně Jaroslava Pavelky. Asistence: Petr Šidlík, Tomáš Čachotský.
    49:59 Bedřich KÖHLER - 4:1
     
    49:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásný gól Hradce a už je to 4:1! Michal Dragoun od mantinelu nahazoval do skrumáže a BEDŘICH KÖHLER jej dokázal patkou hole ztečovat mimo dosah Jakuba Škarka. Asistence: Michal Dragoun, Filip Pavlík.
    42:38 Bedřich KÖHLER - 3:1
     
    42:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to 3:1 pro Mountfield HK. Škarek špatně rozehrál za svojí bránou přímo na hůl Michala Dragouna, který měl více možností komu přihrát. Zvolil BEDŘICHA KÖHLERA, který střelou zpoza brány propasíroval puk od vracejícího se brankáře Dukly. Asistence: Michal Dragoun.
    27:51 Andris DŽERINŠ - 2:1
     
    27:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Od modré čáry vypálil ANDRIS DŽERINŠ a trefil přesný růžek Škarkovy brány. Rozhodčí nejprve rozpažili, ale Dragoun stejně puk do prázdné brány doklepl. Po následném přezkoumání situace je branka připsána lotyšskému útočníkovi s číslem 25. Asistence: Petr Zámorský.
    23:52 Tomáš JIRÁNEK - 1:1
     
    23:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno! Na vrcholek kruhu dostal nabito TOMÁŠ JIRÁNEK a naprosto přesně vymetl horní růžek Pavelkovy brány. Asistence: Tomáš Kubalík, Josef Skořepa.
    05:16 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    05:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak první branka v utkání je na světě, a to hodně smolná pro Jihlavu. PATRIK MIŠKÁŘ nahrával před bránu na Lukáše Cingela a zřejmě jeden z jihlavských beků si tento pas srazil do vlastní sítě. Pro mladého hradeckého odchovance se jedná o jeho první gól v extralize. Asistence: Dominik Graňák.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 6. Miškář (Graňák), 28. Džerinš (Zámorský), 43. Köhler (Dragoun), 50. Köhler (Dragoun, F. Pavlík), 60. Červený (Džerinš, Látal) – 24. Jiránek (T. Kubalík, Skořepa), 56. Stříteský (Šidlík, Čachotský)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Bartozel) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Zámorský (A) – Köhler, Dragoun, R. Pavlík – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Látal (A), Koukal, Červený – Cingel, Miškář, J. Veselý.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Šidlík, Kajínek, Ulrych, J. Zdráhal – T. Kubalík, Skořepa (A), Jiránek – Čachotský (C), Zeman, Dostálek – Žálčík, F. Seman, Anděl – R. Hubáček, Rys, Rabbit.

    Rozhodčí: Pešina, Bejček – Blümel, Zíka

    Diváci: 5012
    bahis siteleri