Southampton – Everton 4:1 (kon.) | Burnley – Arsenal 0:1 (kon.) | Huddersfield Town – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
Southampton FC
4:1 (1:1)
Everton FC
Neděle 26.11.2017, 14:30 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Steven DAVIS - 4:1
     
    87
    Southampton právě vstřelil branku!
    Nyní už se stoprocentní jistotou můžeme tvrdit, že o vítězi dnešního utkání je rozhodnuto, Everton tak po čtvrteční prohře s Atalantou schytává další tvrdý debakl! James Ward-Prowse si vyměnil balon se Cédricem Soaresem a poté našel na hranici pokutového území číhajícího STEVENA DAVISE, který povedenou ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za zády Jordana Pickforda.
     
    86
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Maja Jošida.
     
    84
    Málem to bylo už o tři branky! Střídající Shane Long u postranní čáry předběhl laxně hrajícího Jagielku a poté si to namířil přímo do šestnáctky, jeho technické ráně ke vzdálenější tyči ale scházely decimetry.
     
    80
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Charlie Austin, přichází Shane Long.
     
    78
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Mario Lemina.
     
    75
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Michael Keane, přichází Nikola Vlašić
    .
     
    64
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Kevin Mirallas, přichází Ademola Lookman.
    58. Charlie AUSTIN - 3:1
     
    58
    Southampton právě vstřelil branku!
    Southampton přidává třetí branku, a mílovým kroky se tak přibližuje k tříbodovému zisku! Bertrandův pokus o centr byl tečován do rohu hřiště, načež hosté doslova zamrzli, nejrychleji naopak zareagoval Tadić. Srbský fotbalista jej doběhl, zvedl hlavu a nacentroval přesně do míst, kam si sbíhal CHARLIE AUSTIN, jenž z bezprostřední blízkosti podruhé v krátkém časovém sledu překonal Pickforda.
    52. Charlie AUSTIN - 2:1
     
    52
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak pozor, na hrací ploše to v posledních okamžicích vypadalo, že domácí se stále vzpamatovávají ze Sigurdssonovy vyrovnávací trefy, nyní si ale ztracené vedení berou zpět! Boufal na levé straně parádním bochánkem oslovil Bertranda, na jehož parádní centr si na přední tyči naběhl CHARLIE AUSTIN a razantní hlavičkou prostřelil Jordana Pickforda.
    45. Gylfi SIGURDSSON - 1:1
     
    45
    Everton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Everton v tomto poločase směrem do útoku nepředvedl zhola nic, nyní se ale hosté zničehonic prosazují a šokují St. Mary's Stadium. Po přihrávce od Calverta-Lewina to fantasticky udělal GYLFI SIGURDSSON, který se zbavil dvou protivníků, přehodil si míč na silnější pravačku a parádní pumelicí pod horní tyč překonal marně se natahujícího Forstera.
     
    27
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Leighton Baines, přichází Ashley Williams.
    18. Dušan TADIĆ - 1:0
     
    18
    Southampton právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, toto nepsané sportovní pravidlo se opět potvrdilo, protože Everton před pár okamžiky neproměnil zajímavou šanci a hned z následující protiakce inkasoval! Do hodně otevřené obrany The Toffees se vrhl Bertrand, který přesným pasem z první vyslal do samostatného úniku DUŠANA TADIĆE, ten si poradil s dotírajícím Schneiderlinem a se štěstím propasíroval míč za záda vybíhajícího Jordana Pickforda.
     
    12
    Höjbjerg si napravil reputaci, když parádně přenesl hru na Cédrica, a založil tak pěknou akci domácích, která málem skončila gólem! Portugalský obránce se totiž zbavil Sigurdssona a nalezl ve vápně volného Austina, proti jehož zakončení ale Pickforda zachránila tyč.
     
    8
    No vida, málem jsme se dočkali úvodní trefy tohoto utkání! James Ward-Prowse svůj centr poslal ke vzdálenější tyči, kde van Dijk ve vzduchu přetlačil jednoho z protihráčů a hlavou sklepl balon pro Charlieho Austina, ten ho ale v dobré pozici měl na dlouhou nohu a přestřelil.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 18. Tadić (Bertrand), 52. Ch. Austin (Bertrand), 58. Ch. Austin (Tadić), 87. S. Davis (Ward-Prowse) – 45. G. Sigurdsson (Calvert-Lewin)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:13.
    Southampton FC: Forster – Soares, V. van Dijk, Hoedt, Bertrand – P.-E. Höjbjerg, S. Davis (C) – Tadić (78. Lemina), Ward-Prowse, Boufal (86. Jošida) – Ch. Austin (80. S. Long).
    Náhradníci: A. McCarthy – Jošida, McQueen, S. Long, Lemina, Redmond, Gabbiadini.

    Everton FC: Pickford – Kenny, Jagielka (C), M. Keane (75. Vlašić), Baines (27. A. Williams) – Schneiderlin, Gueye – Lennon, G. Sigurdsson, Mirallas (64. Lookman) – Calvert-Lewin.
    Náhradníci: Robles – A. Williams, Sandro Ramírez, Rooney, Vlašić, Lookman, Baningime.

    Rozhodčí: Kevin Friend – Simon Beck, Mark Scholes

    Diváci: 30 461
    bahis siteleri