Cheb – Trstěnice 11:4 (kon.) | Humpolec – Veselí nLuž. 6:1 (kon.) | Rosice – Břeclav 4:6 (kon.)
Velká Bíteš – Uh. Hradiště 7:5 (kon.) | Uničov – Uh.Brod 9:4 (kon.) | H. Benešov – Nový Jičín B 5:2 (kon.)
Kutná Hora – Lev Benešov 1:7 (kon.) | HC Varnsdorf – Gepardi Jablonec 3:7 (kon.) | Neratovice – Černošice 4:3 (kon.)
Žabonosy – V.Popovice 3:0 (kon.) | Slaný – Mělník 1:6 (kon.) | Hluboká n.V. – Telč 8:4 (kon.)
Č. Krumlov – Milevsko 2:3 (kon.) | HC Vimperk – HC Vajgar 6:4 (kon.) | Pelhřimov B – Soběslav 4:10 (kon.)
Jaroměř – Náchod 4:7 (kon.) | Třebechovice p. O. – Nová Paka 4:5 (po pr.) | Hronov – HC Jičín 2:4 (kon.)
Nový Bydžov – Opočno 8:3 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Ledeč n. S. 12:2 (kon.) | Polička – Choceň 3:1 (kon.)
Světlá nS – Chotěboř 2:5 (kon.) | Uh.Ostroh – Blansko 7:2 (kon.) | Čáslav – Poděbrady 7:0 (kon.)
Hlinsko – Česká Třebová 8:2 (kon.) | PZ Kladno – Příbram 3:7 (kon.) | Klatovy – Chotíkov 0:0 (odl.)
Lomnice n/P – Č. Lípa 9:2 (kon.) | Chrudim – Moravská Třebová 6:7 (po pr.) | Tábor B – Radomyšl 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
12:2 (3:1, 5:0, 4:1)
HC Ledeč nad Sázavou
Neděle 26.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Vítáme vás ze zimního stadionu Kotlina, kde se odehraje utkání mezi Havlíčkovým Brodem a Ledčí nad Sázavou. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Hanák (Folvarský) – Motl, Suchý, Semrád, Rubner, Bancíř Křížek – Cejpek "C", Homola, Piskač – Hynek "A", J. Přibyl, Szilva – Polák, M. Přibyl – Abbrent, Jelínek, L. Vala

    HC Ledeč nad Sázavou: Sochor (Vaněk) – Zmrhal "A", Šváb, Zelený – Kittler, Vantuch, Bambula, Sádlo, Krajíček, Hubert, Brýdl, Bernard, Blažek, Procházka

    Rozhodčí: Aleš Hájek – Pavel Kolář, Radek Teplý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a z vlastního pásma zakládají útočnou akci.
     
    00:23
    Bruslaři dobře zahustili prostor ve středním pásmu a získali kotouč. Ledeč nad Sázavou si však dobře pohlídala prostor kolem své brány a v pohodě se ubránila.
     
    00:48
    Havlíčkův Brod se vracel pro kotouč až ke své bráně, a i když ho zavezl do útočné třetiny, tak se k ohrožení branky nedostal, protože se píská ofsajd.
     
    01:10
    Parta z Kotliny už se usadila v útočném pásmu a obléhá ledečskou bránu.
     
    01:42
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To je přesně to, co si Havlíčkův Brod přál, dostat se do rychlého vedení! Michal Semrád zavezl puk do útočného pásma a zpoza brány nahrál před brankoviště MARTINU POLÁKOVI, jenž svižnou střelou z první našel mezírku mezi Sochorovými betony! Asistence: Michal Semrád.
     
    02:11
    Havlíčkův Brod je i nadále aktivní a zasypává brankáře Sochora vydatnou sprškou střel. Maskovaná opora Ledče náporu zatím odolává.
     
    02:40
    Hosté získali puk, založili úspěšný útok a nyní už si přihrávají na dostřel gólmana Hanáka, jehož obrana si však zatím plní defenzivní činnosti na jedničku.
     
    03:09
    Ledeč nad Sázavou nakonec o kotouč přišla a nyní už se zatlačena znovu do hlubokého obranného bloku kolem svého gólmana Michala Sochora, jenž musí být neustále ve střehu.
     
    03:33
    Bruslaři nakonec byli v ofsajdu, ale krátce po vhazování se hosté provinili proti pravidlům.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu HC Ledeč nad Sázavou (Krajíček – 2 min., hákování).
     
    04:00
    Hosté byli úspěšnější na vhazování a vyhodili kotouč až za gólmana Hanáka.
     
    04:40
    Václav Piskač se ocitl hned dvakrát ve střelecké pozici! Poprvé nemířil zblízka přesně a přestřelil bránu, při reparátu z levého kruhu vyprášil Sochorovy betony!
     
    05:00
    Bruslaři dál mačkají soupeře u jeho brány, i nadále mají velký tlak.
     
    05:20
    Ledeč neví, kam dřív skočit. Teď měla obrovské problémy v předbrankovém prostoru, kde se domácí tlačili k dorážkám, brankář Sochor si však poradil.
     
    05:33
    Na konci dlouhé kombinace vypálil od modré čáry Jakub Rubner, ale gólman Sochor měl na letící puk velmi dobrý výhled a schoval jej ve své lapačce.
     
    06:00
    Ledeč teď otupila brodský tlak a naopak se sama usadila v útočném území, kde se jí daří dobře kombinovat. Brankář Hanák však zatím moc práce neměl.
     
    06:21
    Hosté vyprodukovali ze své útočné snahy několik střel, jimž však scházela patřičná přesnost. Nyní už mají kotouč na svých holích havlíčkobrodští hokejisté.
     
    07:00
    Dominik Suchý od modré čáry o kousek minul levou Sochorovu tyčku, nepřesně vzápětí pálil i z příznivé palebné pozice mezi kruhy Lukáš Vala, jenž si nesešteloval dobře mířidla.
     
    07:15
    Hosté jsou takřka neustále pod tlakem, ze kterého se ne a ne vymanit. Naopak Bruslařů, kteří jsou zatím velmi aktivní, je zatím plný led, což se odrazilo už i na průběžném stavu duelu.
     
    07:37
    Parta z Kotliny dál diktuje tempo hry, defenziva Ledče nad Sázavou je teď opravdu hodně přetížená a hráči neví, kam dřív skočit.
     
    08:10
    Obrázek hry se nemění. Ledeč je i nadále přikována ke svému brankáři Sochorovi, jenž je v neustálé permanenci. Teď měl i několikrát štěstí, že Bruslaři nezakončili přesněji.
     
    08:37
    A znovu, parta z Kotliny vůbec neotálí a střílí takřka ze všech možných pozic útočného pásma. Zatím však bez gólového efektu.
     
    09:05
    Hosté po chvilce snažení získali puk a vyhodili jej na zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Michala Sochora, jenž si zatím na málo práce nemůže stěžovat.
     
    09:21
    A znovu, hosté byli po vyhraném vhazování pod tlakem a vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    09:37
    Teď si při přechodu do útočného území neporadili dobře ani Bruslaři, kotouč skončil na zakázaném uvolnění, buly u gólmana Hanáka, jenž zatím moc práce neměl.
     
    10:00
    Jiří Přibyl aktivně napadal ledečskou rozehrávku a dostal soupeře do úzkých. I díky tomu získali domácí kotouč a pokračují v útočné aktivitě.
     
    10:21
    Hosté se dostávají ven z obranné ulity zatím hodně sporadicky. Zatím se musejí soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek, na něž domácí usilovně buší.
     
    10:49
    Havlíčkův Brod se dopustil zakázaného uvolnění.
     
    10:56
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    A pozor, hosté zničehonic udeřili a partu z Kotliny potrestali za její mizernou koncovku! David Hubert vyhrál buly v útočném pásmu a puku se chopil MAREK VANTUCH, jehož parádní střela zápěstím z prostoru mezi kruhy zapadla přesně pod víko bezmocného gólmana Hanáka! Asistence: David Hubert.
     
    11:21
    Havlíčkův Brod na to okamžitě zareagoval a ještě více zvýšil útočnou aktivitu.
     
    11:50
    Špatná koncovka, to je zatím největší slabina Bruslařů. Aktivita se totiž svěřencům trenéra Petra Adama nedá vůbec vyčíst.
     
    12:13
    Můj předchozí příspěvek teď jen potvrdil Tomáš Cejpek, jenž dostal nahrávku před brankoviště a mohl skórovat, ale trefil jen ležícího gólmana Sochora!
     
    12:43
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak domácí se přeci jen dočkali a berou si zpět ztracené vedení! Útok Bruslařů předvedl hodně pohlednou kombinaci, když Martin Hynek předal puk Vladimíru Szilvovi, jenž z pravého kruhu narýsoval před brankoviště lahůdkový pas JIŘÍMU PŘIBYLOVI, jenž jen vhodně nastavil puku do jízdy svou hůl! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Hynek.
     
    13:07
    Domácí hráči teď zřejmě po vstřelené brance nebyli úplně koncentrovaní, Ledeč nad Sázavou založila dobrý útok a Marek Vantuch zblízka zacinkal na tyčku!
     
    13:39
    Domácí hokejisté teď mají více ze hry a znovu buší do obranného valu svého soupeře, který musí znovu dotahovat nejtěsnější ztrátu.
     
    14:20
    Havlíčkův Brod dál mačká Ledeč u gólmana Sochora, jenž vytáhl proti nepříjemným střelám ze svého arzenálu znovu několik povedených zákroků.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Homola – 2 min., podražení).
     
    14:55
    Ledeč měla ponechanou výhodu po faulu Daniela Homoly a dostala se v šesti do útočného pásma, ale brankář Hanák si s ranou z mezikruží poradil betony.
     
    15:10
    Havlíčkobrodská družina získala kotouč a co nejrychleji odpálila kotouč až za Sochorovu svatyni.
     
    15:35
    Exbrodský matador Pavel Zmrhal napřáhl na modré čáře a jeho dělovku chytil gólman Hanák do lapačky. Hra je přerušena, buly u gólmana Hanáka.
     
    16:00
    Domácí opět získali kotouč a osvobodili se.
     
    16:12
    Tohle teď Bruslařům přesně svědčí, při početní nevýhodě drží kotouč daleko od své brány a bojují o něj se soupeřem v rohu útočného pásma.
     
    16:40
    Přesilovka černooranžových se chýlí ke svému konci, ale Havlíčkův Brod se zatím s naprostým přehledem brání a nepouští svého krajského soka do tlaku.
     
    17:06
    Tak nakonec se přeci jen Ledeč zabydlela v útočném pásmu a brankář Hanák musel zasahovat, když odražený kotouč zalehl po tygřím skoku ve svém brankovišti.
     
    17:26
    Už se hraje 5 na 5 a parta z Kotliny se opět tlačí do útočného pásma.
     
    17:40
    Michal Semrád se snažil přejít přes soupeře kličkou v obranném pásmu, ale ten mu kotouč vypíchl a hráči o kus černé gumy bojují v blízkosti hrazení.
     
    17:52
    Ledečští hokejisté teď výborně napadli rozehrávku svého soupeře už v jejím zárodku a získali zadarmo buly v útočném pásmu, když Bruslaři vyhodili na icing.
     
    18:15
    Domácí družina už opět přesunula děj hry do útočného území, kde si teď Bruslaři vyměňují mezi sebou kotouč a hledají si prostor ke střele.
     
    18:22
    Prostor ke střele nakonec našel Lukáš Křížek, jenž vypálil v pádu z prostoru mezi kruhy, ale gólman Sochor udržel kus černé gumy pod svými betony až do hvizdu sudího.
     
    18:34
    Práci měl na druhé straně hrací plochy i Miroslav Hanák, jenž ránu z levého křídla dobře viděl a letící kotouč ukryl ve své lapačce až do přerušení hry.
     
    18:55
    Domácí získali po chvíle snažení kotouč a rozehrávají od svého gólmana Hanáka.
     
    19:13
    Velká škoda pro Bruslaře! Martin Hynek narýsoval parádní pas před brankoviště Jiřímu Přibylovi, jenže ten z vyložené palebné pozice minul bránu!
     
    19:33
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle je hodně důležitá branka, jež může Bruslaře hodně nakopnout a hosty naopak srazit ještě níž! Martin Hynek po vhazování vypálil z pravého kruhu, brankář Sochor kotouč vyrazil betony před sebe a DANIEL HOMOLA už neměl problém s tím, aby zametl kus černé gumy do zcela odkryté brány! Asistence: Martin Hynek.
     
    19:55
    Bruslaři mají dál tlak, po přerušené hry se bude vhazovat v pásmu hostů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyšla lépe domácím, kteří si odvážejí do kabiny dvoubrankový náskok. Gólový účet zápasu otevřel ve 2. minutě Martin Polák, a i když vyrovnal parádní dělovkou Marek Vantuch, Havlíčkovu Brodu vrátil vedení Jiří Přibyl a do trháku jej poslal v poslední minutě první třetiny Daniel Homola. Prostřední část začne zhruba v 17:46, stav je 3:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Bruslaři vyhráli úvodní vhazování, ale hosté je ke své brance s pukem nepustili. Naopak, upalovat k brankáři Hanákovi musí domácí.
     
    20:33
    Puk opustil hrací plochu, sudí tak nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    20:53
    Bruslaři ohrozili gólmana Sochora, ale ten si poradil. Buly proběhne v kruhu po jeho pravé ruce.
     
    21:21
    Na ledě se toho moc zajímavého neděje, oba týmy se ne a ne usadit na souvislejší časový úsek v útočném pásmu. Ani šance takřka vůbec nevidíme.
     
    22:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A domácí znovu svému regionálnímu sokovi odskočili! Martin Polák přihrál na modrou čáru Lukáši Křížkovi, jehož šikovné nahození mazaně tečoval k tyčce mezi kruhy číhající DANIEL HOMOLA! Asistence: Lukáš Křížek, Martin Polák.
     
    22:35
    Jan Jelínek dostal prostor mezi kruhy a vypálil zápěstím, ale jeho rána zacinkala jen na levou Sochorovu tyčku! Havlíčkův Brod soupeře dál tlačí.
     
    23:00
    Dominik Suchý se jakožto obránce vydal na ofenzivní výlet a bylo z toho nebezpečí! Vnuk slavného hokejisty napálil z levého kruhu připravenou náruč Michala Sochoru u první tyčky.
     
    23:17
    Hosté po chvilce snažení nakonec získali kotouč a získali alespoň vhazování v útočném pásmu, čímž nechají vydechnout svou zatíženou defenzivu.
     
    23:47
    Václav Piskač si počkal před brankovištěm na parádní pas a tvrdou ranou z pokleku v mírném úhlu na pravé straně vyprášil betony gólmana Sochora.
     
    24:18
    Lukáš Křížek vypálil z otočky na okraji kruhů a jeho dělovku zneškodnil pozorný gólman Sochor, který důrazné útočníky nepustil ani k následné dorážce.
     
    24:39
    Domácí vyhráli vhazování a dál svírají soupeře u jeho brány.
     
    24:50
    Marek Bancíř si chvilku po vhazování a rychlé kombinaci sjel na okraj pravého kruhu a svou ranou prověřil beton gólmana Sochora. Puk mají dál Bruslaři a kombinují v útočném území.
     
    25:20
    Vladimír Szilva parádně zavezl kotouč za bránu, navázal na sebe protihráče a hledal před bránou volného Michala Přibyla, jenž v ideální pozici promáchl!
     
    25:50
    Hosté jsou stále pod permanentním a enormním tlakem svého soupeře, kterého je po přestávce doslova plný led. Gólman Sochor má neustále o práci postaráno.
     
    26:12
    Teď to partě z Kotliny zaskřípalo při přechodu do útočného pásma, je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    26:23
    Daniel Homola byl blízko, ale opravdu blizoučko hattricku! Přebral přesný pas, parádně se natlačil za soupeřovu obranu a zblízka dělovkou trefil dobře postaveného gólmana Sochora!
     
    26:58
    Jakub Rubner si dobře sjel na okraj levého kruhu a střelou po ledě zkusil štěstí k přední tyce. Tam však byl připravený gólman Sochor a kotouč vykopl betonem do bezpečí.
     
    27:10
    Bruslaři mají stále puk na svých holích a doslova buší do obranného bloku Ledče, jež toho má opravdu v těchto chvílích až nad hlavu.
     
    27:24
    A znovu brankář Sochor v akci. Tentokrát dobře viděl ránu od modré čáry a letící puk zkrotil ve své nachystané náruči až do hvizdu sudího. Buly proběhne v kruhu po jeho pravici.
     
    27:50
    Ledeč nad Sázavou získala kotouč a alespoň na chvilku se s ním usadila dál od své brány. Parta z Kotliny však už má znovu kotouč ve své moci a řítí se vpřed.
     
    28:04
    Václav Piskač nádherně nahrál před bránu Tomáši Cejpkovi, jehož dělovku z první skvěle vyrazil brankář Sochor! Hra je přerušena, Ladislav Šváb při obranném zákroku narazil do brány a vychýlil ji. Naštěstí je v pořádku.
     
    28:21
    Dominik Suchý vypálil od modré čáry a před bránou dobře clonil zaparkovaný Vladimír Szilva, jenž zřejmě tečoval lehce kotouč, jenž orazítkoval zadní horní oblouk brány.
     
    28:51
    Havlíčkův Brod se musí bránit. Martin Procházka vypálil z levého kruhu, ale gólman Hanák byl připravený a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    29:10
    Hra se znovu přesunula rychle na druhou stranu hřiště. Nyní už fanoušci v prořídlých ochozech Kotliny přihlížejí znovu útočnému snažení aktivních Bruslařů.
     
    29:44
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Klobouk dolů, tohle byla akce jako z hokejové učebnice! Michal Přibyl narýsoval hezký pas do jízdy MICHALU SEMRÁDOVI, jenž nádherně jako nůž máslem prošel defenzivou Ledče a zblízka nekompromisně zavěsil pod víko! Asistence: Michal Přibyl, Martin Polák
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC Ledeč nad Sázavou (Zelený – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    30:15
    Bruslaři jsou dál aktivní a nepouštějí soupeře ven z pásma.
     
    31:23
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je pro hosty hodně kritická situace, parta z Kotliny doskakuje už na rozdíl pěti branek! Daniel Homola nahrál z okraje kruhů před brankoviště TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž vyprášil betony gólmana Vaňka, ale z dorážky se bekhendem prosadil po ledě k bližší tyčce! Asistence: Daniel Homola, Lukáš Křížek.
     
    31:23
    Střídání v týmu HC Ledeč nad Sázavou: ze hřiště odchází Vaněk, přichází Sochor.
     
    Omlouvám se za chybu, v zápisu jsem měl chybu. Od začátku byl v bráně Petr Vaněk, až nyní se postavil mezi tyče Michal Sochor.
     
    32:21
    Havlíčkův Brod má i nadále drtivou útočnou převahu a svírá hokejisty Ledče nad Sázavou v jejich obranném pásmu.
     
    32:50
    Obrázek hry se nemění, ledečská defenziva má stále spoustu práce s aktivními hráči Havlíčkova Brodu, jichž je doslova plný led. Nyní už se jim daří i své vyložené šance proměňovat, což v úvodní třetině neplatilo.
     
    33:31
    Hosté na chvíli vyvezli kotouč z obranného pásma, nyní už se musí ale znovu bránit.
     
    34:05
    Václav Piskač dostal dobrý pas, natlačil se za obránce soupeře a zblízka po blafáku nastřelil beton gólmana Sochora. Havlíčkův Brod dál drží kotouč.
     
    34:48
    Daniel Homola nahrával před brankoviště, kde měl dva dobře najeté spoluhráče, jenže ti se po jeho dobré nahrávce natahovali nakonec marně.
     
    35:10
    Domácí hokejisté mají i nadále obrovskou převahu.
     
    35:45
    Ledeč nad Sázavou odrazila útok svého regionálního rivala a nyní znovu formuje své obranné bloky, protože Bruslaři rozehrávají ze zákrytu Hanákovy klece.
     
    36:14
    Michal Semrád si srovnal puk na okraji kruhů na hůl a jeho dělovka jen o kousek minula pravou tyčku brankáře Sochora. Ledeč znovu musí bránit, Havlíčkův Brod má dál puk pevně ve své moci.
     
    36:41
    Hra je znovu přerušena, sudí vhodí kotouč zpět do hry u brankáře Sochora.
     
    36:45
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! čepice na led, máme tu hattrick! Martin Polák nabil do prostoru mezi kruhy DANIELU HOMOLOVI, jenž nad ničím dlouho nepřemýšlel a parádní dělovkou vyhnal všechny pavouky z pravé šibenice brány gólmana Sochora, jenž neměl vůbec žádnou šanci! Asistence: Martin Polák.
     
    37:30
    A domácí stále nemají dost a i nadále svírají soupeře u jeho brány.
     
    38:11
    Vypadá to, že nápor domácích vydrží až do druhé sirény. Hra je přerušena a buly proběhne znovu v blízkosti ledečské brány.
     
    38:33
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To je neskutečný střelecký koncert havlíčkobrodského orchestru, který zahrál Ledči nad Sázavou dnes už poosmé! Tomáš Cejpek přihrál kotouč do jízdy DANIELU HOMOLOVI, jenž se prosmýkl za defenzivu Ledče, sám před bránou zachoval chladnou hlavu, přehodil si kotouč na bekhend a chladnokrevně obstřelil brankáře Sochora! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    39:02
    Martin Procházka mohl zkorigovat pro hosty hodně nepříznivé skóre! Po buly se ujal puku, nabral rychlost a z mírného úhlu na pravé straně trefil povedenou střelou levou Hanákovu tyčku!
     
    39:40
    Hosté to ještě v poslední minuta prostřední části zkoušejí a tlačí domácí u jejich brány.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část se odvíjela jednoznačně v režii Havlíčkova Brodu, který zvýšil už na 8:1! Hned tři góly vstřelil Daniel Homola, po jednom přesném zásahu si připsali Michal Semrád a Tomáš Cejpek. Třetí perioda začne zhruba v 18:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Aleš Sádlo odvedl dobrou práci po buly, když získal puk a zavezl ho do rohu útočného pásma. Nyní díky tomu Ledeč nad Sázavou kombinuje u gólmana Hanáka.
     
    40:30
    A byl to práce Aleš Sádlo, kdo měl na holi snížení! Brankář Hanák vyrazil puk před sebe a právě ledečský útočník bekhendem zblízka před odkrytou bránou dorážel, ale Hanák skvěle zasáhl levým betonem a zamezil pohromě!
     
    41:00
    Havlíčkův Brod je trošku zaskočený úvodním tlakem hostů a nemůže se teď v obranném pásmu probít ke kotouči.
     
    41:24
    Hra už se přesunula k ledečské bráně, když parta z Kotliny skvěle vyšel přechod do útočného pásma.
     
    41:40
    Pavel Brýdl vystihl nahrávku, a i když kotouč ztratil, puk vybojoval zpět a nebezpečně vystřelil. Gólman Hanák nepříjemnou ránu vytěsnil ramenem!
     
    42:06
    Ledeč nad Sázavou má v úvodu třetí periody více ze hry a havlíčkobrodská defenziva má plné ruce práce s tím, aby udržela její aktivní střelce na uzdě.
     
    42:36
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Brodská obrana si teď vybrala slabší chvilku, když nechala gólmana Hanáka na holičkách, a hosté toho hned využili! Martin Procházka z blízka gólmana Hanáka ještě neprostřelil, ale z dorážky se to bekhendem i s trochou štěstí povedl bývalému brodskému hráči DAVIDU HUBERTOVI, jenž zasunul puk k levé tyčce!
     
    43:06
    Domácí hráči výrazně polevili ze svého nasazení, jímž se mohli pyšnit v prostřední části. Ledeč nad Sázavou je aktivnější a tlačí se i nadále dopředu.
     
    43:30
    Hosté si znovu poradili s brodskou defenzivou a byl to brankář Hanák, kdo si poradil se svízelnou situací! Nepříjemnou ránu z mezikruží schoval ve svém klíně, když těžil z dobrého postavení.
     
    44:10
    Pochvalu si zaslouží i Michal Sochor, jenž si poradil se štiplavou ranou z levého kruhu a po svém zákroku přerušil hru. Bude se vhazovat u brány Ledče.
     
    44:30
    Havlíčkův Brod se probil do zakončení, jenže rána jednoho z hráčů, jenž napřáhl v levém kruhu, byla hosty sražena do ochranné sítě. Znovu se tak přerušuje.
     
    44:55
    Martin Hynek sice nepřesně rozehrál v obranném pásmu, jenže domácí kotouč vybojovali rychle zpět a alespoň jej posunuli do neutrální zóny.
     
    45:24
    Domácí po sérii zblokovaných ledečských střel získali kotouč a vydali se dopředu. Při situaci 2 na 2 ujížděl Jiří Přibyl s Vladimírem Szilvou. Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a z pravého kruhu vypálil do betonů brankáře Sochora.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod se dál drží v útočném pásmu a kombinuje.
     
    46:09
    Ledeč nad Sázavou má teď problémy, když se jí nedaří získat puk nebo alespoň na chvíli otupit nápor svého soka.
     
    46:48
    Havlíčkův Brod už znovu třímá otěže zápasu ve svých rukách. Nyní tluče na zadní vrátka Ledče nad Sázavou, jež má kolem své brány velké problémy se zachytáváním aktivního pohybu soupeře.
     
    47:13
    Domácí hráči dobře napadali, ale hosté si s tím po chvilce tápání dokázali poradit a vyvezli kotouč pryč ze svého pásma.
     
    47:40
    Marek Vantuch vypálil z pravého kruhu a i když byla jeho střela zblokována, odražený puk za bránou zachytil jeden z hráčů hostů a prověřil u bližší tyčky pozornost brankáře Hanáka.
     
    48:10
    Hosty v útočném rozletu zastavilo postavení mimo hru, potom byla střela z okraje kruhů domácími hráči zblokována vysoko nad bránu a puk skončil v ochranné síti.
     
    48:28
    Martin Procházka byl nepokrytý v předbrankovém prostoru a hned zahrozil. Jeho střelu brankář Hanák udržel pod svými betony a hra je přerušena.
     
    48:49
    Marek Vantuch táhl útok Ledče nad Sázavou, když dostal dobrý pas na levé křídlo. Nabral rychlost a nahrával mezi kruhy, ale trefil jen brusle protihráče před sebou.
     
    49:21
    Martin Polák obdržel dobrý pas před brankoviště, jenže po rychlé střele se radovat nemohl, když mířil jen do připravených betonů gólmana Sochora.
     
    49:45
    Martin Polák znovu vypálil, tentokrát z blízkosti pravého mantinelu útočného pásma. Brankář Sochor letící kotouč dobře viděl a ukryl jej ve své nachystané náruči.
     
    50:00
    Domácí hráči vyhráli vhazování v útočném pásmu a dál obléhají gólmana Sochora.
     
    50:34
    Martin Procházka nabral rychlost na pravé straně a prošel s pukem až do kruhu, odkud vypálil golfákem. Jeho pumelice měla dobrou razanci, ale špatný směr. Skončila vysoko nad horní tyčkou.
     
    51:00
    Havlíčkův brod získal puk a už obléhá gólmana Sochora.
     
    51:27
    Jan Jelínek dostal nahrávku před brankoviště a možná se trochu zbytečně se zakončením ukvapil, protože měl kolem sebe dost místa. Z voleje nastřelil jen brankáře Sochora.
     
    51:40
    Hosté vyhráli vhazování ve středním pásmu a rozehrávají od své brány novou útočnou akci.
     
    52:12
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To byla hokejová lahůdka, jež zahřála u srdce každého hokejového labužníka, jenž si našel na dnešní zápas cestu do Kotliny! DANIEL HOMOLA zavezl puk k útočné modré čáře, přihrál vedle sebe Tomáši Cejpkovi, jenž ještě posunul kotouč vedle sebe na Jiřího Přibyla. Mezitím si Homola sjel do předbrankového prostoru a po přesném pasu zasunul puk za záda brankáře Sochora, čímž se trefil dnes už popáté, neuvěřitelná střelecká fazona! Asistence: Jiří Přibyl, Tomáš Cejpek.
     
    52:40
    Ledeč nad Sázavou se chvíli usadila v útočném pásmu, jenže pak ztratila kotouč a musí se bránit.
     
    53:21
    Domácí po dlouhé kombinaci přišli v útočném pásmu o puk a musí kvapit zpět.
     
    53:55
    Lukáš Křížek poslal nepřesnou nahrávku, jíž zachytil Marek Vantuch, asi nejlepší hráč hostů na hřišti. Vypálil z mezikruží, ale brankář Hanák si nadvakrát poradil.
     
    54:15
    Havlíčkův Brod drží puk a kombinuje v útočném pásmu.
     
    54:45
    Ledeč nad Sázavou je teď pod velkým zámkem, ale domácím se nedaří překonat houšť těl před brankovištěm. Spousta střel je zblokovaných, gólman Sochor tak má minimum práce.
     
    55:10
    Domácí hokejisté dál tlačí na útočnou pilku a snaží se říznout podesáté. Zatím bez úspěchu.
     
    55:37
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No, jako kdybych to zakřikl, desítka je na světě a hosté domů odjedou s pořádným přídělem! Lukáš Vala při krásné kombinaci domácích nahrál před brankoviště a jeho křižnou nahrávku zužitkoval přesnou střelou zblízka JAKUB ABBRENT! Asistence: Lukáš Vala.
     
    56:13
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No a než se stihli zaskočení hosté pořádně rozkoukat, tak inkasovali znovu! Domácí ujeli do přečíslení 3 na 1, Daniel Homola adresoval chirurgicky přesný pas na hůl VÁCLAVA PISKAČE, jenž zblízka našel mezírku mezi Sochorovými betony! Asistence: Daniel Homola, Tomáš Cejpek.
     
    57:07
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A už obrovské manko hostů narůstá dál a dál, domácí slaví dnes už podvanácté! Jakub Rubner vypálil od modré čáry a minul branku, po čemž se kotouč rychle odrazil od zadního hrazení a MICHAL SEMRÁD už měl snadnou úlohu trefit zcela odkrytou bránu z bezprostřední blízkosti! Asistence: Jakub Rubner.
     
    57:55
    Hosté získali alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    57:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Homola – 2 min., držení protihráče).
     
    58:00
    Ledeč vyhrála vhazování a už si v rozestavení přesilovkového pětiúhelníku už si hráči mezi sebou vyměňují puk.
     
    58:18
    Tomáš Cjepek i při vlastním oslabení pláchl soupeři do úniku, jenže zblízka si se svou střelou na pozorného gólmana Sochora, jenž zabránil další brance hostů, nepřišel!
     
    58:49
    Lukáš Motl se vydal na útočný výlet, ale z mírného úhlu na pravé straně trefil jen připravené betony gólmana Sochora, který raději rychle přerušil hru.
     
    59:21
    Marek Vantuch se probil k puku a z okraje kruhů vypálil. Brankář Hanák jeho ránu dobře viděl a v pohodě ji ukryl ve své připravené náruči.
     
    59:35
    Hosté vyhráli vhazování, ale jejich střely od modré čáry byli obětavými domácími hráči skvěle zablokovány.
     
    59:47
    Martin Procházka byl nejblíže puku, který se odrazil od betonů brankáře Hanáka, ale před odkrytou bránou selhal, když se gólman Hanák v pozici ležmo roztáhl ve svém brankovišti a zabránil jasnému gólu!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Havlíčkův Brod vyhrál poprvé v této sezoně podruhé za sebou, když Ledeč nad Sázavou doslova rozstřílel hladce 12:2. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. Na shledanou! (19:04:38)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Polák (M. Semrád), 13. J. Přibyl (Szilva, Hynek), 20. Homola (Hynek), 23. Homola (Křížek, Polák), 30. M. Semrád (M. Přibyl, Polák), 32. Cejpek (Homola, Křížek), 37. Homola (Polák), 39. Homola (Cejpek), 53. Homola (J. Přibyl, Cejpek), 56. Abbrent (L. Vala), 57. Piskač (Homola, Cejpek), 58. M. Semrád (Rubner) – 11. Vantuch (Hubert), 43. Hubert (Procházka)


    BK Havlíčkův Brod B: Hanák (Folvarský) – Motl, Suchý, Semrád, Rubner, Bancíř Křížek – Cejpek "C", Homola, Piskač – Hynek "A", J. Přibyl, Szilva – Polák, M. Přibyl – Abbrent, Jelínek, L. Vala
    HC Ledeč nad Sázavou: Vaněk (od 31. Sochor) – Zmrhal "A", Šváb, Zelený – Kittler, Vantuch, Bambula, Sádlo, Krajíček, Hubert, Brýdl, Bernard, Blažek, Procházka

    Rozhodčí: Aleš Hájek – Pavel Kolář, Radek Teplý
    bahis siteleri