Nižněkamsk – Ufa 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Soči – Kazaň 1:3 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 2:1 (po pr.)
konec
SKA Petrohrad
9:1 (4:0, 0:0, 5:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 27.11.2017, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:14:26)
     
    Tohle byla jednoznačná záležitost ze strany Petrohradu. Ten potvrdil, že na Astanu se mu daří, porazil jí i počtvrté v řadě, a podruhé před vlastními fanoušky jí nasázel celkem devět branek. Akorát že oproti minulému souboji se hostům podařilo přidat do sítě soupeře aspoň jeden přesný zásah.
     
    Konec zápasu.
    59:54 Ilja KOVALČUK - 9:1
     
    59:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem se ještě přece prosadil ILJA KOVALČUK, jenž z levého kruhu zamířil přesně do šibenice. Kudrjavcev zase neměl nárok tuhle přesnou pumelici zachytit. Asistence: Jegor Rykov.
     
    59:03
    Astana se vystavila do ofsajdu. Hra se tak přestěhuje zpátky do středního pásma.
     
    58:30
    Už je to ze strany obou celků jen takové ploužení po ledu. Asi všichni chtějí konec, protože je už prakticky od první třetiny o vítězi rozhodnuto.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty tohoto střetnutí.
    56:18 Vadim ŠIPAČOV - 8:1
     
    56:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak ještě jednu branku museli rozhodčí přezkoumat na videu, a zabavili se tím na docela dlouhou dobu. Ilja Kovalčuk uvolnil svou dlouhou přihrávkou úplně volného VADIMA ŠIPAČOVA, který se řítil sám na Kudrjavceva, a toho následně prostřelil mezi nohama. Těžko říct, jestli se znovu koumal nějaký ofsajd, domácí forvard se ale každopádně dostal do pásma v souladu s hokejovými pravidly. Sudím trvalo asi pět minut, než o tomto rozhodli. Asistence: Ilja Kovalčuk, Jevgenij Ketov.
     
    55:35
    Domácí v plném počtu.
     
    55:18
    Ilja Kablukov se dostal v oslabení do brejku, byl ovšem odzbrojen. Pak se snažil zakončit ještě Sergej Plotnikov, ale oni ve finále neuspěl. Astana přežila tuhle nepříliš příjemnou chvilku.
     
    54:50
    Roman Savčenko nyní zaměstnal dosud nepříliš vytíženého Koskinena. Ten si ale nakonec s jeho pokuse poradil. Vhazovat se bude před jeho brankovištěm ve zbytku této početní výhody.
     
    54:25
    Barys se sice ocitl v útočném pásmu, a to na docela dlouhou dobu, jenže na Koskinena skoro vůbec nevystřelil. Každopádně ještě minuta z početní výhody mu přece jenom zbývá.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., hákování).
    52:08 Nigel DAWES - 7:1
     
    52:08
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak se hostům přece podařilo snížit stav, a aspoň mírní průběžné hodně negativní skóre. Jeden z obránců SKA vyrobil individuální chybu, Linden Vey pak přihrál doleva na NIGELA DAWESE, jenž usměrnil svou střelu přesně k tyči. Po dvou neuznaných gólech je tentokráte u Barysu vše v pořádku. Asistence: Linden Vey.
     
    51:15
    Utkání se dohrává už jen z povinnosti. Astana ho chce mít už jen za sebou, Petrohrad si závěrečné minuty hodlá hlavně užít. A třeba ještě přidat nějaký ten přesný zásah.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 5. Prochorkin (Chafizullin), 6. Ketov (Hersley), 14. J. Jakovlev (N. Gusev, S. Plotnikov), 19. S. Plotnikov (Šipačov, N. Gusev), 43. Kalinin (Kovalčuk, Šipačov), 46. S. Plotnikov (N. Gusev, Prochorkin), 50. Prochorkin (S. Plotnikov, Rykov), 57. Šipačov (Kovalčuk, Ketov), 60. Kovalčuk (Rykov) – 53. Dawes (Vey)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Rundblad, J. Jakovlev, Rykov – Kalinin, Šipačov, Kovalčuk – S. Plotnikov, Prochorkin, N. Gusev – Karpov, Koskiranta, Tichonov – Ketov, Kablukov, Barabanov – Altybarmakjan.
    Barys Nur-Sultan: Kudrjavcev (H. Karlsson) – Dietz, Dallman, Southorn, M. Semjonov, Polochov, Savčenko, Orechov, Makljukov – Frattin, Vey, Dawes – R. Starčenko, Wright, Žajlauov – Puškarjov, Ševčenko, Markelov – Lichotnikov, Sagadajev, Akolzin.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Sergejev – Badyl, Michel
    bahis siteleri