Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 2:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:0 po s.n.)
Toljatti – N.Novgorod 0:2 (kon.) | Minsk – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Jokerit – Novosibirsk 2:1 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 1:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
Spartak Moskva
Úterý 28.11.2017, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Michal ČAJKOVSKÝ - 4:2
     
    59:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A o vítězi tohoto střetnutí je nakonec definitivně rozhodnuto. Na střelecké listině vystřídal neúprosného Golyševa tentokráte MICHAL ČAJKOVSKÝ poté, co přebral přihrávku Alexandra Torčeňuka a zamířil snadno do prázdné brány. Asistence: Alexandr Torčeňuk.
     
    58:16
    Spartak hraje power-play, Bespalov už je na své střídačce!
     
    56:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Michal Čajkovský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jevgenij Kulik – 2 min., hrubost).
    48:03 Anatolij GOLYŠEV - 3:2
     
    48:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Během signalizovaného vyloučení domácí otáčejí vývoj utkání na svou stranu a poprvé se ujímají vedení. Nemohl se trefit nikdo jiný než dnes nezastavitelný ANATOLIJ GOLYŠEV, který z těžkého úhlu zužitkoval přihrávku Parenteaua střelou do prázdné brány. Asistence: P.A. Parenteau, Alexandr Kučerjavenko.
     
    46:02
    Anatolij Golyšev měl možnost dovršit hattrick! Ocitl se ve vyložené pozici, ale na Bespalova nakonec nevyzrál. Je nyní více vidět na hráčích Jekatěrinburgu, že jsou to oni, kdo chtějí urvat tříbodové vítězství pro sebe.
    43:19 Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    43:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tenhle gól jde asi na vrub Bespalova, který do této chvíli působil bezchybným dojmem. Neudržel totiž touš ve své výstroji, čehož využil dotírající ANATOLIJ GOLYŠEV, jenž dorazil touš za jeho záda. Bez asistence.
     
    43:07
    Kovář a jeho první ostřejší zákrok v tomto dějství! Z pravé strany se na něj řítil Alexandr Chochlačov, každopádně trefil jen jeho výstroj. Také hosté poprvé výrazněji vystrčili růžky v poslední periodě.
     
    40:55
    Tohle byla velká možnost domácích během dohrávané přesilové hry! Puk totiž poskakoval nekrytý v brankovišti a Bespalov byl úplně mimo tento prostor. Jenže Jegor Milovzorov ho do brány dotlačit nedokázal. Velkou krizi Spartak s obrovskou dávkou štěstí přežil.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexej Bondarev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:35
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Kalinin – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    37:14
    Maxim Truňov je v posledních minutách nezastavitelný. Nyní dostal přihrávku zpoza brány na pravý kruh a ve vyložené pozici vypálil. Kovář ale skvěle vyjel a puk lapil do lapačky. Jistý zákrok domácího brankáře. Po následném vyhraném buly likvidoval také pokus Jevgenije Kulika.
    30:34 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:2
     
    30:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Sotva se mohli domácí uklidnit, jelikož před pár okamžiky vyrovnali, už zase musejí dohánět jednogólové manko. Protože střela ALEXANDRA CHOCHLAČOVA zapadla za nic netušícího Kováře, který na tenhle pokus nedobře viděl. Asistence: Arťom Podšendjalov.
    30:18 Anatolij GOLYŠEV - 1:1
     
    30:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí na gól soupeře odpověděli poměrně záhy. Jegor Milovzorov od mantinelu prostrčil puk na Alexandra Kučerjavenka, jehož střelu vyrazil Bespalov pouze ke své tyčce, a odtud ve skluzu do prázdné brány zacílil přesně ANATOLIJ GOLYŠEV. Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Jegor Milovzorov.
    27:20 Viktor KOMAROV - 0:1
     
    27:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté byli v posledních pasážích hry přece jenom lepším mužstvem, a ujali se tak asi zaslouženého vedení. Před brankou se sice ještě nestačil prosadit Vjačeslav Leščenko, Kovář ovšem vyrazil puk pouze na hokejku VIKTORA KOMAROVA, jenž zasunul touš bekhendem do prázdné svatyně. Rozhodčí šli ještě zkoumat video a tuhle trefu nakonec uznali jako regulérní. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
     
    25:43
    A zase musel Kovář hasit nebezpečnou situaci! Na pravém kruhu se zjevil nehlídaný Dmitrij Černych, jenž měl dostatek času a prostoru na to, aby si rozmyslel, jak se svou pozicí naloží. Vystřelil. A neprovedl to vůbec dobře, protože trefil jen výstroj českého gólmana.
     
    24:10
    A naopak velká tutovka na druhé straně! Lukáš Radil projel kolem levého mantinelu, prostrčil puk na svého spoluhráče, a ten pak ještě přihrál na Vjačeslava Leščenka, jenž pálil z mezikruží. Kovář zasáhl jen s vypětím všech svých sil.
     
    23:06
    Tohle Anatolij Golyšev vůbec, ale vůbec nezvládl. Dostal přihrávku na levou stranu od Alexandra Kučerjavenka, ocitl se zcela, ale zcela sám před Bespalovem. Jenže trestuhodně zkoušel kličkovat. Nakonec si ale hokejku zamotal do svého těla a ani nevystřelil.
     
    16:01
    Alexandr Torčeňuk se dostal do velmi dobré příležitosti ve středu pole! Tohle byl zatím asi ten nejnebezpečnější pokus domácích v tomto střetnutí. Anatolij Golyšev to udělal na pravé straně výtečně, protancoval se k přihrávce bekhendem, jeho spoluhráč ale nakonec narazil na skvěle vystavený beton Bespalova.
     
    09:53
    Tohle byla jakási první větší pološance tohoto duelu! Anatolij Nikoncev byl úplně nehlídaný na levé straně, zprava mu najížděl ještě jeho spoluhráč, on se ale rozhodl zakončit. Neudělal dobře, dostal se totiž docela do velkého úhlu, a tak Kovář v pohodě zasáhl.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 31. Golyšev (Kučerjavenko, Milovzorov), 44. Golyšev, 49. Golyšev (Parenteau, Kučerjavenko), 60. Čajkovský (Torčeňuk) – 28. V. Komarov (Leščenko), 31. Chochlačov (Podšendjalov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Ljamin, Kuljaš, Timašov, Ščemerov, Mišarin – Milovzorov, Kučerjavenko, Golyšev – Michnov, Torčeňuk, A. Garejev – Parenteau, Pestunov, King – Rasseikin, Chripunov, Česalin.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Provolněv, V. Lajunen, Kulik, Kalinin, Pepeljajev, A. Osipov, Bondarev – Chochlačov, Děrgačov, Podšendjalov – Radil, V. Komarov, Leščenko – Truňov, A. Voronin, Nikoncev – Bobrov, Černych, Tatalujev – N. Li.

    Rozhodčí: Jeřábek, Sidorenko – Viljugin, Sysujev
    bahis siteleri